Resident Evil 5

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

nadväzuju.. Vsak na zaciatku ked uvidel jeho novu kolegynu spomenul si na staru kolegynu ktora umrela
1puky2
Light Expert
Light Expert

Resident evil 5

Príspevok od používateľa 1puky2 »

No chlapy potrebujem pomoc :? pri sputany hry mi vipise:X( this application has failed to start because xlive.dll wasnot found.Re-instaling the apllication may fix this problem.)neviete co je stim?direct x som reinstaloval a nejde tak ci tak nvm teraz co amm spravit a pocitac mam nato pohod amd Atlhon- X2-4400,ram 2GB,VGA-ati 4870cize nevidim vtom problem aby mi to neslo..no a furt mi to vipisuje aj na direct 9 aj na direct 10...
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

stiahni a nainštaluj si microsoft games live. Možno ti to potom pôjde
http://www.freewarefiles.com/downloads_ ... amid=35222

//autoeditácia príspevku ( 03 Oct 2009, 13:56 )
zdravím. Tak už dávno sa mi resident evil podarilo rozbehnúť /píšem o chybe ktorú som spomínal tuším stranu do zadu/ a to takým spôsobom, že mám na grafickej karte dva výstupy. V jednom mám zapojený monitor a v druhom televízor cez HDTV kábel. Keď som chcel spustiť hru a mal som zapnutý len monitor, tak mi hra vyhodila error spomínaný na predošlej strane. No akonáhle som zapol aj televízor /mám to klonované čiže čo na monitore to na televízore/ všetko bolo v poriadku. Stačilo aby som hru spustil a potom som mohol televízor v pohode vypnúť a hrať len na monitore. Na túto "vec" som prišiel cez google, prosto som hľadal že prečo a niekto na nejakom nemenovanom zahraničnom fóre písal že skús vymeniť monitor ;)

Ok a teraz k otázočke mojej. Hral som RE5 na offline profile. Včera mi padlo PC tak som musel preinštalovať win. Save súbory z mojich dokumentov /CAPCOM\Resident Evil 5\MKX/ som si zálohoval. Avšak keď som priečinok vložil do mojich dokumentov tak ako tam bol pred tým, nainštaloval som windowslive, tak mi v hre nenašlo môj MKX offline profil. Pýtam sa teda, dá sa nejak na windows live rozbehať môj starý offline profil, z ktorého mám uložené pozície? Keď som skúsil vytvoriť rovnaký offline profil a následne na to som do "nového" priečinku skopíroval súbory zo starého profilu, v hre mi napísalo že sú súbory poškodené a nedajú sa čítať. Chápeme sa? Prosto nakopírovaním starých súborov do nového rovnakopomenovaného profilu nefunguje :/
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

Prejdene na Veterane :D Unlimited secret Magnum roxx, pod 5 hodin = unlimited rocked launcher :D hor sa na profesional :D
sophyxx
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sophyxx »

Ja mam problem z hladanim BSAA znakov pocas misii ... proste presiel som niektore misie aj 7krat a stale som vsetky nenasiel ... neviete poradit nejaku stranku kde by boli napisane pozicie + nejake screeny ? :) bol by som vam vdacny.
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

Ja som to presiel a teraz mi pri vybere novej hry da moznost ze infinite ammo... ked dam ze yes..tak aj tak mam obemdzene. nevite ako je to mozne?
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

sophyxx napísal:Ja mam problem z hladanim BSAA znakov pocas misii ... proste presiel som niektore misie aj 7krat a stale som vsetky nenasiel ... neviete poradit nejaku stranku kde by boli napisane pozicie + nejake screeny ? :) bol by som vam vdacny.

Kód: Vybrať všetko

http://www.xbox360achievements.org/forum/showthread.php?t=131999
beni93
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa beni93 »

mam problem..stiahol som si hru resident evil 5 - od RELOADED . instalácia je v nejakom inom kódovacom jazyku... ale preklikal som ju... spustím hru otvorí sa mi menu ktoré je v angl. ale ked idem hrať tak mám nejaké čínske znaky a aj titulky su v čínštine....neviete niekto niečo poraditť?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

spusti launcher a hore v ľavo máš Languages. Viď screen
petko117
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa petko117 »

uz mi poradi niekto ako odrovnat toho manika s motorvou pilou? nic nanho neposobi..je to niekde na zaciatku prakticky..
sophyxx
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

petko117 napísal:uz mi poradi niekto ako odrovnat toho manika s motorvou pilou? nic nanho neposobi..je to niekde na zaciatku prakticky..
Ja som mu to palil do hlavy stale ... ked sa zacne tacckat pribehnes k nemu a das utok pestou (Hak, spodny alebo priamy alebo bocny podla toho aky ti da) par krat zopakuj a nakoniec padne :)

Este mam jednu otazocku ci sa niekto pokusal zahrat si to s niekym cez dajme tomu Hamachi alebo pod ... a ci je problem v sieti ked spravim hru a kamosovi moju hru neukazuje alebo je to vo Windows Live :/
petko117
Medium Star
Medium Star

skusim mu palit do hlavy a ked s abude tackat tak ho bit- to som neskusal...ale mam malinko nabojov..ak naboje dojdu je este nejaka sanca..ci mam hrat od znovu?:D
sophyxx
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

petko117 napísal:skusim mu palit do hlavy a ked s abude tackat tak ho bit- to som neskusal...ale mam malinko nabojov..ak naboje dojdu je este nejaka sanca..ci mam hrat od znovu?:D
Noo ked nemas naboje to je trosku problem ... potom musis vyuzivat postranne ulicky v niektorych su sudy s palivom ... ked bude pri nich vystrel do neho a skus to takto ... moze to by dlhe a tazke popri ostatnym zombiekoch :D ale nic ine ma nenapada ... ak sa ti nezdari tak chod odznova zas nieje to az taka dlha misia :)
petko117
Medium Star
Medium Star

kks to je ale vypatlana hra..dej grafa vsetko ok ale tu municiu dohabali jak sa len dalo..
sophyxx
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

petko117 napísal:kks to je ale vypatlana hra..dej grafa vsetko ok ale tu municiu dohabali jak sa len dalo..
No ja som s municiou vydrzal v pohode celu hru. Moja rada : ak na teba ide viac zombikov naraz strilaj stale na hlavu a vyuzivaj granaty ktore ti obcas hodi, ak na teba chodia po jednom tak vystrel do nohy jeden naboj a daj mu spodny hak. Dalsia moznost je poslat partaka utocit (defaultne sipha hore) a ty sekas z nozikom :) ak ti ani takto nevydrzia naboje tak si v prusere :D
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Zdravim , neviete niekto ako rozbehnut save game v hre? Totizto kamarat formatoval a tak si pred tym skopiroval save s dokumentov. No a ked to tam vlozil s5 tak mu to neslo nacitat, no ved pozrite sa sami. Neviete co s tym? Onedlho caka aj mna formatovanie a tiez nechcem aby som prisiel o save lebo mam toho uz strasne vela odohrate. (4x som to presiel)
Prílohy
f
f
sophyxx
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Sapo napísal:Zdravim , neviete niekto ako rozbehnut save game v hre? Totizto kamarat formatoval a tak si pred tym skopiroval save s dokumentov. No a ked to tam vlozil s5 tak mu to neslo nacitat, no ved pozrite sa sami. Neviete co s tym? Onedlho caka aj mna formatovanie a tiez nechcem aby som prisiel o save lebo mam toho uz strasne vela odohrate. (4x som to presiel)
Myslim ze tento problem tu uz bol zmienovany ale nie vyrieseny. Jedine co mozem proadit je : skus po formatovani spravit novy herny ucet s rovnakym menom a do dokumentov pridat vsetky save. ak to nepojde moze byt este hacik v hre - stlac Home a skus medzi account settings nieco pohladat inac ti neviem proadit :(
petko117
Medium Star
Medium Star

a este sa opytam na spustenie v dx9 a dx 10..skusal som oboje a nevidim vobec rozdiel v grafike..v com mam plus ked to hram s dx 10? a dik za rady idem to skusit
sophyxx
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

No tak v tomto neviem ani ja aky je rozdiel :D Ja hram na DX10 od zaciatku takze neviem ti povedat :) a este rada :D prejdi cim skor hru aby si mal neobmedzene naboje :) ako rpve som mal do brokovnice neskor do tej prvej zakladnej pistolky ;) a teraz to rpechadzam tak ze len rpedavam naboje alebo setrim do novych zbrani :P
petko117
Medium Star
Medium Star

mne to potrva kym to prejdem pecka hra len neviem ako zabijat monstra...presiel som toho s pilou...siel som do bane..visiel s bane a ptm tam je taka prisera.ako ju zabit..to je za tym ako som nasiel v tej bude toho tipka ale usiel..s auta vysla ta obluda..dam aj minu ale neviem ako ho sundat..cim dalej tym tazsie to je
Napísať odpoveď