• AirSoft •

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Majro
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majro »

gangy: tvoju prihodu by mali davat ako varovanie na krabicu :))
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Majro napísal:gangy: tvoju prihodu by mali davat ako varovanie na krabicu :))
Alebo prikladat 50% zlavovy kupon na kupu akehokolvek LCD produktu :D
Mirosslav
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Mirosslav »

ked tuna je ta tem tak sa chcem spytat ci neviete kde by som si mohol zakupit zbran : Mauser KAR98 manual.
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

Mirosslav napísal:ked tuna je ta tem tak sa chcem spytat ci neviete kde by som si mohol zakupit zbran : Mauser KAR98 manual.
napriklad tuna :
http://www.municak.sk/component/page,sh ... /Itemid,1/
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Mirosslav napísal:ked tuna je ta tem tak sa chcem spytat ci neviete kde by som si mohol zakupit zbran : Mauser KAR98 manual.
nerád niekoho odrádzam od kúpi zbrane, no kar98 v čínskom prevedení s výkonom cca 320 fps, to je tak na CQB... a to neravím o nešťastnom nábojnicovom systéme....bude sa ti chcieť hľadať nábojnice?
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Čo vravíte na značku Cybergun ? :)
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

GIGABYTE napísal:Čo vravíte na značku Cybergun ? :)
žiadna sláva: cybergun sám o sebe nič nevyrába (znalejší nech ma opravia), ale prebaluje zbrane iných čínskych výrobcov do svojich škatúľ. Nebrať, lepšie už radšej priamo "značkovú" čínu ako JG, DB, CYMA...
Majro
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majro »

GIGABYTE napísal:Čo vravíte na značku Cybergun ? :)
cina, akurat mas na nu aj zaruku
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

a možno by nebolo od veci podotknúť, že s akýmkoľvek upgradeom ti záruka padá :wink:
Gangy
Darca
Darca

Mam par otazok:

1.) Akym plynom sa plnia plynove airsoftove zbrane? Aka su vyhody/nevyhody elektriky oproti plynu? Je plyn drahy?

2.) Ako si mozem v zbrani napriklad osadit silnejsiu pruzinu, ci kvalitnejsi motor?

3.) Ake tazke gulicky su najlepsie pre to akcko co mam? Je pren 25 maximum ci mozem ist vyssie?

4.) Co je to kur*a nasvetlovaci zasobnik? Viem ze to asi bude mat nieco s tymi luminiscencnymi gulickami ale rad by som vedel ako to funguje.

5.) Vyrabaju sa vobec side-army (ak je to spravny vyraz pre pistole) celokovove v elektrickom prevedeni?
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal:Mam par otazok:

1.) Akym plynom sa plnia plynove airsoftove zbrane? Aka su vyhody/nevyhody elektriky oproti plynu? Je plyn drahy?

2.) Ako si mozem v zbrani napriklad osadit silnejsiu pruzinu, ci kvalitnejsi motor?

3.) Ake tazke gulicky su najlepsie pre to akcko co mam? Je pren 25 maximum ci mozem ist vyssie?

4.) Co je to kur*a nasvetlovaci zasobnik? Viem ze to asi bude mat nieco s tymi luminiscencnymi gulickami ale rad by som vedel ako to funguje.

5.) Vyrabaju sa vobec side-army (ak je to spravny vyraz pre pistole) celokovove v elektrickom prevedeni?
1) plnia sa zmesou propanu a silikonoveho oleja - dostat kupit v municaku a pod. pod oznacenim green gas (normálny) a redgas (mrte silný, všeobecne nie do pištolí ale do pušiek). Výhody plynu - blowback, ked ti v akcii dojde plyn, stačí doplniť zásobníky z fľaše. Keď ti v akcii klakne baterka, tak už len sidearm. Elektrika je ale spoľahlivejšia v chladnejšom počasí a menej náchylná na údržbu (plyn má problémy od cca 5stupňov dolu, GBB potrebujú po akcii poriadne premazať...). Keby sa robilo G36 GBB za prijateľnú cenu, asi idem doň...no iba s CO2 kitom - robia sa pištole aj pušky GBB na propan a niektore aj na CO2 - menej náchylný na zimu
2) www.airsoftmechanic.com alebo tak nejako - adresu si presne nepamatam... pripadne www.wargames.sk a hľadať
3) aký má výkon? Zhruba sa vraví do 400fps 0,25, Nad 420fps 0,28... sniperky sú iná liga
4) používa sa na luminiscenčné bb - pomocou UV diody "nažiari" bb v zásobníku a tie potom v noci svietia... je to na figu, no je to ťažká frajerina :P
5) určite - otázne je, kde ich kúpiť (wgc, redwolf?) a či budú použiteľné pre hru. Ako funkčný side arm je rokmi overený systém GBB/GNB pištolí a revolverov. AEP - pištol na elektriku je diskutabilné téma - www.wargames.sk Tu by to bolo na dlho...

zeditovane a doplnene info
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Este nevyhoda plynu oproti ele. je ta ze v zime straca silu tym padom gulka nema ani dolet ani silu da sa to poriesit ventilmi alebo prikurenim vacsej davky ale je to zbytocne a drahe
Gangy
Darca
Darca

No dobre, ale ked si to tak vseobecne vezmeme kolko plynu miniem na vystrelenie napriklad 1000 guliciek? Dalej kolko stoji flasa plynu a na kolko guliciek vydrzi. Inak povedane, aka je cena plynu za jednu gulicku?

Da sa red gas pouzit aj v pistoliach, pre vacsiu silu? Ako prebieha plnenie (princip zapalovaca?)?
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal:No dobre, ale ked si to tak vseobecne vezmeme kolko plynu miniem na vystrelenie napriklad 1000 guliciek? Dalej kolko stoji flasa plynu a na kolko guliciek vydrzi. Inak povedane, aka je cena plynu za jednu gulicku?

Da sa red gas pouzit aj v pistoliach, pre vacsiu silu? Ako prebieha plnenie (princip zapalovaca?)?
cena na jedno BB je rozna, neviem ti odpovedat, skus brnknut do Municaku :wink: To iste plati aj o flasi plynu...

Redgas v pistoliach - ano, no len v zbraniach s kovovym zaverom a a usposobenym vnutrom, inak riskujes, ze ti vnutro odide do vecnych lovist (redgas je dobry najma v zime). Princip plnenia - plnis do zasobnika kam ladujes aj BB, princip ako zapalovac (z flase priamo do zasobnika). Este je varianta CO2 - tam sa dava do zasobnika bombicka...
Gangy
Darca
Darca

No ale ja si mozem pozerat ceny plynu kolko chcem ked neviem aku ma taka zbran "spotrebu".
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal:No ale ja si mozem pozerat ceny plynu kolko chcem ked neviem aku ma taka zbran "spotrebu".
plynovku sám nevlastním, len som z nej strieľal :oops: www.wargames.sk - toto nie je reklama, no odkaz na zdroj, kde sa o tom dozvieš viac :wink:
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

kamarat co ma pystol na Co2 hovori ze je to lepsie a lacnejsie dalsi co ma na redgas tak ze to je lepsie sto ludi sto chutí :)
Gangy
Darca
Darca

No neviem ako niekdo moze tvrdit ze plyn je lacnejsi ako elektrika...

Mne ide len o to ako velmi drahe to je :roll:
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

elektrika je v princípe okrem počiatočných nákladov streľba zadarmo (nerátam cenu BB) - tá trocha ele. energie je zanedbateľná...s kvalitnou nabíjačkou sa dá nabíjať aj z autobaterky.

Výhoda plynu je z môjho pohľadu najmä blowback (aj keď sa už dnes aj v elektrikách vyskytuje elektrický blowback) a možnosť si efektne zapáliť cigaretu pri vypúšťaní zásobníka zo side armu :twisted: (NIE CO2). Pri dlhých zbraniach je to o inom (sniperky teraz nerátam) - M4 a pod. - starostlivosť o zbraň, záver ostáva v zadnej polohe, nutné po prebití obtiahnuť záver... no o tomto mám zatiaľ žiaľ len teoretické vedomosti.
Gangy
Darca
Darca

Da sa aj na moju zbran domontovat elektricky blowback?
Napísať odpoveď