Windows 7
procesor
mam win 7 a ked mam zapnutu mozillu mi vytazuje procesor na 98% ..ako to je mozne??? a za ramiek mi bere od 150 do 500K ..procak mam AMD athlon dual 4600+ a ramky 3gb ... neviete preco to robi??... mi aj pisanie seka ked mi mozzila zatazuje procak na 98% tak keby som chcel pisat stale otazniky? tak by mi to po kazdom siestom hadam aj sekalo:D to co ma znamenat?? pomozte 
mizuno.. skôr by som hľadal problém vo Firefoxe ako vo Windows 7. Pozri tému o Firefoxe.. a konkrétne link, čo som pastol tu:
http://www.hojko.com/post1232239.html#1232239
A 100-500k je naozaj málo.. môj Firefox prakticky pri bežnej práci pod 100MB nejde.. a pri otvorení väčšieho množstva okien hravo prekoná aj 500MB..
andor1.. nuž riešením asi bude mu dať ten "nejaký" ovládač.. snáď sa nájde dobrá duša, ktorá Ti pastne aj link na "nejaký" ovládač..

http://www.hojko.com/post1232239.html#1232239
A 100-500k je naozaj málo.. môj Firefox prakticky pri bežnej práci pod 100MB nejde.. a pri otvorení väčšieho množstva okien hravo prekoná aj 500MB..
andor1.. nuž riešením asi bude mu dať ten "nejaký" ovládač.. snáď sa nájde dobrá duša, ktorá Ti pastne aj link na "nejaký" ovládač..
-
asterix3691
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Andrew007
Guru wannabe
Caute, no neuverite..prave som sa zobudil a uplne mu je*lo..zobudim sa na skripanie HDD zapnem monitor a vidim 100ˇvytazenu ramku..v spravci zariadeni po minutach som vyhladal proces a bolo to precosy systemov, ktore som len tak nemohol ukoncit..na nete som nasiel ze braj win ma rad ked papka o nieco viac ale ze by zobral aj z tych "3GB" 2,9 v klude je nehorazne..pls za kazdu pomoc vopred dakujem..nemozem vnoci upinat lebo koli tomu sa pc spomaly a hdd skripe koli nezostatku ramiek..

btw..ziadne ine procesy nemaju tak vela ako "procesy systemov"..zabera cca 98%
//autoeditácia príspevku ( 10 Oct 2009, 9:30 )
Teraz som sa zobudil a preslo cca 6,5h co som sem pisal, vtedi som robil restart a PC mi vyuzivalo tych 1,03GB ram co je v nrome ale teraz je na 1,8GB..
pls poradte, ujo google mi nic nepovedal..
Teraz som sa zobudil a preslo cca 6,5h co som sem pisal, vtedi som robil restart a PC mi vyuzivalo tych 1,03GB ram co je v nrome ale teraz je na 1,8GB..
-
sINN3R
Medium Star
andor1:
pokial myslis nieco take ako "divice driver not found" tak ja som nasiel na nete len ze treba to napalit tu instalacku nizsou rychlostou a fakt to bolo tym ked som napalil tu istu instalacku rychlostou 4x tak to prestalo pytat ten driver.
Andrew007:
urcite to neni Windows 7 pretoze mne bezi komp prakticky stale a 7 mam uz od maja ci kedy to vysiel ten RC a odvtedy mi nepadol ani nemal ziadny iny problem. Radsej si skontroluj ake ti bezia procesy, pripadne ci sa ti mechanicky nepokazil harddisk
pokial myslis nieco take ako "divice driver not found" tak ja som nasiel na nete len ze treba to napalit tu instalacku nizsou rychlostou a fakt to bolo tym ked som napalil tu istu instalacku rychlostou 4x tak to prestalo pytat ten driver.
Andrew007:
urcite to neni Windows 7 pretoze mne bezi komp prakticky stale a 7 mam uz od maja ci kedy to vysiel ten RC a odvtedy mi nepadol ani nemal ziadny iny problem. Radsej si skontroluj ake ti bezia procesy, pripadne ci sa ti mechanicky nepokazil harddisk
-
xH4wK
Nod32 este nie je oficialne pre windows 7 a na nete som uz aj videl ze toto sposobuje prave nod, osobne som mal tiez rovnaky problem, po odinstalovani nodu bol problem prec...Andrew007 napísal:Caute, no neuverite..prave som sa zobudil a uplne mu je*lo..zobudim sa na skripanie HDD zapnem monitor a vidim 100ˇvytazenu ramku..v spravci zariadeni po minutach som vyhladal proces a bolo to precosy systemov, ktore som len tak nemohol ukoncit..na nete som nasiel ze braj win ma rad ked papka o nieco viac ale ze by zobral aj z tych "3GB" 2,9 v klude je nehorazne..pls za kazdu pomoc vopred dakujem..nemozem vnoci upinat lebo koli tomu sa pc spomaly a hdd skripe koli nezostatku ramiek..
-
Andrew007
Guru wannabe
Opak LOL...
nie netahal..nie som ten typ ktory uvidi "prekrasny" vzhlad a pritom je to hromada sraciek, no nic idem vyskusat odinstalovat nod a nahodit napr. Avasta a necham pc bezat tych 5hodin a uvidim vysledok, zatial dakujem za rady aj tebe Opak. 
btw. este raz, je to neupravena verzia Original MSDN Win7 SK 64-bit.
btw. este raz, je to neupravena verzia Original MSDN Win7 SK 64-bit.
-
xH4wK
mas PC zapnute 24/7 a stahujes ?sINN3R napísal:H@wk:
dovol mi sa zasmiat mam NOD 64bit na 64bit Windows 7 uz ako hovorim zopar mesiacov a ziadne sialenosti to nerobi
ak nie dovol sa zasmiat mne
btw
http://forums.sabnzbd.org/index.php?topic=2654.0
http://www.sevenforums.com/general-disc ... -leak.htmlEverything appears to be working fine in Windows 7 after uninstalling ESET NOD32 4.0.