Windows 7

Informácie o software, ankety...
mizuno
Medium Star
Medium Star

procesor

Príspevok od používateľa mizuno »

mam win 7 a ked mam zapnutu mozillu mi vytazuje procesor na 98% ..ako to je mozne??? a za ramiek mi bere od 150 do 500K ..procak mam AMD athlon dual 4600+ a ramky 3gb ... neviete preco to robi??... mi aj pisanie seka ked mi mozzila zatazuje procak na 98% tak keby som chcel pisat stale otazniky? tak by mi to po kazdom siestom hadam aj sekalo:D to co ma znamenat?? pomozte :?
andor1
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa andor1 »

Prosim poradte mi, na zaciatku instalacie odo mna pyta nejaky ovladac co mam robit?
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

mizuno.. skôr by som hľadal problém vo Firefoxe ako vo Windows 7. Pozri tému o Firefoxe.. a konkrétne link, čo som pastol tu:
http://www.hojko.com/post1232239.html#1232239
A 100-500k je naozaj málo.. môj Firefox prakticky pri bežnej práci pod 100MB nejde.. a pri otvorení väčšieho množstva okien hravo prekoná aj 500MB..

andor1.. nuž riešením asi bude mu dať ten "nejaký" ovládač.. snáď sa nájde dobrá duša, ktorá Ti pastne aj link na "nejaký" ovládač..

:)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

na zaciatku instalacie moze pytat len ovladac pre SATA/RAID, nic ine ma nenapada. Navstiv stranku vyrobcu dosky a ten ovladac si stiahni.
Extreme7
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Extreme7 »

Neviete niekto ako je to s upgrade na Windows 7 z Windows Vista Home Premium?
Včera som kúpil notebook HP Pavilion dv6-1270,ktorý je v zozname Notebookov,ktorý majú na to nárok...neviete ako to mám upgradnut?kedy?na koho sa mám obrátiť?
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Nato sa opytaj predajcu kde si kupil ten notebook. Ale mali by ti domov poslat cca. v januari za nejaky symbolicky poplatok. Aspon tak to bolo s Vistou v r.2007, ked som iba doplatil 30€ za postovne a mal som Vistu k pocitacu ako upgrade z XP.
verreaux
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa verreaux »

funguje vam vo win 7 defragmentacia? Lebo mne nie. Vobec sa mi nechce spustit
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Klasicka defragmentacia ktora je vo windowse mi funguje. (WIN+R a napisat dfrgui)
Ale defragmentacia cez TuneUp Utilities 2008/2009 nejde, vypise "Nemoze byt vytvorene ziadne spojenie so sluzbou TuneUp defragmentacia disku. Prosim, uistite sa, ze sluzba bezi".
verreaux
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa verreaux »

Aha takze uz mi ide. Spustal som ju cez total commander a nejde, no ked ju spustim cez tento pocitac, tak ide. Zaujimave.
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Caute, nechcel som zybtocne zakladat novu temu tak pisem sem.

Mam v PC 64- bitovu verziu OS a win mi pouziva z 4 len 2,9..problem je vtom ze aj samotny everest ukazuje 3GB a pritom mam 4GB..scim moze byt problem ??

:?
Prílohy
pc.jpg
ram.jpg
asterix3691
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa asterix3691 »

Everest je dobra utilta ale niekedy sa mili . Prejavuje sa to nejako ide ti pomaly PC alebo nieco take ?

Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sINN3R »

jedine co sa da povedat a co som nasiel aj na oficialnej stranke ms ked som pozeral dake diskusie bolo:

"Toto je prvy operacny system od Windowsu 95, na ktory mozem povedat ze naozaj dobry!" :)
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Caute, no neuverite..prave som sa zobudil a uplne mu je*lo..zobudim sa na skripanie HDD zapnem monitor a vidim 100ˇvytazenu ramku..v spravci zariadeni po minutach som vyhladal proces a bolo to precosy systemov, ktore som len tak nemohol ukoncit..na nete som nasiel ze braj win ma rad ked papka o nieco viac ale ze by zobral aj z tych "3GB" 2,9 v klude je nehorazne..pls za kazdu pomoc vopred dakujem..nemozem vnoci upinat lebo koli tomu sa pc spomaly a hdd skripe koli nezostatku ramiek..

:(

btw..ziadne ine procesy nemaju tak vela ako "procesy systemov"..zabera cca 98%

//autoeditácia príspevku ( 10 Oct 2009, 9:30 )
Teraz som sa zobudil a preslo cca 6,5h co som sem pisal, vtedi som robil restart a PC mi vyuzivalo tych 1,03GB ram co je v nrome ale teraz je na 1,8GB..
pls poradte, ujo google mi nic nepovedal.. :roll:
Prílohy
OMG.jpg
sINN3R
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

andor1:
pokial myslis nieco take ako "divice driver not found" tak ja som nasiel na nete len ze treba to napalit tu instalacku nizsou rychlostou a fakt to bolo tym ked som napalil tu istu instalacku rychlostou 4x tak to prestalo pytat ten driver.

Andrew007:
urcite to neni Windows 7 pretoze mne bezi komp prakticky stale a 7 mam uz od maja ci kedy to vysiel ten RC a odvtedy mi nepadol ani nemal ziadny iny problem. Radsej si skontroluj ake ti bezia procesy, pripadne ci sa ti mechanicky nepokazil harddisk
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Andrew007 napísal:Caute, no neuverite..prave som sa zobudil a uplne mu je*lo..zobudim sa na skripanie HDD zapnem monitor a vidim 100ˇvytazenu ramku..v spravci zariadeni po minutach som vyhladal proces a bolo to precosy systemov, ktore som len tak nemohol ukoncit..na nete som nasiel ze braj win ma rad ked papka o nieco viac ale ze by zobral aj z tych "3GB" 2,9 v klude je nehorazne..pls za kazdu pomoc vopred dakujem..nemozem vnoci upinat lebo koli tomu sa pc spomaly a hdd skripe koli nezostatku ramiek..

:(

btw..ziadne ine procesy nemaju tak vela ako "procesy systemov"..zabera cca 98%

//autoeditácia príspevku ( 10 Oct 2009, 9:30 )
Teraz som sa zobudil a preslo cca 6,5h co som sem pisal, vtedi som robil restart a PC mi vyuzivalo tych 1,03GB ram co je v nrome ale teraz je na 1,8GB..
pls poradte, ujo google mi nic nepovedal.. :roll:
Nod32 este nie je oficialne pre windows 7 a na nete som uz aj videl ze toto sposobuje prave nod, osobne som mal tiez rovnaky problem, po odinstalovani nodu bol problem prec...
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

neťahal si nejakú super ultra black edition? lebo podľa toho čo vidím na tom screene tak sa ti ten win chová trochu inak ako moja sedmička
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Opak LOL... :D nie netahal..nie som ten typ ktory uvidi "prekrasny" vzhlad a pritom je to hromada sraciek, no nic idem vyskusat odinstalovat nod a nahodit napr. Avasta a necham pc bezat tych 5hodin a uvidim vysledok, zatial dakujem za rady aj tebe Opak. :P

btw. este raz, je to neupravena verzia Original MSDN Win7 SK 64-bit.
sINN3R
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

H@wk:
dovol mi sa zasmiat mam NOD 64bit na 64bit Windows 7 uz ako hovorim zopar mesiacov a ziadne sialenosti to nerobi
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

sINN3R napísal:H@wk:
dovol mi sa zasmiat mam NOD 64bit na 64bit Windows 7 uz ako hovorim zopar mesiacov a ziadne sialenosti to nerobi
mas PC zapnute 24/7 a stahujes ?
ak nie dovol sa zasmiat mne :)
btw
http://forums.sabnzbd.org/index.php?topic=2654.0
Everything appears to be working fine in Windows 7 after uninstalling ESET NOD32 4.0.
http://www.sevenforums.com/general-disc ... -leak.html
sINN3R
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

tak moj pocitac bezi "len" 23 hodin denne, hodinu dostava oddych... mozno to bude tym :-D
Napísať odpoveď