Predaj mobilu kamarátke,,pevná cena, no chce zjednávať!

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Dale88
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Predaj mobilu kamarátke,,pevná cena, no chce zjednávať!

Príspevok od používateľa Dale88 »

Ahojte, chcem sa spýtať na váš názor ohľadne predaja "veci" známemu/ej.
Jedná sa o to, že chcem predať svôj mobil a bol som sa informovať v bazároch koľko by mi boli ochotní zaň dať. Ponúkli mi max. 50euro. Ozvala sa mi však kamarátka, že by mala o mobil záujem. Povedal som jej cenu (50e), reakcia bola, že si musí poplatiť ešte dáke veci a následne sa mi ozve. Dnes mi volala, že 40e je ochotná dať. Zdá sa mi to trocha pritiahnuté za vlasy hneď zjednávať cenu,, nenapadá ma rozumný argument, prečo nepôjdem pod 50e. Nechcem sa jej dotknúť.. poraďte mi prosím Vás, nemám rád takéto situácie, všeobecne predať niečo známemu je ako za trest :?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...povedz jej to tak, ako to je....bez pardónu...alebo ho odnes do bazáru a povedz jej že si ho už predal výhodnejšie...
virus64
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa virus64 »

povedz jej že ešťe počkáš či niekto nedá 50, predáš tomu kto dá viac. Podla mna nemá význam "oberat sa o peniaze" len preto že známi to chce lacnejšie... zas na druhej strane ju možeš pekne nasrat, fakt ti nezávidím takúto situáciu :smt042
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

No alebo povedz, ze mas ponuku aj za 60€ ale kedze je kamaratka tak jej ho das aj za 50 :)
bb5unlock
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bb5unlock »

presne ako bolo povedane vyssie, povedz jej to rovno

povedz jej ze v bazaroch sa ten telefon PREDAVA za xx (napr.70e), a ze na vykup ti tam davaju 50e, takze za rovnaku cenu si jej to ochotny dat (ved predsa usetri zisk bazarnika) a ak to nechce tak to daj do bazaru, peniaze nerastu na stromoch (kamarat nekamarat)
virus64
Medium Star
Medium Star

robbiee: to už by bol podvod a ak by to kamarádka zistila nebola by nadšená.... takéto veci osobne nemám rád
qwerty-xyz

Re: Predaj mobilu kamarátke,,pevná cena, no chce zjednávať!

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Dale88 napísal:Ahojte, chcem sa spýtať na váš názor ohľadne predaja "veci" známemu/ej.
Jedná sa o to, že chcem predať svôj mobil a bol som sa informovať v bazároch koľko by mi boli ochotní zaň dať. Ponúkli mi max. 50euro. Ozvala sa mi však kamarátka, že by mala o mobil záujem. Povedal som jej cenu (50e), reakcia bola, že si musí poplatiť ešte dáke veci a následne sa mi ozve. Dnes mi volala, že 40e je ochotná dať. Zdá sa mi to trocha pritiahnuté za vlasy hneď zjednávať cenu,, nenapadá ma rozumný argument, prečo nepôjdem pod 50e. Nechcem sa jej dotknúť.. poraďte mi prosím Vás, nemám rád takéto situácie, všeobecne predať niečo známemu je ako za trest :?
povedz jej ze mobil si uz predal, a kupcu si zozen z ineho mesta. Kamaratka sa bude stvat len chvilku, lebo jej vysvetlis ze hentemu ten mobil strasne suril a ty budes mat ciste svedomie, niekedy nie je mala loz na skodu . . .
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

robbiee napísal:No alebo povedz, ze mas ponuku aj za 60€ ale kedze je kamaratka tak jej ho das aj za 50 :)
urob to presne takto :!:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

a ona povie "no ale vieeees, ved sme kamosi, ja mam iba 40€ a taaaak"
Dale88
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Ďakujem Vám vopred všetkým za príspevky!!! :wink: Som rád, že ste to nepovažovali za banalitu a nie som jediný kto sa občas ocitne v tejto situácií. Vyriešil som to aj za pomoci Vašich príspevkov! Úprimne som jej povedal: "V bazáre by som dostal priamo na ruku 50e. a určite by na tom chlap ešte trhol zisk. No mne ide hlavne ide o pocit, že Ti spravím radosť, keď si oň prejavila záujem. Ale v momentálnych okolnostiach si nemôžem dovoliť ísť pod tú finančnú hranicu, tak si to premysli a ozvi sa mi" ... Ozvala sa a vezme si ho :oops:
virus64
Medium Star
Medium Star

no vidíš, ani netrebalo klamat že ti niekto ponúka 60 :)
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

A co to je za telefon? Mozno by som dal 60 :smt042
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

Možno OT, ale ja by som mobil alebo hocičo iné známim nepredával. Raz sim krstnému predal PC a nič moc. Pekne som mu tam nahodil nový Win98 ( :D ) A za dva týždne volá, že tam má vírus, že mu to vôbec nejde... Proste strašné. To len tolko k predaju známim :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ty predávaš, dal si cenu a je na tebe, či chceš zjednávať, ak nie, tak nie. Mala by to pochopiť. :) Ona sa podľa mňa s niekým poradila, pričom ti povedala, že sa ozve, a rozhodla sa, že skúsi zjednať. Ak nechceš zjednať povedz, že už máš kupcu. :)
Dale88
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

FOR "K6": Mobil to bol S500, komplet so všetkým aj s dokladom, že bol kupovaný na hotovosť, keďže nebol nikdy v ponuke na paušál.

FOR "Gepid": Presne toho som sa bál a aj sa obávam, že sa jej niečo pokazí a bude sa mi o tom telefóne dlhú dobu ešte snívať :P ale keď zlatá babena prejavila záujem,, baby vedia, ako na nás :oops:

FOR "Bolek": Presne to aj tak bolo ako vravíš, potom sa mi priznala, že sa o tom radila ešte s niekým. Nemám rád tretie neznáme osoby :roll:
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

Gepid napísal:Možno OT, ale ja by som mobil alebo hocičo iné známim nepredával. Raz sim krstnému predal PC a nič moc. Pekne som mu tam nahodil nový Win98 ( :D ) A za dva týždne volá, že tam má vírus, že mu to vôbec nejde... Proste strašné. To len tolko k predaju známim :)
copy that
Takmer to iste...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

normalne jej povedz, ze nie si matka tereza, ani jej sponzor, ani ropny magnat a potrebujes peniaze tak isto ako vsetci ostatni. nechapem ako moze zjednavat cenu... ked sa nastve, je to jej blbost.
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Inak, ak si si nevsimol, tak on to uz s nou vyriesil. :roll:
Napísať odpoveď