Jedná sa o to, že chcem predať svôj mobil a bol som sa informovať v bazároch koľko by mi boli ochotní zaň dať. Ponúkli mi max. 50euro. Ozvala sa mi však kamarátka, že by mala o mobil záujem. Povedal som jej cenu (50e), reakcia bola, že si musí poplatiť ešte dáke veci a následne sa mi ozve. Dnes mi volala, že 40e je ochotná dať. Zdá sa mi to trocha pritiahnuté za vlasy hneď zjednávať cenu,, nenapadá ma rozumný argument, prečo nepôjdem pod 50e. Nechcem sa jej dotknúť.. poraďte mi prosím Vás, nemám rád takéto situácie, všeobecne predať niečo známemu je ako za trest
Predaj mobilu kamarátke,,pevná cena, no chce zjednávať!
Predaj mobilu kamarátke,,pevná cena, no chce zjednávať!
Ahojte, chcem sa spýtať na váš názor ohľadne predaja "veci" známemu/ej.
Jedná sa o to, že chcem predať svôj mobil a bol som sa informovať v bazároch koľko by mi boli ochotní zaň dať. Ponúkli mi max. 50euro. Ozvala sa mi však kamarátka, že by mala o mobil záujem. Povedal som jej cenu (50e), reakcia bola, že si musí poplatiť ešte dáke veci a následne sa mi ozve. Dnes mi volala, že 40e je ochotná dať. Zdá sa mi to trocha pritiahnuté za vlasy hneď zjednávať cenu,, nenapadá ma rozumný argument, prečo nepôjdem pod 50e. Nechcem sa jej dotknúť.. poraďte mi prosím Vás, nemám rád takéto situácie, všeobecne predať niečo známemu je ako za trest
-
bb5unlock
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
presne ako bolo povedane vyssie, povedz jej to rovno
povedz jej ze v bazaroch sa ten telefon PREDAVA za xx (napr.70e), a ze na vykup ti tam davaju 50e, takze za rovnaku cenu si jej to ochotny dat (ved predsa usetri zisk bazarnika) a ak to nechce tak to daj do bazaru, peniaze nerastu na stromoch (kamarat nekamarat)
povedz jej ze v bazaroch sa ten telefon PREDAVA za xx (napr.70e), a ze na vykup ti tam davaju 50e, takze za rovnaku cenu si jej to ochotny dat (ved predsa usetri zisk bazarnika) a ak to nechce tak to daj do bazaru, peniaze nerastu na stromoch (kamarat nekamarat)
-
qwerty-xyz
Re: Predaj mobilu kamarátke,,pevná cena, no chce zjednávať!
povedz jej ze mobil si uz predal, a kupcu si zozen z ineho mesta. Kamaratka sa bude stvat len chvilku, lebo jej vysvetlis ze hentemu ten mobil strasne suril a ty budes mat ciste svedomie, niekedy nie je mala loz na skodu . . .Dale88 napísal:Ahojte, chcem sa spýtať na váš názor ohľadne predaja "veci" známemu/ej.
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
urob to presne taktorobbiee napísal:No alebo povedz, ze mas ponuku aj za 60€ ale kedze je kamaratka tak jej ho das aj za 50
Ďakujem Vám vopred všetkým za príspevky!!!
Som rád, že ste to nepovažovali za banalitu a nie som jediný kto sa občas ocitne v tejto situácií. Vyriešil som to aj za pomoci Vašich príspevkov! Úprimne som jej povedal: "V bazáre by som dostal priamo na ruku 50e. a určite by na tom chlap ešte trhol zisk. No mne ide hlavne ide o pocit, že Ti spravím radosť, keď si oň prejavila záujem. Ale v momentálnych okolnostiach si nemôžem dovoliť ísť pod tú finančnú hranicu, tak si to premysli a ozvi sa mi" ... Ozvala sa a vezme si ho 
FOR "K6": Mobil to bol S500, komplet so všetkým aj s dokladom, že bol kupovaný na hotovosť, keďže nebol nikdy v ponuke na paušál.
FOR "Gepid": Presne toho som sa bál a aj sa obávam, že sa jej niečo pokazí a bude sa mi o tom telefóne dlhú dobu ešte snívať
ale keď zlatá babena prejavila záujem,, baby vedia, ako na nás
FOR "Bolek": Presne to aj tak bolo ako vravíš, potom sa mi priznala, že sa o tom radila ešte s niekým. Nemám rád tretie neznáme osoby
FOR "Gepid": Presne toho som sa bál a aj sa obávam, že sa jej niečo pokazí a bude sa mi o tom telefóne dlhú dobu ešte snívať
FOR "Bolek": Presne to aj tak bolo ako vravíš, potom sa mi priznala, že sa o tom radila ešte s niekým. Nemám rád tretie neznáme osoby
copy thatGepid napísal:Možno OT, ale ja by som mobil alebo hocičo iné známim nepredával. Raz sim krstnému predal PC a nič moc. Pekne som mu tam nahodil nový Win98 () A za dva týždne volá, že tam má vírus, že mu to vôbec nejde... Proste strašné. To len tolko k predaju známim
Takmer to iste...
-
Royalflush
Guru wannabe