Glupota DJ-ov

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Frankie
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Frankie »

qwerty-xyz napísal::roll: Kaslat pointu, pointa so mnou v posteli spat nebude. . . .
Podľa mňa je aj tá pointa pravdepodobnejšie, že sa ti zjaví v posteli ako nejaké cudzie dievča, ktoré si kdesi-kedysi zahliadol. Otvor oči. Ak ti niekto ujde, tak preto, že si ju ujsť nechal a ak sa ti niekde nepáči tak tam nechoď. Nič jasnejšie než tento systém snáď ani nie je, tak nerieš veci čo nemusíš.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

qwerty-xyz napísal::roll: Kaslat pointu, pointa so mnou v posteli spat nebude. . . .
:smt043 Chlapec si veri.

(Sorry musel som) ...

Kazdy normalny prejde do ineho podniku ked sa mu hudba v nom nelubi.
A ked je ta tvoja "Postelna Kraska" tak dolezita tak si sadni k Baru a ignoruj tu hudbu. Alebo sa ju snazis ohurit svojimi Tanecnymi Kreaciami??
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Alebo si kup male in-earky (Klipsch nejake), pusti si hudbu co sa ti paci ale tvar sa, ze tancujes na tu, co tam ide. Je tam s tebou dobra hudba aj tvoja erosienka :).
Klingonka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Klingonka »

Ak chodí na diskotéky kôli babe/babám, tak by mu to asi malo byť jedno čo tam hrajú, ale ak kôli hudbe, tak nech ide inde alebo nech začne s dj-ingom. Tie "hluché" miesta v pesničkách sú skoro v každom štýle.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

moosha napísal:Alebo si kup male in-earky (Klipsch nejake), pusti si hudbu co sa ti paci ale tvar sa, ze tancujes na tu, co tam ide. Je tam s tebou dobra hudba aj tvoja erosienka :).
a nemam si rovno do prehravaca prasknut rozdvojku a dat sluchatka aj jej? :lol: boze to su napady , . . .
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz napísal:a nemam si rovno do prehravaca prasknut rozdvojku a dat sluchatka aj jej? :lol: boze to su napady , . . .
We're havin' an iPod party :D
qwerty-xyz

moosha napísal:We're havin' and iPod party :D
ipod by take daco neutiahol,. . . . :wink: Nema na to taku hlasitost. Ale je par prehravacov ktore by zvladli vyprodukovat silu ktora by prehlusila aj to na diskoteke . . .
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

A vsetky tie prehravace sa zacinaju na "preamp"... no zmazte to, sme ot.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

chodievaj na silent disco a vyber si co sam chces pocuvat.... nechapem o com je tato tema vlastne... zasa raz vyplod chorej mysle
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Qwerty ty ma svojimi temami neprestanes prekvapovat, tentoraz som sa povracal len po precitani jej nazvu.
qwerty-xyz

Gangy napísal:Qwerty ty ma svojimi temami neprestanes prekvapovat, tentoraz som sa povracal len po precitani jej nazvu.
neboj snad vymyslim temu z ktorej ta porazi, .... teda bude o jedneho vola na fore menej, co ty nato?... mam sa snazit ?
Gangy
Darca
Darca

Keby si sa radsej konecne zabil.

Hm?

Nie?

Ok...
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

Koľko máte rokov? Desať?
Gangy
Darca
Darca

A ty kde mas kalcium? Ha?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Gangy napísal:A ty kde mas kalcium? Ha?
tuto je kalcium!!!

ad tema: qwerty uz z toho ako si ju pomenoval si kazdy domysli ze si obycajny dedinsky gadzo... tak z toho vyplyva ake "diskoteky" tam mate....ja ked som doma tiez nechodim na take shity lebo viem ze kvalita sa neda cakat
qwerty-xyz

SchYzo napísal:tuto je kalcium!!!

ad tema: qwerty uz z toho ako si ju pomenoval si kazdy domysli ze si obycajny dedinsky gadzo... tak z toho vyplyva ake "diskoteky" tam mate....ja ked som doma tiez nechodim na take shity lebo viem ze kvalita sa neda cakat
:roll: ano cisto dedina . . . hlave v ziline v meste je jedna dedinska diskoteka za druhou . . .
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

No ak pojdes do klubu, kde hra viac ako 1 DJ za noc, kde je na FLYERI uz mesiac dopredu napisane MEGA LASER SHOW, 6 DJs, 10 000 WATTS, tak tam Senzus alebo sladaky necakaj.....
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

qwerty-xyz napísal::roll: ano cisto dedina . . . hlave v ziline v meste je jedna dedinska diskoteka za druhou . . .
a ty si hovno pochopil...nevadi.
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

qwerty-xyz napísal::roll: ano cisto dedina . . . hlave v ziline v meste je jedna dedinska diskoteka za druhou . . .
to myslis tych ovcarskych djov ako dj drozdo co hrava po ziline?
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

No čítam, čítam....Dávam za pravdu, existuje kopa "DJov" ktorí DJom len kazia meno. Nerád to priznávam ale ide to čoraz viac dole vodou... Jednak je to vina ludí, jednak vina podnikov, organizátorov akcii a podobne. Djina uz nie je ten šport ktory vyžadoval profesionalitu, kvalitu a bol dobre zaplatený. Dneska si da DJ pred meno hocikto čo si nainštaluje VDJ do PC a kupi si gemini mix a sluchatka. Potom to tak vypadá. Sám som niekedy aktívne hrával, či už klubová scéna alebo Akcie mimo mesta a podobne. No už som nemal nervy pozerať sa ako banda šuflikantov podkopáva ceny so smiešnou technikou a prístupom...tak som sa na to vysral a robim niečo iné, čo pasívne súvisy s DJs. No ale, povedzme si aj opačne. Poznám kopec Djov ktorých zastrešujú Profi agentúry..... Ktorí vedia hrať, majú na to techniku. Bohužial musim smutne konštatovať, že aj im podrážajú nohy Všeliaky DJkovia s plným kufrom napalakov a gemini prehrávačmi. (podrážajú ceny) A majitelia klubov? len suchaju rukama že ušetrili 30E za noc..pritom je im jedno že ten DJ nevie dokopy pustit 2 pesničky bez toho aby som sa musel za hlavu chytať. V neposlednom rade sú to ludia....prečo tam chodia ked tam hrava taka tlupa Blbcov? Je im to jedno....vypiť a ožrať sa dá hocikde že :) Pokial na to neprídu ludia.....Nezmení sa to. Píšem to s pohladu nášho mesta. Neviem ako to funguje v iných mestách. No myslím že to bude podobne. Osobne by som bral krompáč a sekeru na takých ako ste ich slušne nazvali blbov..... Ako vravim dneska si da pred meno DJ hocijaky pacient.... Treba s tym niečo spraviť.
Napísať odpoveď