Podľa mňa je aj tá pointa pravdepodobnejšie, že sa ti zjaví v posteli ako nejaké cudzie dievča, ktoré si kdesi-kedysi zahliadol. Otvor oči. Ak ti niekto ujde, tak preto, že si ju ujsť nechal a ak sa ti niekde nepáči tak tam nechoď. Nič jasnejšie než tento systém snáď ani nie je, tak nerieš veci čo nemusíš.qwerty-xyz napísal:Kaslat pointu, pointa so mnou v posteli spat nebude. . . .
Glupota DJ-ov
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
qwerty-xyz napísal:Kaslat pointu, pointa so mnou v posteli spat nebude. . . .
(Sorry musel som) ...
Kazdy normalny prejde do ineho podniku ked sa mu hudba v nom nelubi.
A ked je ta tvoja "Postelna Kraska" tak dolezita tak si sadni k Baru a ignoruj tu hudbu. Alebo sa ju snazis ohurit svojimi Tanecnymi Kreaciami??
-
moosha
Darca
We're havin' an iPod partyqwerty-xyz napísal:a nemam si rovno do prehravaca prasknut rozdvojku a dat sluchatka aj jej?boze to su napady , . . .
-
Hotwire
Addict
tuto je kalcium!!!Gangy napísal:A ty kde mas kalcium? Ha?
ad tema: qwerty uz z toho ako si ju pomenoval si kazdy domysli ze si obycajny dedinsky gadzo... tak z toho vyplyva ake "diskoteky" tam mate....ja ked som doma tiez nechodim na take shity lebo viem ze kvalita sa neda cakat
-
qwerty-xyz
SchYzo napísal:tuto je kalcium!!!
ad tema: qwerty uz z toho ako si ju pomenoval si kazdy domysli ze si obycajny dedinsky gadzo... tak z toho vyplyva ake "diskoteky" tam mate....ja ked som doma tiez nechodim na take shity lebo viem ze kvalita sa neda cakat
-
Hotwire
Addict
a ty si hovno pochopil...nevadi.qwerty-xyz napísal:ano cisto dedina . . . hlave v ziline v meste je jedna dedinska diskoteka za druhou . . .
to myslis tych ovcarskych djov ako dj drozdo co hrava po ziline?qwerty-xyz napísal:ano cisto dedina . . . hlave v ziline v meste je jedna dedinska diskoteka za druhou . . .
-
midnight_man
Guru
No čítam, čítam....Dávam za pravdu, existuje kopa "DJov" ktorí DJom len kazia meno. Nerád to priznávam ale ide to čoraz viac dole vodou... Jednak je to vina ludí, jednak vina podnikov, organizátorov akcii a podobne. Djina uz nie je ten šport ktory vyžadoval profesionalitu, kvalitu a bol dobre zaplatený. Dneska si da DJ pred meno hocikto čo si nainštaluje VDJ do PC a kupi si gemini mix a sluchatka. Potom to tak vypadá. Sám som niekedy aktívne hrával, či už klubová scéna alebo Akcie mimo mesta a podobne. No už som nemal nervy pozerať sa ako banda šuflikantov podkopáva ceny so smiešnou technikou a prístupom...tak som sa na to vysral a robim niečo iné, čo pasívne súvisy s DJs. No ale, povedzme si aj opačne. Poznám kopec Djov ktorých zastrešujú Profi agentúry..... Ktorí vedia hrať, majú na to techniku. Bohužial musim smutne konštatovať, že aj im podrážajú nohy Všeliaky DJkovia s plným kufrom napalakov a gemini prehrávačmi. (podrážajú ceny) A majitelia klubov? len suchaju rukama že ušetrili 30E za noc..pritom je im jedno že ten DJ nevie dokopy pustit 2 pesničky bez toho aby som sa musel za hlavu chytať. V neposlednom rade sú to ludia....prečo tam chodia ked tam hrava taka tlupa Blbcov? Je im to jedno....vypiť a ožrať sa dá hocikde že
Pokial na to neprídu ludia.....Nezmení sa to. Píšem to s pohladu nášho mesta. Neviem ako to funguje v iných mestách. No myslím že to bude podobne. Osobne by som bral krompáč a sekeru na takých ako ste ich slušne nazvali blbov..... Ako vravim dneska si da pred meno DJ hocijaky pacient.... Treba s tym niečo spraviť.