Nainstaluj si z cydie AppSync, potom ti iTunes nebude vypisovat ziadnu chybu.karci222 napísal:zozipuje mi ich v pohode ale keď ich cchcem nahrať cez iTunes tak vypíše chybu ... a to isté aj keď to robím cez installer
Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
-
wayne
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
ahojte,
pridam jeden dotaz aj ja, su nejake slovenske bazare (pozdava sa mi bazos.sk alebo ten na mobil.sk), kde sa ma dotycny/a nebude snazit ojekabattit ze mi preda nejaky sciphone alebo podobny sofistikovany vydobytok konzumnej doby? hyperinzercia je trochu .. odveci, mal som tam zaveseny inzerat na fotak a chodil mi spam az z nigerie, nejaka pani ma slusne popytala ze chce fotak pre svoju dceru a tak
mam teraz 5800XM v servise (na 99% oxidacia, zmokol som s nou v tatrach, takze uvidime vyjadrenie servisu, dufam ze mi pred ocami neroztrhaju zarucak:)) a chcel by som prejst na iPhone, hral som sa s nim len asi 2x, ale odozva a aplikacie maju ovela lepsiu odozvu... Rozmyslam aj nad iPod touch, kedze mam dalsi telefon a na iPhone by som mal O2 simku s neobmedzenym (aj ked len edge) netom, zatial poctivo prechadzam fora a presiel som si cele toto vlakno je tu zopar zaujimavych liniek, aj hadok, aj postrehov...
K primarnemu telefonu by sa asi viac hodilo nejake PDA, ibaze iPod touch zas az take PDA nie je (chybal by mi edge pristup kdekolvek a GPS, na fotak kaslem)...
Zacal som sledovat aukro.cz, tusim to tiez niekto spominal... no uvidime, snad to nejak dopadne a ohlasim sa, ze mam svoj iPhone
pridam jeden dotaz aj ja, su nejake slovenske bazare (pozdava sa mi bazos.sk alebo ten na mobil.sk), kde sa ma dotycny/a nebude snazit ojekabattit ze mi preda nejaky sciphone alebo podobny sofistikovany vydobytok konzumnej doby? hyperinzercia je trochu .. odveci, mal som tam zaveseny inzerat na fotak a chodil mi spam az z nigerie, nejaka pani ma slusne popytala ze chce fotak pre svoju dceru a tak
mam teraz 5800XM v servise (na 99% oxidacia, zmokol som s nou v tatrach, takze uvidime vyjadrenie servisu, dufam ze mi pred ocami neroztrhaju zarucak:)) a chcel by som prejst na iPhone, hral som sa s nim len asi 2x, ale odozva a aplikacie maju ovela lepsiu odozvu... Rozmyslam aj nad iPod touch, kedze mam dalsi telefon a na iPhone by som mal O2 simku s neobmedzenym (aj ked len edge) netom, zatial poctivo prechadzam fora a presiel som si cele toto vlakno je tu zopar zaujimavych liniek, aj hadok, aj postrehov...
K primarnemu telefonu by sa asi viac hodilo nejake PDA, ibaze iPod touch zas az take PDA nie je (chybal by mi edge pristup kdekolvek a GPS, na fotak kaslem)...
Zacal som sledovat aukro.cz, tusim to tiez niekto spominal... no uvidime, snad to nejak dopadne a ohlasim sa, ze mam svoj iPhone
-
wayne
Light Expert
s ebayom skusenosti zatial nemam, hoci mam zalozene paypal konto na firemnu kreditku na ktorej mam permanentne 0€, jedine ak idem na nejaku sluzobku ale tam treba aj tak peniaze najprv poslat,,., idem do banky si aktivovat moznost platit po nete, dozvedel som sa ze ju mam defaultne deaktivovanu (nikdy ma to nesralo), mam celkom skuseneho kolegu v tychto veciach, snad ma zasvati
a diky za tipy, inzeraty sledujem...
snad este jedna vec, nepamatam sa, ze by som to cital tu vo vlakne, ked kupim bazarovy iPhone od niekoho kto ho vybral napr z t-mobilu, potrebujem od neho cosi aby som ho mohol dat reklamovat, alebo ho mozem rovno zaniest do autorizovaneho servisu? (predpokladam, ze by mali mat zaznam o aktivacii konkretneho telefonu, pokial viem je jedna registracia na 1 imei)... doteraz som to nejak neriesil ale ako mi odislo to tlacitko na nokii beriem to cele akosi inak
snad este jedna vec, nepamatam sa, ze by som to cital tu vo vlakne, ked kupim bazarovy iPhone od niekoho kto ho vybral napr z t-mobilu, potrebujem od neho cosi aby som ho mohol dat reklamovat, alebo ho mozem rovno zaniest do autorizovaneho servisu? (predpokladam, ze by mali mat zaznam o aktivacii konkretneho telefonu, pokial viem je jedna registracia na 1 imei)... doteraz som to nejak neriesil ale ako mi odislo to tlacitko na nokii beriem to cele akosi inak
v apple store ziaden zarucak nepotrebujes (davaju vobec nieco take k apple vyrobkom? nevsimol som si tam nikoho s papiermi v rukach)
ale v pripade nasich operatorov by som to neskusal, oni sa vyhovoria na kazdu srandu aby si nemal platnu zaruku ("telefon si tlacite k uchu prilis silno, zaruka neplatna", to sa fakt moze stat iba u nas)
ale v pripade nasich operatorov by som to neskusal, oni sa vyhovoria na kazdu srandu aby si nemal platnu zaruku ("telefon si tlacite k uchu prilis silno, zaruka neplatna", to sa fakt moze stat iba u nas)
Zdravím, dá sa nejako spraviť aby išiel internet cez PC (ktoré je cez LAN kábel pripojené na router) .. do iPhone cez USB kábel? Nemám totiž doma wifi, a chcel by som nejako spojazdniť internet na iPhone.
Našiel som tieto dva návody http://alk2blog.blogspot.com/2008/08/ss ... a-usb.html a http://modmyi.com/forums/general-iphone ... -edge.html .. nemáte niekto s tým skúsenosti?
Ďakujem
Našiel som tieto dva návody http://alk2blog.blogspot.com/2008/08/ss ... a-usb.html a http://modmyi.com/forums/general-iphone ... -edge.html .. nemáte niekto s tým skúsenosti?
Ďakujem
Ehm nie, mám ešte prvý router odkedy mám internet (5-6 rokov dozadu).Gangy napísal:Tvoj router nepodporuje wifinu?
Inak keby som uz nieco taketo riesil tak skor cez bluetooth, kedze by to bolo ovela praktickejsie nez cez kabel.
Cez BT tiež nie je možné, keďže nemám notebook na nič som ho nikdy zatiaľ nepotreboval.
Asi to vyriešim kúpou nového routera.
Myslis aktivaciu telefonu cez iTunes pri zmene SIM karty? Vlastne som uz aj zodpovedal tvoju otazku ak je to ono. Pri kazdej novej SIM karte (ine cislo) treba telefon aktivovat cez iTunes. Nic zlozite...patex napísal:planujem v buducnosti kupit iphone a chcem sa spytat ako to je stou aktivaciou na to imei ... ked ho kupim nie novy ale z ruky a dotycny predajca uz bude registrovany pojde to aj mne alebo aky postup potom zvolit ..
-
uplink
VIP
3G - cca 14-15k [450-500 evri], 3GS 16-18k [550-600 evri]. Toľko stoja u operátorov ajfouny. Či mi dačo ušlo?fastluk napísal:Bol som v orange a som chcel odnich aby ho obiednaly lebp ho nebaju a ja ho chcem za plnu cenu aa ona odomna pyta zalohu 720 eur je to somarina alebo musi to byt tak ???ma s tym niekto niejaku skusenost ???