Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
miso03
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa miso03 »

karci222 napísal:zozipuje mi ich v pohode ale keď ich cchcem nahrať cez iTunes tak vypíše chybu ... a to isté aj keď to robím cez installer
Nainstaluj si z cydie AppSync, potom ti iTunes nebude vypisovat ziadnu chybu.
karci222
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa karci222 »

ako som to hľadal v cydii tak som zistil že to už mám :? ... takže nejaké iné nápady?
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

WiZard: presne toto sa aj mne stalo, na 99% to ma nieco spolocne s jailbreakom (ako takmer vsetky chyby iphonu) a riesil som to vzdy preinstalovanim FW
WiZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa WiZard »

Stopa napísal:WiZard: presne toto sa aj mne stalo, na 99% to ma nieco spolocne s jailbreakom (ako takmer vsetky chyby iphonu) a riesil som to vzdy preinstalovanim FW
Ďakujem, restore to vyriesil...
wayne
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wayne »

ahojte,

pridam jeden dotaz aj ja, su nejake slovenske bazare (pozdava sa mi bazos.sk alebo ten na mobil.sk), kde sa ma dotycny/a nebude snazit ojekabattit ze mi preda nejaky sciphone alebo podobny sofistikovany vydobytok konzumnej doby? hyperinzercia je trochu .. odveci, mal som tam zaveseny inzerat na fotak a chodil mi spam az z nigerie, nejaka pani ma slusne popytala ze chce fotak pre svoju dceru a tak :)

mam teraz 5800XM v servise (na 99% oxidacia, zmokol som s nou v tatrach, takze uvidime vyjadrenie servisu, dufam ze mi pred ocami neroztrhaju zarucak:)) a chcel by som prejst na iPhone, hral som sa s nim len asi 2x, ale odozva a aplikacie maju ovela lepsiu odozvu... Rozmyslam aj nad iPod touch, kedze mam dalsi telefon a na iPhone by som mal O2 simku s neobmedzenym (aj ked len edge) netom, zatial poctivo prechadzam fora a presiel som si cele toto vlakno je tu zopar zaujimavych liniek, aj hadok, aj postrehov...

K primarnemu telefonu by sa asi viac hodilo nejake PDA, ibaze iPod touch zas az take PDA nie je (chybal by mi edge pristup kdekolvek a GPS, na fotak kaslem)...

Zacal som sledovat aukro.cz, tusim to tiez niekto spominal... no uvidime, snad to nejak dopadne a ohlasim sa, ze mam svoj iPhone ;)
Stopa
King
King

skus sledovat bazar aj tu na fore, uz parkrat som tu videl v predaji iphone
pripadne aj na ebayi je dostatok doveryhodnych predajcov (samozrejme si vzdy treba pozriet jeho hodnotenie/komentare)
wayne
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

s ebayom skusenosti zatial nemam, hoci mam zalozene paypal konto na firemnu kreditku na ktorej mam permanentne 0€, jedine ak idem na nejaku sluzobku ale tam treba aj tak peniaze najprv poslat,,., idem do banky si aktivovat moznost platit po nete, dozvedel som sa ze ju mam defaultne deaktivovanu (nikdy ma to nesralo), mam celkom skuseneho kolegu v tychto veciach, snad ma zasvati :) a diky za tipy, inzeraty sledujem...

snad este jedna vec, nepamatam sa, ze by som to cital tu vo vlakne, ked kupim bazarovy iPhone od niekoho kto ho vybral napr z t-mobilu, potrebujem od neho cosi aby som ho mohol dat reklamovat, alebo ho mozem rovno zaniest do autorizovaneho servisu? (predpokladam, ze by mali mat zaznam o aktivacii konkretneho telefonu, pokial viem je jedna registracia na 1 imei)... doteraz som to nejak neriesil ale ako mi odislo to tlacitko na nokii beriem to cele akosi inak
Stopa
King
King

v apple store ziaden zarucak nepotrebujes (davaju vobec nieco take k apple vyrobkom? nevsimol som si tam nikoho s papiermi v rukach)
ale v pripade nasich operatorov by som to neskusal, oni sa vyhovoria na kazdu srandu aby si nemal platnu zaruku ("telefon si tlacite k uchu prilis silno, zaruka neplatna", to sa fakt moze stat iba u nas)
wayne
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

drsne :))) ale ved co sa cudujem, Lovensko :)))
Nyssow
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Nyssow »

Zdravím, dá sa nejako spraviť aby išiel internet cez PC (ktoré je cez LAN kábel pripojené na router) .. do iPhone cez USB kábel? Nemám totiž doma wifi, a chcel by som nejako spojazdniť internet na iPhone.

Našiel som tieto dva návody http://alk2blog.blogspot.com/2008/08/ss ... a-usb.html a http://modmyi.com/forums/general-iphone ... -edge.html .. nemáte niekto s tým skúsenosti?

Ďakujem
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Tvoj router nepodporuje wifinu?

Inak keby som uz nieco taketo riesil tak skor cez bluetooth, kedze by to bolo ovela praktickejsie nez cez kabel.
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cenayus »

zdravim mozte mi pomoct...mam kopec kontaktov v iphone na zalohovanie a synch po retsore atd..pouzivam app ContactSync.
a potrebujem teraz vsetky tie kontakty nahadzat do nokie E90...
ako to nejak rychlo a jednoducho urobit?
thx
nieco sa mi "snivalo" o outloku
Nyssow
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Nyssow »

Gangy napísal:Tvoj router nepodporuje wifinu?

Inak keby som uz nieco taketo riesil tak skor cez bluetooth, kedze by to bolo ovela praktickejsie nez cez kabel.
Ehm nie, mám ešte prvý router odkedy mám internet (5-6 rokov dozadu).

Cez BT tiež nie je možné, keďže nemám notebook na nič som ho nikdy zatiaľ nepotreboval.

Asi to vyriešim kúpou nového routera.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Denize napísal:Cez BT tiež nie je možné, keďže nemám notebook na nič som ho nikdy zatiaľ nepotreboval.

Asi to vyriešim kúpou nového routera.
BT dongle stoji par supiek, ale ten router sa urcite oplati viac.
patex
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa patex »

planujem v buducnosti kupit iphone a chcem sa spytat ako to je stou aktivaciou na to imei ... ked ho kupim nie novy ale z ruky a dotycny predajca uz bude registrovany pojde to aj mne alebo aky postup potom zvolit ..
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

patex napísal:planujem v buducnosti kupit iphone a chcem sa spytat ako to je stou aktivaciou na to imei ... ked ho kupim nie novy ale z ruky a dotycny predajca uz bude registrovany pojde to aj mne alebo aky postup potom zvolit ..
Myslis aktivaciu telefonu cez iTunes pri zmene SIM karty? Vlastne som uz aj zodpovedal tvoju otazku ak je to ono. Pri kazdej novej SIM karte (ine cislo) treba telefon aktivovat cez iTunes. Nic zlozite...
patex
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa patex »

ano to som mal na mysli .. vlastne som chcel vediet ci kazdy iphone neni na itunes registrovany na imei cislo a meno ... ci potom neprichadza k problemu ze novy majitel sa nemoze registrovat lebo imei uz bolo pouzite ... ale ak je to len vec sim karty tak je to fajn
fastluk
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa fastluk »

Bol som v orange a som chcel odnich aby ho obiednaly lebp ho nebaju a ja ho chcem za plnu cenu aa ona odomna pyta zalohu 720 eur je to somarina alebo musi to byt tak ???ma s tym niekto niejaku skusenost ???
mousek
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mousek »

720 eru ... akoze 21 000 skk ? to nepytaju nikde ... max podla mna tych 100 - 200 eur.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

fastluk napísal:Bol som v orange a som chcel odnich aby ho obiednaly lebp ho nebaju a ja ho chcem za plnu cenu aa ona odomna pyta zalohu 720 eur je to somarina alebo musi to byt tak ???ma s tym niekto niejaku skusenost ???
3G - cca 14-15k [450-500 evri], 3GS 16-18k [550-600 evri]. Toľko stoja u operátorov ajfouny. Či mi dačo ušlo?
Napísať odpoveď