CS 1.6 Server hojko.com
-
milan dead
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
misa_tvarohacek je spat, a zas trebe blbosti a nadáva pod nikom Blizoo...
//autoeditácia príspevku ( 11 Oct 2009, 23:27 )
a chcel by som sa pripojit k vyjadreniu k hráčovi Bc.Moci,kt.ked hra,tak to vyzera asi tak,ako ked hral misa_tvarohacek...zhruba predvcerom ma pocas celej mapy urazal,a vysvetloval mi,ze aky som kkt,sedlak,chudak,debil a dalsie ine vulgarizmy...vie to dost nastvat,hlavne ked sa to opakuje...
//autoeditácia príspevku ( 11 Oct 2009, 23:27 )
a chcel by som sa pripojit k vyjadreniu k hráčovi Bc.Moci,kt.ked hra,tak to vyzera asi tak,ako ked hral misa_tvarohacek...zhruba predvcerom ma pocas celej mapy urazal,a vysvetloval mi,ze aky som kkt,sedlak,chudak,debil a dalsie ine vulgarizmy...vie to dost nastvat,hlavne ked sa to opakuje...
-
Mad Dad
Medium Star
dobré info milan
ja čo som bol na serveri naposledy s menovaným Bc.Moci tak nejako moc nenadával..bolo to cca 2-3dni dozadu možno skorej možno neskorej...čiže neviem povedať, ak bude admin na serveri a bude sa to opakovať kludne daj na vedomie...veď sme tam na pomoc hráčom
aj keď na mňa vysypú kýbel nadávok ako odo za zmenu mapy... 
Ahoj 
Nemal som zlu naladu, nenatocil som ta nemal som cas. Je pravda ze som si ta pozrel len jednu hru, ale za tu jednu hru si mi ukazal ze dokazes dost vynikajuco predvidat a vediet kde kto je a prave preto som ti znemoznil hru Banom na tyzden. Ten Ban nebol za to ze si zabil. Po uplynuti trestu mas moznost, samozrejme aj tvoji kamarati s tou istou IPckou prist na server a hrat sa.
Nemal som zlu naladu, nenatocil som ta nemal som cas. Je pravda ze som si ta pozrel len jednu hru, ale za tu jednu hru si mi ukazal ze dokazes dost vynikajuco predvidat a vediet kde kto je a prave preto som ti znemoznil hru Banom na tyzden. Ten Ban nebol za to ze si zabil. Po uplynuti trestu mas moznost, samozrejme aj tvoji kamarati s tou istou IPckou prist na server a hrat sa.
viem ako hras PomE a viem ze nepatris medzi tych lepsich, ale ked das ban na tyzden kazdemu kto to vie hrat lepsei ako ty tak spravis z hojka uplny noob server. Ostatni admini aspon vedia hrat dobre a nedavaju bany za wallhack preto ze ma niekto pusteny zvuk.
By som bol zvedavy ako by sa tebe pacilo, keby si hraval na nejakom servery a dostal ban na tyzden za skill.
tak ti teda dakujem za ban na nas vsetkych a dufam ze si nebudes takto robit hanbu aj nadalej
hrac Ono
btw neviete niekto preco mi nejde prihlasit sa pod starym nickom Ono007? stale mi pise ze zle heslo alebo meno, ale to je stopro dobre, lebo som si dal vygenerovat nove.
By som bol zvedavy ako by sa tebe pacilo, keby si hraval na nejakom servery a dostal ban na tyzden za skill.
tak ti teda dakujem za ban na nas vsetkych a dufam ze si nebudes takto robit hanbu aj nadalej
hrac Ono
btw neviete niekto preco mi nejde prihlasit sa pod starym nickom Ono007? stale mi pise ze zle heslo alebo meno, ale to je stopro dobre, lebo som si dal vygenerovat nove.
Ono, neviem od koho si dostal ten dar hodnotit hracou ako hraju aky maju skill. Ja o sebe netvrdim ze som najlepsi. Ale taketo reci fakt nemam rad. A na taketo reci som v minulosti reagoval vyzvou na 1on1 duel na nejake malej mapke.
Mam pochybnosti o tom wallhacku, nerobim to takto vobec ako si napisal a ako som spravil vcera. Jednoducho vcera mi to tak prislo dost viditlne. A v dnesnej dobe sa neda verit nikomu, nepoznam ta, ani tvojich PRO skillerov kamaratov. Mozno som sa zmylil, ved som len clovek. Prave preto som dal ban na tyzden.
Mozte si zatial trenovat proti sebe, alebo proti botom, ba dokonca je moznost hrat na Steame kde su PRO hraci tak ako ste vy paani.
...A taketo veci sa daju riesit aj inac, nie takymito "silackymi" recami...
Mam pochybnosti o tom wallhacku, nerobim to takto vobec ako si napisal a ako som spravil vcera. Jednoducho vcera mi to tak prislo dost viditlne. A v dnesnej dobe sa neda verit nikomu, nepoznam ta, ani tvojich PRO skillerov kamaratov. Mozno som sa zmylil, ved som len clovek. Prave preto som dal ban na tyzden.
Mozte si zatial trenovat proti sebe, alebo proti botom, ba dokonca je moznost hrat na Steame kde su PRO hraci tak ako ste vy paani.
...A taketo veci sa daju riesit aj inac, nie takymito "silackymi" recami...
tak ty si teda jasny ...
Ja mam silacke reci? to ty si sa zachoval ako velky sef.
Admin ma byt clovek zodpovedny a hodny svojho postu. Clovek co dodrziava nejake pravidla. Nemozes jednoducho niekoho odstranit len preto ze ti neni sympaticky alebo sa ti nepaci jeho styl hry. A este napises taku vec ze hrat proti botom? alebo na steame? Ty si asi fakt neni kompletny, skus ty hrat cs proti botom ...
Ja mam silacke reci? to ty si sa zachoval ako velky sef.
Admin ma byt clovek zodpovedny a hodny svojho postu. Clovek co dodrziava nejake pravidla. Nemozes jednoducho niekoho odstranit len preto ze ti neni sympaticky alebo sa ti nepaci jeho styl hry. A este napises taku vec ze hrat proti botom? alebo na steame? Ty si asi fakt neni kompletny, skus ty hrat cs proti botom ...
..jezisi..
Podla toho co pises a ako pises usudzujem ze si este nedospel - cize si dieta.
Mna dospelym nerobi admin pravo ale vek.
Ziadny admin nedokaze preverit Ban na hraca C.e.D pretoze ziadny dokaz o jeho cheatovani nie je. ziadne demo. To bolo predsa jasne od zaciatku, nie?
A este jedna vec mi nejde do hlavy. Vy ked sa hrate tak hrate dvaja? Co ty mas s tym BANom spolocne ? Iba IPcku, nie?
A neviem vobec preco sa zapodielam s tebou, ty si ziadny BAN nedostal...
A to ze mate rovnaku IPcku to ja neovplyvnim a ani za to nemozem...
Podla toho co pises a ako pises usudzujem ze si este nedospel - cize si dieta.
Mna dospelym nerobi admin pravo ale vek.
Ziadny admin nedokaze preverit Ban na hraca C.e.D pretoze ziadny dokaz o jeho cheatovani nie je. ziadne demo. To bolo predsa jasne od zaciatku, nie?
A este jedna vec mi nejde do hlavy. Vy ked sa hrate tak hrate dvaja? Co ty mas s tym BANom spolocne ? Iba IPcku, nie?
A neviem vobec preco sa zapodielam s tebou, ty si ziadny BAN nedostal...
A to ze mate rovnaku IPcku to ja neovplyvnim a ani za to nemozem...
chcel som len vediet ci sa to da riesit, ako vidim neda dobre. Od teba som nic nechcel pocut, ty tu stale spamujes tie svoje 'dospelacke' reci.
Len mi vysvetli aky zmysel ma dat ban na tyzden. Bud daj ban naveky ak je citer alebo daj unban predsa, nie? Toto nedava logiku, len nam znemoznujes hrat na dobrom servery, kde vymisli citeri a kde je dobry ping!
Viem ze mali problemy s takymi ako si ty aj hraci Doom, kolko? dead, dokonca myslim ze aj blazer, a pri tom citeri nie su. A myslim ze ani jeden z nich urcite nedostal ban na tyzden, to je predsa blbost
Len mi vysvetli aky zmysel ma dat ban na tyzden. Bud daj ban naveky ak je citer alebo daj unban predsa, nie? Toto nedava logiku, len nam znemoznujes hrat na dobrom servery, kde vymisli citeri a kde je dobry ping!
Viem ze mali problemy s takymi ako si ty aj hraci Doom, kolko? dead, dokonca myslim ze aj blazer, a pri tom citeri nie su. A myslim ze ani jeden z nich urcite nedostal ban na tyzden, to je predsa blbost
-
PepoJr.
Medium Star
Ono mas pravdu, ban upravim na permanent
pomE-mu verim, aj ked nema demo, a to asi preto, ze aj ja som ho videl pobehovat po serveri s WH, teda presne povedane spectoval som ho a snad niekde aj demo najdem (ban som vtedy nedal lebo odisiel, a bol som lenivy si pohladat jeho IP... som si myslel ze sa vrati a vsetko je vybavene, ale dlho sa nevracal, az teraz)
a ak nieco niekto chce, tak nech o to ziada on, a nech neposiela niekoho druheho
a ak nieco niekto chce, tak nech o to ziada on, a nech neposiela niekoho druheho
Chalani mate unban.
Poucte sa z toho, ak ste cheatovali nechatujte, a ak ste cheatovali a budete cheatovat stale tak vas trest neminie. To vam garantujem
A ziadny problem s Doomerom Blazerom Deadom a Kolko? nebol z mojej strany.
Btw. Cstrike hravam 7 rokov mam uz ako taky odhad o tom kto cheatuje a kto nie. A napiste mi Sukromnu Spravu dohodneme nejaky ten duelik. Co ty na to?
Poucte sa z toho, ak ste cheatovali nechatujte, a ak ste cheatovali a budete cheatovat stale tak vas trest neminie. To vam garantujem
A ziadny problem s Doomerom Blazerom Deadom a Kolko? nebol z mojej strany.
Btw. Cstrike hravam 7 rokov mam uz ako taky odhad o tom kto cheatuje a kto nie. A napiste mi Sukromnu Spravu dohodneme nejaky ten duelik. Co ty na to?
-
TUJA KRUEEE
Novice
BAN
Zdravim hram CS 2 roky a este nikdy sa mi nestalo aby som dostal ban, dokonca aj na HOJKO chodim hravat dost casto. Nikdy v zivote zo mna nebude taka lama, ktora by pouzivala cheaty. Preto ma teraz nemilo prekvapilo, ked som dostal ban za wallhack, ja viem, ze kritizovat adminov by sa nemalo, ale tak admin, ktory mi dal ban, by mal vyuzivat spectate, pred tym ako da permanent.V ban liste pise, ze to bol Mad Dad - chlapce neuraz sa, ale skus si pozriet demo a povuazuj, ked vidim ako niekto uteka za krabicu, tak asi viem, ze tam je a preto strielam aj cez nu.....verim, ze dostanem coskoro unban.... za pochopenie dakujem a prajem vela zabavy pri hre a co najmenej cheaterov a to myslim ozajstnych nie domnelych .....