DAKUJEME CHLAPCI
Kvalifikácia MS 2010 vo futbale
-
Sagittarius
Guru
Nie, ale nevadí, sme tam...mirak2 napísal:iba mne sa zda ze my sme to vitazstvo a postup doslova utrpeli?
-
Misuliatko
Expert
repriza isla dnes poobede na STV 3///Adry napísal:Neviete kde najdem reprizu zapasu polsko slovensko? Nestihol som to studio. Vopred dakujem
http://tvnoviny.sk/spravy/domace/v-pols ... sikov.html Chceli sa tesit s futbalistami a ostatnymi a oni ich zavreli. Nechapem preco ich zatkli. Viem ze na ihrisku nemali co robit ale predsa. Nemali ich zatvarat a ked hej no tak vsetkych a nie 20-ich
Lajčák vybavuje miernejšie tresty, zákaz na verejné akcie atp ževraj, čiže pohoda...Misuliatko napísal:...
a nikde v archíve to nieje?
http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak ... 3448_n.jpg
Pravda svätá...
//autoeditácia príspevku ( 15 Oct 2009, 19:44 )
najviac sa teším na tie dokumenty o futbale v krajine. Ktoré dávala stv napríklad pri ME 2008 o kazdej krajine nieco
Pravda svätá...
//autoeditácia príspevku ( 15 Oct 2009, 19:44 )
najviac sa teším na tie dokumenty o futbale v krajine. Ktoré dávala stv napríklad pri ME 2008 o kazdej krajine nieco
-
Misuliatko
Expert
-
Misuliatko
Expert
Teraz som si precitala dost zaujimavy clanok s nazvom: "ČESI: Že vraj Slováci skorumpovali Poliakov!"...........a este to zaklincovali: "FIFA bude skúmať okolnosti včerajšieho zápasu PLR:SVK, Slováci sú podozriví, že skorumpovali Poliakov a hrozí im dodatočné vyradenie z „kvaldy“
......toto co teraz cesi predvadzaju je obycajna zavist. Ved to sa uz neda citat a ani pocuvat co oni teraz navymyslaju. Este by som pochopila keby to robili slovinci ale CESI??

......toto co teraz cesi predvadzaju je obycajna zavist. Ved to sa uz neda citat a ani pocuvat co oni teraz navymyslaju. Este by som pochopila keby to robili slovinci ale CESI??
-
Misuliatko
Expert
http://tvnoviny.sk/sport/futbal/cesi-ze ... iakov.htmlAdry napísal:Hoď prosím link na ten článok
-
Sagittarius
Guru
1. Po fórach si môžu písať, čo chcú a je úplne irelevantné, čo tam píšu. Dôležité sú oficiálne vyjadrenia a správy a ja neviem o žiadnej.
2. Topiaci sa aj slamky chytá (Možnosť postupu Čechov do baráže).
3. Dobrá téma pre bulvár (jedno, či slovenský, či český, každá strana si môže nájsť svoje)...
4. Podľa priebehu zápasu to vyzeralo akoby podplatení boli Slováci a Poliaci sa nie a nie trafiť. Vlastný gól bol nehoda a z veľkej časti môže za to terén. Kto si pozrie výsledok: POL - SVK 0:1 (3. minúta VG Poľska), tak to sa môže zdať ako skorumpovaný zápas...kto si pozrie zápas, tak ak si myslí, že Poliaci boli podplatení, tak podľa by museli všetci futbalisti vynikajúci herci... Poliaci museli asi strieľať Muchovi rovno do rúk a Jeleň asi chcel trafiť brvno miesto bránky...
2. Topiaci sa aj slamky chytá (Možnosť postupu Čechov do baráže).
3. Dobrá téma pre bulvár (jedno, či slovenský, či český, každá strana si môže nájsť svoje)...
4. Podľa priebehu zápasu to vyzeralo akoby podplatení boli Slováci a Poliaci sa nie a nie trafiť. Vlastný gól bol nehoda a z veľkej časti môže za to terén. Kto si pozrie výsledok: POL - SVK 0:1 (3. minúta VG Poľska), tak to sa môže zdať ako skorumpovaný zápas...kto si pozrie zápas, tak ak si myslí, že Poliaci boli podplatení, tak podľa by museli všetci futbalisti vynikajúci herci... Poliaci museli asi strieľať Muchovi rovno do rúk a Jeleň asi chcel trafiť brvno miesto bránky...