Resident Evil 5
jj musis mu strielat do toho chvosta z druhej strany. Proste zo spodu do chvosta.
Inak najprv musis vylepsit na plno gun a potom kupit za body neobmedzenu municiu a staci mat raz prejdenu hru. Ked prejdes HIGH obtiaznost tak sa ti otvori Professional to je uz ina pecka. jedna rana a mas sekundu na ozivenie. Cize da sa to prejst len ked sa drzite spolu. Ja to hravam ale cooperative
Inak najprv musis vylepsit na plno gun a potom kupit za body neobmedzenu municiu a staci mat raz prejdenu hru. Ked prejdes HIGH obtiaznost tak sa ti otvori Professional to je uz ina pecka. jedna rana a mas sekundu na ozivenie. Cize da sa to prejst len ked sa drzite spolu. Ja to hravam ale cooperative
-
sophyxx
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Ja som to na najvacsej obtiaznosti este nepresiel
zatial sa mi nejak nechcelo ale chystam sa ... chcem to pod 5hodin a budem mat neobmedzene naboje do raketometu to bdue ina pecka
a Sapo nevie mi poradit ako rozbehat hru online s kamosom ? treba nato mat vytvorene konto Windows LIVE ? alebo staci hamachi ?
-
sophyxx
Amateur
Vies proadit aj nazov toho programu a napisast mi aj cely postup ako to rozbehat ? pretoze ja neviem ako natoSapo napísal:ja som hral len tak easy a presiel som to za tri hodiny. Staci mat offline profil a hamachi a jeden program
-
sophyxx
Amateur
Prajem vela zdaru pri hrani tejto hryHulkm napísal:Tak konecne mam moznost si to aj ja zahrat. New book to isti. Grafika aj hratelnost sa mi paci aj ked som len na zaciatku tak dufam ze mi toto nadsenie vydrzi
.
//autoeditácia príspevku ( 15 Oct 2009, 10:08 )
Suhlasim s nekonecnou municiou je to este vacsia sranda ale nemas tam to napatie "co ked mi dojde municia" ale myslim ze toho si vychutnas dost uz pri prvom hrani
V hre je celkovo dost malo municie a ja s mojim stylom rambo
som mal problemy ale da sa jednoducho nahrabat dost municie a veci.
Ak ste si vsimli hra ked napriklad niekam pridete a ulozi vam hru v tej oblasti je dost vela veci (municia , .....) a ked ju zoberiete a vypnete hru do menu, spyta sa ze ci to ma uloziť, date ok a zapnete si znova pokracovat ste tam kde vam to ulozilo s municiou co ste zobrali a je tam dalsia
takto sa to da dost slusne nahrabat

Ak ste si vsimli hra ked napriklad niekam pridete a ulozi vam hru v tej oblasti je dost vela veci (municia , .....) a ked ju zoberiete a vypnete hru do menu, spyta sa ze ci to ma uloziť, date ok a zapnete si znova pokracovat ste tam kde vam to ulozilo s municiou co ste zobrali a je tam dalsia
-
sophyxx
Amateur
To je tiez jedna z moznosti no po chvilke ta prestane bavitmirom11 napísal:V hre je celkovo dost malo municie a ja s mojim stylom rambo![]()
som mal problemy ale da sa jednoducho nahrabat dost municie a veci.
Ak ste si vsimli hra ked napriklad niekam pridete a ulozi vam hru v tej oblasti je dost vela veci (municia , .....) a ked ju zoberiete a vypnete hru do menu, spyta sa ze ci to ma uloziť, date ok a zapnete si znova pokracovat ste tam kde vam to ulozilo s municiou co ste zobrali a je tam dalsiatakto sa to da dost slusne nahrabat
![]()
-
sophyxx
Amateur
No ja som ten odlisny pripad
poviem ti to tak ze ja som polku hry presiel s Paralizerom v ruke
proste som si ho kupil a naboje mi uz nebolo treba ... daval celkom slusny dmg + mohol som vyuzivat utoky rukami
A zbrane kt. som pouzival najviac boli : Brokovnica Ithaca, Puska Sagunov, Paralizer
, a niekedy Pistolku ale to malo kedy
Takto som presiel celu hru nazbieral som si body a zaobstaral si neobmedzenu municiu do Pistolky a Brokovnice
Teraz to prechadzam len na peniaze a body aby som mal vylepsenia do dalsich zbrani 
-
sophyxx
Amateur
Priklanam sa k tvojmu nazoruHulkm napísal:Myslilm ze nemoznost pohybu za strelby berem skor plus. Je to odlisne od inych hier a ostava to pri povodnom kocepte. Je to aj krok k RE fanusikom.
//autoeditácia príspevku ( 15 Oct 2009, 23:05 )
Este raz ti skusim napisat postup ale na zaciatok nejake radypetko117 napísal:mam naboje len do pistolky ...takze polozim minu obidem ho a napalim mu tam do brucha pod shvost? jemu sa to tam tak otvara na boku skor to tam mam palit? lebo do hlavy a pod nefunguje..tak neviem..skusal som aj tuto variantu a nwm.s pistolkou to asi nepojde
Tak teraz k tomu navodu ako znicit tuho bossika
Ak by si to ani takto nepresiel a potreboval este nejaky iny sposob skusim to prejst tak aby som mal tiez malo nabojov a skusim to prejst len s pistolkou ci to vobec je mozne
Dufam ze som pomohol
-
sophyxx
Amateur
Mne sa to prave paci takto ako klasicke zombie hry kde mas municie ze sa v nej mozes kupat a na kazdom druhom kroku mas hordy zombie. Takto sa mi to zda omnoho lepsie + je to vyvazene tym ze nemas v hre az take velke mnozstvo nabojov ked vela minas. A do sytosti sa nastrielas az ked budes mat neobmedzenu munisiumasino napísal:na tejto hre som pocitil silny dopad ekonomickej krizy
skoro vobec som si nezastrielal do sytosti..