Kvalifikácia MS 2010 vo futbale

O športe...

Postúpi Slovensko na MS?

Áno.
152
65%
Nie, ale bude hrať baráž.
36
15%
Nie.
47
20%

Celkom hlasov: 235

- eXo -
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa - eXo - »

Tak tak a aj Lewandovsky idelane nacvicoval strielanie do spojnice aby to tak trafil ... ale toto je uz moc co robia a je*nuty Cech s Rosickym sa teda pekne vyfarbili ...
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Osrať ich, sme v Afrike, a ak sa to nejakému Rosickému alebo inému Čechovi nelíbi, ať nám prdel políbi........... :P
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tak ten ubohy slovensky futbal sa dostal az medzi nosorozce, zirafy a opice do Afriky. Tolko stastia co sme tuto kvalifikaciu mali, ved to nema ani najlepsi cesky utok v zlozeni Stesti-Kliko-Nahoda za 4 roky. Pride mi to cele ako vtip, no ale ved sa spamatame, ked z Afriky pojdeme so skore 0:9.

Najtazsie to ale musi prezivat v Cesku, hehe :D

BTW este jeden fail od kamarata z Facebooku :lol:
Prílohy
failxd.jpg
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

hojko.. jj.. presne tak.. ale nech donesú skóre trebárs aj 0:20 , dožičím im účasť na MS (podľa mňa tam nevyhrajú ani jeden zápas, ale nechajme sa prekvapiť, po žrebovaní budeme múdrejší). Nech konečne zažijú na vlastnej koži vrcholový futbal. Aj to bude užitočná skúsenosť, ktorá im snáď pomôže v nasledujúcich rokoch.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

hojko napísal:Tak ten ubohy slovensky futbal sa dostal az medzi nosorozce, zirafy a opice do Afriky. Tolko stastia co sme tuto kvalifikaciu mali, ved to nema ani najlepsi cesky utok v zlozeni Stesti-Kliko-Nahoda za 4 roky. Pride mi to cele ako vtip, no ale ved sa spamatame, ked z Afriky pojdeme so skore 0:9.

Najtazsie to ale musi prezivat v Cesku, hehe :D

BTW este jeden fail od kamarata z Facebooku :lol:
myslíš že výhra v severnom írsku kde 2 roky nikto nevyhral(španieli, angličani, atď..) a aj v česku bola štastím? a čo obrateny zápas slovensko polsko z 0:1 na 2:1,... to by si potom ani Manchester united nezasúžil titul lig majstrov na nou campe lebo Bayern dlho vyhrával 1:0 no MANU to dal v nadstavenom čase na2:1!! už ma nebaví počúvať a čítať samých pochlebovačov že si to nezaslúžili a mali štastie,... futbal je cely o štastí !
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

Famine +1

proste 7 zápasov sa nedá vyhrať šťastím, jeden, dva áno, ale 7? Aj všetky góly sme dali štastím? Aha pardon, vy ste fandili čechom
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Neviem, čo záleží na tom, či tam niečo vyhráme. vyhrali sme našu kvalifikačnú skupinu, ktorá síce nebola bohvieako silná, no jej favoritmi sme určite neboli. Myslím, že to nateraz stačí, aj tak je to viac, ako náš futbal kedy dosiahol. Ono sa to nedá z tých sračiek, kde náš futbal bol razom poskočiť na finalistu MS. Veď dosiahnuť postup na MS pri takomto SFZ, aký máme u nás a dokonca s pánom Laurincom na čele, to je ozaj heroický výkon.
Ja osobne sa budem v lete tešiť už len keď si pozriem, ako tam znie naša hymna a zbadám nejaké slovenské zástavy. A pri srdci ma bude hriať, že neviemkoľko desiatok ďalších krajín z celého sveta by sa s nami rady vymenili. :)

A pokiaľ ide o šťastie, ako ho má súper, ťažko sa vyhráva aj tím najväčším machrom proti najväčším outsiderom. Vo futbale to proste bez šťastia nejde.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

hojko napísal:Tak ten ubohy slovensky futbal sa dostal az medzi nosorozce, zirafy a opice do Afriky. Tolko stastia co sme tuto kvalifikaciu mali, ved to nema ani najlepsi cesky utok v zlozeni Stesti-Kliko-Nahoda za 4 roky. Pride mi to cele ako vtip, no ale ved sa spamatame, ked z Afriky pojdeme so skore 0:9.
Hojko, stavil by som s tebou, ale neviem, o čo. :) Ty skóre 0:9 a horšie (-9 a horšie) a ja lepšie (-8 a lepšie). :)

A čo sa týka hlasovania. Je zaujímavé, že za posledný deň pribudlo 10 hlasov. :D (To sa hlasuje, keď už je výsledok)

//autoeditácia príspevku ( 16 Oct 2009, 12:50 )
Záložník Mintál zvažuje návrat do slovenské reprezentace
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Ale ved tych chlanov zas tak nepodcenujte podla mna sa futbal nas celkom slusne vypracoval ... ked chceme dokazeme zahrat uz aj kombinacne ... pamatam si tie zapasy ked sme vysli na travnik a hrali rozstrasene zo San Marinom ... teraz je nas futbal niekde inde. A co sa tyka Afriky nejdem hovorit nic az kym nebude zrebovanie.
Btw hojko na tom tvojom obrazku som sa fajne zasmial :D
Sagittarius
Guru
Guru

kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Sagittarius napísal:Záložník Mintál zvažuje návrat do slovenské reprezentace
By som ho do riti poslal. Mal reprezentovat vtedy ked bolo treba a nie teraz chce zlizat smotanu za tych co si ten postup vybojovali.

Inak k tomu stastiu a podobne. Treba zase uznat ze sme postupili aj vdaka domu ze favoriti ako Polsko a Cesko mali mizernu formu a celkovo celu kvalifikaciu hrali mizerne. Futbal je o stasti a napr v tomto zapase s Polskom sme toho stastia ozaj mali vela. Tiez nemozme povedat ze hrajeme nejaky krasny futbal, ale rovnako to bolo aj s Cechmi a Poliakmi. Myslim si ze nas v tejto kvalifikacii zdobila najma bojovnost a to prave proti tymto dvom favoritom a z toho dovodu si myslim ze nas postup bol zasluzeny.
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

kali520 napísal:By som ho do riti poslal. Mal reprezentovat vtedy ked bolo treba a nie teraz chce zlizat smotanu za tych co si ten postup vybojovali.

Inak k tomu stastiu a podobne. Treba zase uznat ze sme postupili aj vdaka domu ze favoriti ako Polsko a Cesko mali mizernu formu a celkovo celu kvalifikaciu hrali mizerne. Futbal je o stasti a napr v tomto zapase s Polskom sme toho stastia ozaj mali vela. Tiez nemozme povedat ze hrajeme nejaky krasny futbal, ale rovnako to bolo aj s Cechmi a Poliakmi. Myslim si ze nas v tejto kvalifikacii zdobila najma bojovnost a to prave proti tymto dvom favoritom a z toho dovodu si myslim ze nas postup bol zasluzeny.
Pekne povedané hlavne o Mintálovi :)
tuti
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tuti »

Ja by som sa este vratil k Cechovi: ked si precitate to co povedal tak nic take strasne na adresu slovakov nepovedal.
Cech napísal:Ja myslím, že nebudú. Samozrejme, to závisí na tom, ako využijú príjem z majstrovstiev sveta, ale prakticky sú tri postupy za nami. Domnievam sa, že majú ešte čo doháňať.
a myslim ze ciastocne by som s nim aj suhlasil. co sa tyka ucasti slovenskych klubov v europskych sutaziach je horsia ako slovenskych klubov a to, ze sme skoncili v tabulke pred cechmi este neznamena ze sa vsetko svihnutim zazracneho pritika zmeni. takze dohanat este mame co.

Kapitola prijem z majtrovstiev sveta necham radsej tak a uvidme ako (si) to pani na SFZ rozdelia.

zase raz sa hlada senzacia kde len moze :?
Z@jo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Z@jo »

Konecne sme to dokazali a sme tam ja som neskutocne stastny vzdy som nasim veril a drzal palce na maximum konecne ukazali neprajnikom ze nato mame konecne mozem byt hrdy nato ze som slovak co sa tyka futbalu a myslim si ze budeme uz len stupat alebo ostaneme na takejto urovni je to super :) :)
Sagittarius
Guru
Guru

Z@jo napísal:myslim si ze budeme uz len stupat alebo ostaneme na takejto urovni je to super :) :)
Len aby sa úspech neprejedol a neskončilo to ako v hokeji... :)
Z@jo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Z@jo »

Sagittarius napísal:Len aby sa úspech neprejedol a neskončilo to ako v hokeji... :)
Mozne to je ale sme maly stat a v hokeji sa este dopracujeme tam kde sme boli aspon v to dufam neviem ci to bude o rok 10 alebo 50 ale myslim ze na Slovensku sa vzdy najdu skvele talenty chvalabohu a ak vo futbale pojdeme dole tak nato ze sme stat s nizkou populaciou aj rozlohou je to slusne
Sagittarius
Guru
Guru

A zase je pravda, že oproti hokeju je futbal oveľa menej náročný na financie rodičov detí, ktoré robia tento šport...
tuti
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tuti »

Mintal a jeho navrat http://sport.aktuality.sk/futbal/reprez ... eco-zmeni/

a cesky clanok co sa tu objavil Záložník Mintál zvažuje návrat do slovenské reprezentace

opat senzacia tam kde ziadna nie je...hlavne aby bolo na koho nadavat
jerichoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerichoo »

Český fanúšikovia sú v posledných dňoch veľmi trápni. Po žrebovaní kvalifikácie mali velké huby, vraj slabá skupina "trápiaci sa poliaci, poondení slováci, nevýrazní slovinci a bla bla bla".

A teraz miesto toho aby boli naštvaný na svoj futbal, svojich hráčov tak sú nasraní na nás, že sme si dovolili so šťastím postúpiť my "chudáci", ved oni českí majstri sveta v živote športové šťastie nemali..

hnus
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

byvam v Prahe a ziadne taketo nazory od Cechov nepocuvam..., takze ak nieco podobne citas na nejakych forach od par zakomplexovanych deciek, tak sa tomu nedivim...
Pocuvam tu skor, ze je dobre, ze nepostupili, aspon sa s tunajsim futbalom zacne nieco robit a prislusne organy sa mozno spamataju. A nam skor fandia, ako sledujem...

btw: takisto by som ja mohol tvrdit, ze ked nas Cesi vyklepu v hokeji, tak sa slovenski "fanusikovia" spravaju rovnako voci Cechom. Ale netvrdim to, lebo viem, ze normalny fanusik si prizna, ze jednoducho zahrali lepsie a v hokeji naprikald hned po nas fandim Cechom. Myslim, ze vacsina sudnych Slovakov tak cini tiez...
Napísať odpoveď