PUK2 kod
PUK2 kod
Zdravim, vsimol som si, ze su tu temy ohladom puk2 kodu no ziadny mi nepomohol.
Problem je v tom, ze som 3x zadal nespravny PIN2 (pri nastaveniach telefonu), zablokovalo ho a pozaduje PUK2 ( a uz mam len poslednu sancu). Skusal som kod, ktory som dostal k SIM karte (BPUK neskor PUK) no nevzalo ani jeden, bol som s tym problemom v predajni O2 no tam mi nepomohli, ze oni sluzby PIN2 a PUK2 este neposkytuju (alebo neco v tom zmysle), ze je to vec telefonu...ide o LG KM900 (Arena). Myslim, ze orange ku sim karte poskytoval aj puk2, niesom si isty, takze ma tento problem trocha zaskocil. Vraj by tu bola moznost ist "prepalit" soft ale to uz by bolo krajne riesenie.
Problem je v tom, ze som 3x zadal nespravny PIN2 (pri nastaveniach telefonu), zablokovalo ho a pozaduje PUK2 ( a uz mam len poslednu sancu). Skusal som kod, ktory som dostal k SIM karte (BPUK neskor PUK) no nevzalo ani jeden, bol som s tym problemom v predajni O2 no tam mi nepomohli, ze oni sluzby PIN2 a PUK2 este neposkytuju (alebo neco v tom zmysle), ze je to vec telefonu...ide o LG KM900 (Arena). Myslim, ze orange ku sim karte poskytoval aj puk2, niesom si isty, takze ma tento problem trocha zaskocil. Vraj by tu bola moznost ist "prepalit" soft ale to uz by bolo krajne riesenie.
Ako som pisal, bol som v predajni o2, tam sme skusali tie kody (BPUK), ktore som mal na karte, no neslo, po zadani kodu naskocilo ze "zadajte novy pin2" tak este raz(potvrdenie) dam OK a vypise ze nespravny PUK2. Potom som volal operatorovi, ten mi povadal to iste a ze je to vecou telefonu tak ja uz nvm
k telefonu som dostal len brozurku, priamo v nej je aj zarucny list no ziadne kody nesu(vraj tam by mal byt). to este mozem skusit zajtra zavolat tam odkial som bral ten mobil.
....Prave o to ide, ci ta vymena sim by tomu pomohla, inak by mi to spravili v predajni... ak je to fakt vecou telefonu tak netusim co dalej..
....Prave o to ide, ci ta vymena sim by tomu pomohla, inak by mi to spravili v predajni... ak je to fakt vecou telefonu tak netusim co dalej..
-
aughostino
Medium Professional
nie je PUK2 kod pre kazdu SIM iny? takze vlozenim druhej karty by si tieto sluzby mohol odomknut
ja som bol taky "expert" ze mne sa puk2 podarilo zablokovat po tusim 8mich neplatnych pokusoch, na infolinke mi povedali ze to sa da vyriesit iba novou SIM na ktoru mi vedia preniest stare cislo tak som to nechal tak aj tak tie sluzby neviem spravne nastavit
ja som bol taky "expert" ze mne sa puk2 podarilo zablokovat po tusim 8mich neplatnych pokusoch, na infolinke mi povedali ze to sa da vyriesit iba novou SIM na ktoru mi vedia preniest stare cislo tak som to nechal tak aj tak tie sluzby neviem spravne nastavit
-
bb5unlock
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
[quote="nightkin"]Ako som pisal, bol som v predajni o2, tam sme skusali tie kody (BPUK), ktore som mal na karte, no neslo, po zadani kodu naskocilo ze "zadajte novy pin2" tak este raz(potvrdenie) dam OK a vypise ze nespravny PUK2. ....[/quothttp://www.hojko.com/posting.php?mode=quote&p=1276715e]
PUK2 a jeho zadavanie nema nic spolocne s telefonom, ten kod aj jeho kontrola je priamo v SIM karte, telefon sa iba odkazuje na ten kod, takze ked si tam vlozis inu SIM tak si mozes tie funkcie aktivovavat na tej novej SIM
ak si myslis ze to je telefonom tak si skus zmenit ten PIN2 cez iny telefon, ale podla toho co pises tam hore by som povedal ze uz ho mas zablokovany
skus este toto
**052*PUK2* New PIN2* New PIN2# ak ti nepojde zmenit ani takto, tak uz mas zablokovany PUK2
PUK2 a jeho zadavanie nema nic spolocne s telefonom, ten kod aj jeho kontrola je priamo v SIM karte, telefon sa iba odkazuje na ten kod, takze ked si tam vlozis inu SIM tak si mozes tie funkcie aktivovavat na tej novej SIM
ak si myslis ze to je telefonom tak si skus zmenit ten PIN2 cez iny telefon, ale podla toho co pises tam hore by som povedal ze uz ho mas zablokovany
skus este toto
**052*PUK2* New PIN2* New PIN2# ak ti nepojde zmenit ani takto, tak uz mas zablokovany PUK2
riskovat nebudem radsej, a toto mi prislo od O2
nejake napady?
Kód: Vybrať všetko
PIN 2 je je ciselny kod umoznujuci pristup k vybranym funkciam telefonu alebo siete. Tieto kody nasa spolocnost momentalne nepouziva, z toho dovodu ich zakaznikom neposkytuje. Z toho dovodu Vam nemozeme poskytnut ani kod PUK2.Podľa tohto ho poskytujú v O2 iba tým čo majú paušál. Kto si dobíja má asi smolu ... Ale to je v Česku u nás to môže byť ináč.
Tí hoši a holky v O2 v tom majú dobrý chaos. Hlavne koniec tej diskusie je zaujímavý:
Moja rada je. Ak máš paušál , neprestávaj ich otravovať. Povedz , že prejdeš k inému operátorovi ak sa to nevyrieši.
Kód: Vybrať všetko
http://forum.mobilmania.sk/viewtopic.php?f=1&p=5606395Kód: Vybrať všetko
http://www.sk.o2.com/ludia/forum.html?forum_page=comments_tree&cat_id=52&forum_topic_id=1679&comment_id=20322