PUK2 kod

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
nightkin
Medium Expert
Medium Expert

PUK2 kod

Príspevok od používateľa nightkin »

Zdravim, vsimol som si, ze su tu temy ohladom puk2 kodu no ziadny mi nepomohol.
Problem je v tom, ze som 3x zadal nespravny PIN2 (pri nastaveniach telefonu), zablokovalo ho a pozaduje PUK2 ( a uz mam len poslednu sancu). Skusal som kod, ktory som dostal k SIM karte (BPUK neskor PUK) no nevzalo ani jeden, bol som s tym problemom v predajni O2 no tam mi nepomohli, ze oni sluzby PIN2 a PUK2 este neposkytuju (alebo neco v tom zmysle), ze je to vec telefonu...ide o LG KM900 (Arena). Myslim, ze orange ku sim karte poskytoval aj puk2, niesom si isty, takze ma tento problem trocha zaskocil. Vraj by tu bola moznost ist "prepalit" soft ale to uz by bolo krajne riesenie.
bb5unlock
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bb5unlock »

PIN2 a PUK2 su kody umiestnene priamo na karte
ziadne prepalenie SW ti nepomoze

pokial operator neposkytuje PUK2 (co moze byt uplne bezne), jedina moznost je nahlasit stratu SIM a vybavit si novu s rovnakym cislom
nightkin
Medium Expert
Medium Expert

Ako som pisal, bol som v predajni o2, tam sme skusali tie kody (BPUK), ktore som mal na karte, no neslo, po zadani kodu naskocilo ze "zadajte novy pin2" tak este raz(potvrdenie) dam OK a vypise ze nespravny PUK2. Potom som volal operatorovi, ten mi povadal to iste a ze je to vecou telefonu tak ja uz nvm :( k telefonu som dostal len brozurku, priamo v nej je aj zarucny list no ziadne kody nesu(vraj tam by mal byt). to este mozem skusit zajtra zavolat tam odkial som bral ten mobil.
....Prave o to ide, ci ta vymena sim by tomu pomohla, inak by mi to spravili v predajni... ak je to fakt vecou telefonu tak netusim co dalej..
Števo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Števo »

PUK2 je to iste co BPUK a vztahuje sa na konkretnu kartu. Otazka je naco to potrebujes? Mas nejake sluzby v telefone, kde musis zadat PIN2 kod?

Vecou telefonu je len ochranny kod, u LG je prednastaveny 12345.
nightkin
Medium Expert
Medium Expert

Ano sluzby v telefone, aby som odlblokoval PIN2. Nuz, ale preco mi ten BPUK nevzalo?!
Ak nenajdem/nezistim PUK2, tak ake su dalsie moznosti?

ed: Keby som nemal posledny pokus, tak by som skusil vlozit inu SIMku oc by to spravilo, no posledny...takze neskusam nic
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

nie je PUK2 kod pre kazdu SIM iny? takze vlozenim druhej karty by si tieto sluzby mohol odomknut

ja som bol taky "expert" ze mne sa puk2 podarilo zablokovat po tusim 8mich neplatnych pokusoch, na infolinke mi povedali ze to sa da vyriesit iba novou SIM na ktoru mi vedia preniest stare cislo tak som to nechal tak aj tak tie sluzby neviem spravne nastavit
bb5unlock
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bb5unlock »

[quote="nightkin"]Ako som pisal, bol som v predajni o2, tam sme skusali tie kody (BPUK), ktore som mal na karte, no neslo, po zadani kodu naskocilo ze "zadajte novy pin2" tak este raz(potvrdenie) dam OK a vypise ze nespravny PUK2. ....[/quothttp://www.hojko.com/posting.php?mode=quote&p=1276715e]

PUK2 a jeho zadavanie nema nic spolocne s telefonom, ten kod aj jeho kontrola je priamo v SIM karte, telefon sa iba odkazuje na ten kod, takze ked si tam vlozis inu SIM tak si mozes tie funkcie aktivovavat na tej novej SIM

ak si myslis ze to je telefonom tak si skus zmenit ten PIN2 cez iny telefon, ale podla toho co pises tam hore by som povedal ze uz ho mas zablokovany

skus este toto
**052*PUK2* New PIN2* New PIN2# ak ti nepojde zmenit ani takto, tak uz mas zablokovany PUK2
nightkin
Medium Expert
Medium Expert

riskovat nebudem radsej, a toto mi prislo od O2

Kód: Vybrať všetko

PIN 2 je je ciselny kod umoznujuci pristup k vybranym funkciam telefonu alebo siete. Tieto kody nasa spolocnost momentalne nepouziva, z toho dovodu ich zakaznikom neposkytuje. Z toho dovodu Vam nemozeme poskytnut ani kod PUK2.
nejake napady?
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Podľa tohto ho poskytujú v O2 iba tým čo majú paušál. Kto si dobíja má asi smolu ... Ale to je v Česku u nás to môže byť ináč.

http://forum.mobilmania.sk/viewtopic.php?f=1&p=5606395
Tí hoši a holky v O2 v tom majú dobrý chaos. Hlavne koniec tej diskusie je zaujímavý:

http://www.sk.o2.com/ludia/forum.html?forum_page=comments_tree&cat_id=52&forum_topic_id=1679&comment_id=20322
Moja rada je. Ak máš paušál , neprestávaj ich otravovať. Povedz , že prejdeš k inému operátorovi ak sa to nevyrieši.
nightkin
Medium Expert
Medium Expert

No mam pausal, no k inemu urco nepojdem :D prveze z orange som presiel k O2, no ale ked som mal este staru primu tak som nemal problem s PUK2, lebo ten bol na karte...
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Ale postrašiť ich môžeš :D
Napísať odpoveď