buXando napísal:aa mas uz nejake dievca?

lebo ked asi nezabudnes na tu prvu nebude to ku tej druhej taka cista laska

ja som ich vystriedal a hľadal som dlho pac teraz naposledy som mal a bol som s ňou 10 mesiacov a myslel som že to bude na dlhšie, podviedla ma veľa krát a miloval som ju celým telom a srdcom a neviem ešte ako, odpustil som jej to a miloval nadalej, v neskoršom období mi to veľmi vadilo že ma podviedla, možno aj pre to že to bolo na moje meniny a ďalej to ani nerátam a klamala ma do očí že ma miluje a druhým písala že ma nechce, pretrpel som, potom sa uvedomila a bolo nám fajn lenže ja som to ukončil pretože ma to bolelo a to doslova, nespával som, nejedol som a ani nič podobné, sú to veľmi "silné" veci čo sa týka psychickej stránky a presne viem ako sa cítiš ale poviem ti že keď vydržíš tie najhoršie dni, tak sa ani nenazdáš a nájdeš si o 100 x lepšie dievča
(nechcem to tu písať toľko krát ale na svete je miliarda dievčat) ako si mal doteraz, nechcem byť namyslený ale myslím si že s tým asi každý rozumný človek bude súhlasiť a brať to ako pravdu pretože o tom je život, niečo stratíš a niekedy 2x viac toho získaš