CS 1.6 Server hojko.com
-
lekoklatik
VIP
.ToLJoU. prvý kill čo dal toho kingstreeta na balkone je podľa mňa normálne. Pred tým než ho zabil, kingstreet zabil jeho spoluhráča takže počul že je tam s AWP. To Že mieril hneď na balkón je podľa mňa inštinktívne.
Tiež keď sa strieľal s CT z kina na ten most. Videl že CT neprebehol takže CT mal 3 cesty. Skočiť z balkónika pri moste dolu k T spawnu, prejsť cez dvere oproti podliezačke alebo prejsť chodbou a ísť hore po schodoch na plant. ToLJoU sadol na okno v kine a vždy si skontroloval pravú stranu /čiže dvere/.. Proste vedel že je tam CT...
Posledná situácia vyzerala nebezpečne. Avšak osobne si myslím že ho mohol počuť. Nemám teraz totiž slúchadlá...
Podľa mňa je čistý. Vyjadrite sa
Tiež keď sa strieľal s CT z kina na ten most. Videl že CT neprebehol takže CT mal 3 cesty. Skočiť z balkónika pri moste dolu k T spawnu, prejsť cez dvere oproti podliezačke alebo prejsť chodbou a ísť hore po schodoch na plant. ToLJoU sadol na okno v kine a vždy si skontroloval pravú stranu /čiže dvere/.. Proste vedel že je tam CT...
Posledná situácia vyzerala nebezpečne. Avšak osobne si myslím že ho mohol počuť. Nemám teraz totiž slúchadlá...
Podľa mňa je čistý. Vyjadrite sa
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Nie som nejaky cheathunter, ale toto je podla mna hodne banu za WH... nakladal to do tej bedne jak za penaze a stale niekoho nahodou zabil...
- Prílohy
-
- zemeter.rar
- (480.02 KiB) 25 stiahnutí
-
milan dead
Light Expert
-
lekoklatik
VIP
-
Mad Dad
Medium Star
Chlapci, ako možem povedať, že fakt zbytočné 2-3 strany tu zaberáte ohladom Spectate a podobne, dobre stalo sa, mastros dostal kick, leko je komunistický vládca a svet sa točí dalej, bola chyba s napojením naspäť mastros? Keď nie, tak neni o čom, leko sa vyjadril, že nesledoval počet hráčov, omluvil sa...Pravda, že ja keď som na serveri a niekto ide niekam do spectate, z časti si to ty potom aj milan, tak napíšete kam idete a na kolko, poviem že nech si švihnete alebo niečo na ten style...
Ako chyba s týmto je na tomto serveri na oboch stranách, niektorí hráči to zneužívajú, ale zas aj admini niektorí berú svoju prácu moc vážne a radšej ostavajú na serveri vystresovaní akoby mali odísť a nejako sa odreagovať..poučil som sa na tom na vlastnej chybe s tým neprávom udeleným banom čiže viem čo vravím, každí admin má svoj prístup ku hráčom, lenže jedno pravidlo by malo byť také, že Pokial chcú hráči, aby admin niečo pre nich spravil,resp. vybavil/povolil/zmenil....skrátka čokolvek, tak aj oni musia aj niečo vykonať...sem tam dojsť pochváliť a nielen sa sťažovať, kritizovať, buzerovať... ano je to téma na problémy ale aj tak...Proste tu ide o to že u adminov sa nezhodnú dvaja z neviem kolkátich, u hráčov zase dojde 10 zo 100 pindať na inu vec...Nieje očom, každí by sa mal nad tým aj zamysleť, je to len posratá hra, ale aj tak, miernejšie a uvolnenejšie tempo na serveri je predsalen povzbudzujúcejšie a myslím že aj lepšie na mozog...keď si tam niekto dojde riešiť komplexy tak napíšete adminovy do amxchatu(potlačíte "U" dáte "@" a hneď za to píšete...pre tých čo to nevedia používať..to isté s nejakým problémom, podozrenim a podobne)....ten ho vyrieši banom alebo kickom na ukludnenie...v prípade že tam neni, tak hádam máte tolko rozumu že sa zastanete kolegovcov z CS a predsalen sa horšie ští proti tornádu ako jemnému vánku
( počet ludí)...
// viem možno zniem ako nejaký farár
ale niečo na tom bude....fakt sa skuste zamyslieť...
// viem možno zniem ako nejaký farár
-
lekoklatik
VIP
-
Mad Dad
Medium Star
Akože fakt poprosím niektorých nech sa kludnia s tými Mic...pretože niekedy fakt že retard nad retarda...dneska za to dostal ban len jeden, druhý nemal daleko od toho...možete sa rozprávať, ohladom hry, keď umrete, aj normálne, ale akože sprepáčením pi*oviny ako je chrčanie, vrčanie, prdenie, smianie sa, nadávanie, fňukanie, otravovanie, podliezanie, podpichovanie a 10fúrikov podobných denentovín si nechajte buď nadoma do izby možete vrčať na plyšákov alebo domáci dobytek, dneska konkrétne hráč henne, na mále mal -xXx-....a na hráčov z clanu **TOP5** či NHL či čo maju teraz proste "ANDO, KUBBO a ešte nejaká zbierka, menšie upozornenie jak pre nich tak pre adminov že keď budú opakovane a sústavne blokovať alebo úmyselne zdržovať v naťahovaní hry, tak ich kludne banujte....dneska, vlastne včera dostal jeden odomňa za to ban že na inferne zastavil v tej jaskynke pri T spawne, pretože jeho TEAMMATE sa ho pýtal nejaku absolutne bezvýznamnú vec, tak som do neho rezol knifom, následne do mňa začal strielať, nech sa páči, máme tu ban...tolko k nim..myslím že niesom jediný čo si to všimol....+taktiež ako náš starý známy 7ino reccon powa u nich funguje ako korupcia v slovenskej vláde...
+ ten Player nike, ževraj má mať ban, neviem o tom ani za čo, ale upozornil ma na to doom, na mape oilrig, tak som mu ho dal, no žial pomýlil som sa,dal som len na deň a všimol som si to až teraz...tak poprosím nejakú dobrú dušu s velkým srdcom nech moj hriech napraví
+ ten Player nike, ževraj má mať ban, neviem o tom ani za čo, ale upozornil ma na to doom, na mape oilrig, tak som mu ho dal, no žial pomýlil som sa,dal som len na deň a všimol som si to až teraz...tak poprosím nejakú dobrú dušu s velkým srdcom nech moj hriech napraví