borderlands
MP ide normalne cez online play.AXO napísal:Tak som to stiahol, ved do 4. novembra aj tak neni co hrat pre mna a sme chceli skusit LAN coop cez hamachi, ale nenaslo to ani mna, ani jeho...
Singleplayer hru som hral asi 30min a uz to pre mna zacinalo byt nezaujimave. Hru tak na 85% kupim, zatial vyskusam aspon nahrat nejaky lvl, aby som v multiplayer nemusel behat odznova.
Ak sa rozchodi cracknuty MP, tak ho aspon vyskusam, a potom sa rozhodnem na isto.
Zatial hram za Huntera a mna to bavi.
Ja mam taky problem ...asi som totalne blby alebo co ale vobec nechapem
..prikladam do prilohy printscreen toho kde som sa zasekol .. je to v podstate uvod hry beham s tym robotom vsetko som vystrielal a zrazu sme dosli pred dajaku budovu s oznacenim 03 aa dalej ist nemozem lebo tam je je brana co bola aj na zaciatku a robot ju otvoril no teraz stoji pred tou budovou a nic
..prikladam do prilohy printscreen toho kde som sa zasekol .. je to v podstate uvod hry beham s tym robotom vsetko som vystrielal a zrazu sme dosli pred dajaku budovu s oznacenim 03 aa dalej ist nemozem lebo tam je je brana co bola aj na zaciatku a robot ju otvoril no teraz stoji pred tou budovou a nic
Vsetko co dychalo je uz davno mrtve aaa otvorit tie dvere pri ktorych stoji robot mi nejde..vobec mi tam nepise use alebo tak nieco jak pise pri vsetkom co sa da pouzit ... neviem ci to je niejaky bug alebo co hmmJake napísal:zabi vsetkych, otvor ju, pohovor si s doktorom, tod vsjo
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
My sme 24 hunter a 25 soldier, sme akurat na vrakovisku, kdesi na nejakej mape, ja vzdy sedim za gulovetom a len sa veziem na miesto.. takze neviem ako sa vola mapa, ale je to nieco ako Joes junkyard(tym menom som si nie isty, ale junkyard tam urcite je).Jake napísal:uz sme dvaja na coop, prida sa niekto ?:) //Berserker a Soldier su rezerved
Hra zacina byt stereotypna, ale coop to trochu kompenzuje, a aj ma chytil dej, ale myslim, ze druhy krat to prechadzat 8-10 hodinn denne nebudeme, max 1-2 aj to nie kazdy den.
No, nam nie, nemame gamespy arcade(alebo co je to za sluzba) account.Waldo napísal:MP ide normalne cez online play.
-
AXO
Professional
Ma, ma, len asi si to najlepsie uzijes v coop mode s kamaratmi v konferencii skype. Ak si odmyslim, tie vedlajsie ulohy, tak mna dej celkom zaujal.Snajper2 napísal:hrám tú hru síce len pár hodín, ale zdá sa mi to nejaké stereotypné. úlohy v misiách mi prídu nejaké totožné. vždy pre niekoho niečo urobiť, a strieľať všetko čo sa hýbe. má to vôbec nejakú kampaň, alebo príbehovú líniu?
-
AXO
Professional
to iste ako single, len nebehas sam, takze to ide rychlejsie... nepriatelia su silnejsi, to je asi vsetkoOpak napísal:mna single moc netrápi ale ako to je s multiplayerom..ten bude za niečo stáť?
ja radsej skype ako ventrilo/ts, je mi to jedno, a skype mam nahodeny uz treti rok, nechce sa mi instalovat dalsi(pre mna zbytocny) programQerten napísal:radsej ventrilo/TS ako skype..