borderlands
-
miricleboy
Expert
maximalny level je 50skvido napísal:neviete kolko je tam levelov ja mam uz level 22 a stale machadzam zbrane na ktore potrebujem vyzsi a vyzsi level
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Niekto 42-45lvl na coop na normal obtiaznosti(uplne prvi nepriatelia su lvl 34, hra 1x dokoncena) ?
Je to asi tak, ze chaos xD pretoze su tam aj vacsie pocty nepriatelov, aj su tazsi, a maju lepsie zbrane. vystrielate tak tri municne sklady, kym sa dostanete na koniec mapy, a kedze sa aj rychlejsie respawnuju, tak potom zase naspat
)
Je to asi tak, ze chaos xD pretoze su tam aj vacsie pocty nepriatelov, aj su tazsi, a maju lepsie zbrane. vystrielate tak tri municne sklady, kym sa dostanete na koniec mapy, a kedze sa aj rychlejsie respawnuju, tak potom zase naspat
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Sme hrali s kamaratom na jednom servry s cudzimi ludmi a nejaky curak pouzil cheaty, hra sa savela a teraz ked spravi on alebo ja LAN server, stale su tam tie dosledky.... neviete ako to vratit spat ? Teraz mame 99 slotovy inventar(to ma ani tak nesere, ale tiez mi to vadi) a 5 slotov na equipnutie zbrane(len 4 ikony, ale mozte mat 5 zbrani) a toto mi tak vadi, ze rozmyslam, ze zacnem novu hru(a 46lvl huntera poslem dpc).
ale ba da sa to v pohode aj vo dvoch, uroven sa prisposobuje prodla poctu hracov.
Co to hrame traja tak Hunter/Berserk a ja chodim Soldiera alebo Sirenu, expit stiham oboch
a neviem sa rozhodnut ktora sa mi viac paci, Soldier nehorazne genialne boostuje partu - mam na nom healer spec a je to uzasne
a Sirena ked sa nasere tak to je taky chaos ze koniec. Obaja su super, Berserka som skusal len do lvl 25 a bol taktiez paradny
F a zmlatit vsetko okolo - nadhera. Jednu chvilu sme dokonca hrali aj dvaja berserkeri naraz, malo to svoje caro, dosiel nejaky ultimatny utok a zmlatili sme ho ze si ani neprdol
. No a huntrove crity zo sniperky do hlavy - no comment
Sumarne, paci sa mi odlisnost class! Kazda classa robi nieco ine, a robi to dobre. To je perfektne v coop hre
Co to hrame traja tak Hunter/Berserk a ja chodim Soldiera alebo Sirenu, expit stiham oboch
Sumarne, paci sa mi odlisnost class! Kazda classa robi nieco ine, a robi to dobre. To je perfektne v coop hre
-
xH4wK