Plasmon napísal://Vigor:To bolo moje hodnotenie, niekto by mu mozno dal 8/10.
btw: Uz si onanoval?
Vigor chcel poukázať na to, že v prípade slabého ohodnotenia filmu film nepatrí do tejto sekcie. Je jedno koľko % by mu dali iní. Ty si dal len 3,5...
Jednoznačne film Samotáři. 9/10
//autoeditácia príspevku ( 22 Oct 2009, 23:57 )
Dopozeral som Faunov labyrint http://www.csfd.cz/film/221638-faunov-l ... -fauno-el/
hej fajn film. Nádherný hudobný doprovod. "Titulky má krásne vyviedli z celého filmu von" 8/10
jednoznačne Moon, nie je o čom.. takyto žaner proste zbožnujem, naposledy som sa takto tešil z filmu The Prestige, kde vas myšlienka filmu uchvati a zaver prekvapi
Viac krat spomenutý Moon naozaj pekny a dobry film !!! ( samozrejme aj ten koniec ) na Csfd.cz je ze je to Sci-Fi / Thriller ale ja by som dal len Scifi .....
inac hlas robota ( Kevin Spacy ) som si naozaj oblubil... ale aj samotneho robota ) 8/10Moon
Potom jedna komedia : Assassination of a High School President s Brucom Willsom ako postava riaditela skoly ... su tam dost tvrde vtipky a tak isto aj to rozpravanie pribehu ( ako Watchmen )..7/10 Assassination of a High School President
I Love You Beth Cooper nemozem povedat ze je to tradicna americka komedia ..ale komedia to urcite je hra tam CLAIR ( zo serialu heroes )
pridavam screen: 6/10 na CSFD to ma malo % ale tak ja som kvoli tomu dal tolko ze Clair bolo vidno jedno prso asi 2 sekundy :PP ( tak isto mozem hodit screen ak bude zaujem ) I Love You Beth Cooper
a este jedna komedia The Ugly Truth k tomuto nemam co dodat naozaj som sa dobre zasmial 7/10The Ugly Truth
+ pekna herecka !!!
Jednoznacne odporucam uz spominany Moon, davno som nevidel taky dobry sci-fi thriller. Viac to nepotrebuje koment. ten film mal vsetko co od filmu ocakavam.
Videl som par tyzdnov dozadu aj Faunov Labyrint. Tiez celkom zaujimavy film. Rozhodne zaradujem medzi tie lepsie filmy poslednej doby az na par hluchych nudnych scen. Vdakabohu nie je ich az tak vela.
Nuz a Hlidac c.47 je sice uz rok stary film, ale dostal sa ku mne az teraz. bohuzial na nete je len nepekna verzia, takze audiovizualny zazitok je to asi ako pozerat sa na Makiho z 30cm.
Ale pribeh a zaver to podla mna trochu vyvazuju. Ale ja som cudny, mne sa pacia filmy na tento sposob a navyse mam slabost na Rodena. Uz len keby Siposova vedela hrat tak to ma o hviezdicku viac..
Ako uz bolo spominane v tejto teme a padli dobre ohlasy na film The Ugly Truth, tak som sa rozhodol, ze si ho poriem. Konecne dobry oddychovy film po dlhej dobe, ktory som videl a nenudil som sa pri nom vobec. Neviem, ci ho zaradit medzi romanticke alebo komedie, no bolo to skor nieco medzi s prijatelnym humorom a peknou hereckou.
Duncan Jones to odpalil teda velmi slusne...rezirovat sci-fi tak aby nebolo trapne je v dnesnej dobe tazka vec ale jemu sa to podarilo,a kto vie mozno tu mame novu nadej ze sa toho sci-fi bude viacej tocit kazdom pripade aj podla vas genialny filmecek MOON mal svoje slabsie miesta ale aj tak 8/10
dalej som si kukol uz s oneskorenim film UP a poviem len ze ufff...Pixar ma asi dalsieho oscara...za ten zaciatok urcite...a je vseobecne zname ze Pixar sa snazi robit skor rozpravky pre dospelich ako pre deti...toto malo od napr. Madagaskaru velmi daleko . U mna 9/10
Co ja viem, pozrel som si vcera The Proposal a bol som tym mierne sklamany, cakal som od toho viac. Na jar ci kedy som bol v kine a videl som ukazku na tento film, no bola len kino kvalita na nete a tak som to nestahoval. Teraz som na to nahodou natrafil uz aj s dabingom, tak som si to hned aj pozrel a cakal som viac, najma od toho co som cital. Film podla mna nebol az taky, aby som ho musel dodivat, kludne by som ho v polke vypol a vobec by mi nevadilo, ze ako to skonci. Ak ho mam porovnat s predchadzajucim The Ugly Truth, tak The Ugly Trush bolo podstatne lepsie, zabavnejsie, aj ked o dost vulgarnejsie.
Moon
popravde som cakal nejake sci-fi, kde budu nejake priserky a tak...
no kazdopadne film ma prijemne prekvapil a stale som cakal, co bude dalej 7/10