minoltt napísal:ked to mas nad 150eur platis clo 19% z ceny...alebo ked je balik velky...ale tyka sa to ludi vecsinou na vychode slovenska...
to co je za drist? zapad ma nejake specialne privilegia alebo co?
no tak dajme tomu ze si chcem kupit notebook za nejakych 300 eur, kolko zaplatim naviac?
sme na slovensku...kazdy chce zarobit...vymislaju debilne poplatky za vsetko sused co si kupuje veci cez ebay a zije v anglicku tak neplati nic naviac a moze objednavat co chce.
ak je písané, že predavajuci posiela po celej europe (z ebay.de), ale nieje pisana cena poštovneho na SVK, môžem veselo bidovať? totiž zostava jeden deň, a ak mi dovtedy predavajuci neodpiše, či môžem tovar vyhrať aj bez toho (aby soms a neobabral). Ako potom postupovať?
Vyhral som aukciu, ktorá sa dala zaplatiť len prevodom na účet. Šiel som do banky vo štvrtok, a prevod uskutočnil (do rakúska). Dnes mi predávajúci napísal že či som už uskutočnil rpevod rpetože mu žiadne peniaze neprišli. čo mám robiť?
Dunlop napísal:Vyhral som aukciu, ktorá sa dala zaplatiť len prevodom na účet. Šiel som do banky vo štvrtok, a prevod uskutočnil (do rakúska). Dnes mi predávajúci napísal že či som už uskutočnil rpevod rpetože mu žiadne peniaze neprišli. čo mám robiť?
predvod medzi krajinami co to trva, aby si lepsie spaval (a aj predavajuci) odfot mu doklad o tom ze si tie peniaze na jeho ucet poslal
Zdar chlapi.
Našiel by sa niekto ochotný, kto by mi objednal niečo z Ebay? Ak sa niekto nájde, tak prosím píšte do SS. Dik (Nemám s Ebay-om vôbec skúsenosti, tak preto sa obraciam na vás)