Prehriatie notebooku?
Prehriatie notebooku?
Pred dvoma dňami som zrejme môjmu noťasu dal zabrať asi viac, ako by sa patrilo a tak po asi dvanástich hodinách keď na ňom neprestajne niekto niečo robil, začal blbnúť. Šiel výrazne pomalšie, bol horúci ako nikdy a celú čas jemne hučal (silnejšie než obyčajne). Vypol som ho a dal na balkón, nech sa vychladí. Potom m zišlo na um, že ho zapnem, nech ventilátor nasaje niečo studeného vzduchu ale nešiel zapnúť. Vybral som teda baterku, napojil do prúdu a skúsil tak. Už šiel. Ale odvtedy funguje výrazne pomalšie, než predtým. Všetky procesy zvláda, ale v dlhšom čase. Môže také niečo spôsobiť prehriatie?
BTW - ak to pomôže, mám HP Probook, procesor Intel Core Duo 2.00 GHzm RAM - 4 GB, OS - win 7 32 ultimate 32 bit
BTW - ak to pomôže, mám HP Probook, procesor Intel Core Duo 2.00 GHzm RAM - 4 GB, OS - win 7 32 ultimate 32 bit
-
vladenko007
VIP
Vlhkost kondenzuje iba ak date studeny predmet do tepla 
Kazdopadne prduke ochladenie mohlo sposobit degradaciu polovodicov, ale to by potom asi nesiel vobec. Skus tam nabootovat nejake live cd linuxu, ci pojde tiez pomaly. Je tiez mozne, ze pocas toho dna si spravil nieco so systemom, mozno si chytil nejaky virus aj ked je to nepravdepodobne, no osobne som este nepocul o tom, ze by sa prehriatim znizil vykon procesora.
//edit: precital som si to este raz...ty si ho zapol vonku alebo si ho dal dovnutra a tak zapol?
Kazdopadne prduke ochladenie mohlo sposobit degradaciu polovodicov, ale to by potom asi nesiel vobec. Skus tam nabootovat nejake live cd linuxu, ci pojde tiez pomaly. Je tiez mozne, ze pocas toho dna si spravil nieco so systemom, mozno si chytil nejaky virus aj ked je to nepravdepodobne, no osobne som este nepocul o tom, ze by sa prehriatim znizil vykon procesora.
//edit: precital som si to este raz...ty si ho zapol vonku alebo si ho dal dovnutra a tak zapol?
Mam s tym taku malu skusenost na kamaratovom notebooku. Hral CS kde ma asi 50FPS a po nejakej dobe hrania sa mu hra rozsekala a mal asi 15 FPS s notebooku isiel skoro az horuci vzduch a ked vypol na chvilku hru a znovu zapol tak to islo na nejaku dobu zas dobreno osobne som este nepocul o tom, ze by sa prehriatim znizil vykon procesora.
// gothar: Tak potom si to zle napisal, ale to je jedno....
// vladenko: to iste napisal gothar len trochu inak
-
vladenko007
VIP
-
vladenko007
VIP
ja mam s notebookom tiez taky problem . rano zapnem ide normal take 2 hodiny a potom je cely rozpaleny zospodu a ide to strasne pomaly. napr hram cs ide v pohode a naraz mi ping vyskoci na 200 a seka to jako hovado . potom ho vypnem tak na hodinu , neni az taky horuci ale po hodine je zase rozpaleny a zase to seka. pomozte mi nekdo
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Prehriatie notebooku?
Vyčisti alebo reklamuj.