Logitech G25

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
moosha
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

No on sa len tak nepokazi, pokazi sa pouzivanim. To tiez zoberu?

//autoeditácia príspevku ( 08 Nov 2009, 20:52 )
Aha, este lacnejsi, a mozem si ho zobrat osobne :)

http://datacomp.sk/volant-logitech-g25- ... 11353.html
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Ja ho mam uz asi rok, vsetko v poho, a ked ti odijde shifter, tak napises na Logitech stranku, odfotis volant, rozmlatis ho, odfotis znova a poslu ti dalsi zadara. Pokial budes chciet mat 720°, tak ti FF blokne, ale musis si nastavit tych 720° v profileri... Lebo ked v profileri budes mat 900 a v lfs 720, tak ti volant nebude robit tie FF "zamedzovky". Btw, NFS hrat na G25 je somarina ako mraky
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

A este jedna vec - je hlucny? Ked nim otacate myslim.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Je hlucny, ale to je asi kazdy volant s FF :)
G27 je vraj tichsi, ale aj o dost drahsi.
Solle
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Solle »

Ked mas posilovac tak to bzuci... Ano bzuci... Kamaratovi bzucal ako vcielka, ale nie je to nic hrozne. Kup ho a nespekuluj :lol:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Posilovac :lol:
Volant je najhlucnejsi ked robis prudke pohyby, vtedy ti motory kladu odpor, ozubenie sa toci rychlejsie a prave to sposobuje hluk.
Solle
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Solle »

No tak... Hadam sa mozem pomylit :lol: proste viem, ze bzuci a to je cele. Myslel som, ze vtedy ked je nastaveny tak ze sa sam otaca....
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

No presvedcili ste ma, idem na to (hoci az o 6 tyzdnov).
HardiKrishna
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa HardiKrishna »

Zdar , sa pridavam k debate..Ja som si vcera kupil G25 , a odkrutil som na nom nieco cez 500 kilakov po Hawai v TDU. V zivote pred tym som neskusal hrat racingovku s volantom..ale po 20 minutach paru vyladeniach v nastaveni uz som bol hadam aj zavisli. Najvacsi problem vsak nastal rano ked som sadol do auta a startoval do prace.. to auto jednoducho nie a nie dostat na 300 :)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Skus vykalibrovat pedale.

//autoeditácia príspevku ( 06 Dec 2009, 22:14 )
Taaak a je to tu, G25 mat budem :). Bohuzial, v kamennom shope v Kosiciach, skade som ju chcel kupit zdrazela na 260€... budem ju musiet zobrat z ProGamingShopu. Maju teraz nejake velke oneskorenia pred Vianocami? Ked to objednam koncom tyzdna cez to GLS, tak pride do Vianoc?
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

moosha napísal:Skus vykalibrovat pedale.

//autoeditácia príspevku ( 06 Dec 2009, 22:14 )
Taaak a je to tu, G25 mat budem :). Bohuzial, v kamennom shope v Kosiciach, skade som ju chcel kupit zdrazela na 260€... budem ju musiet zobrat z ProGamingShopu. Maju teraz nejake velke oneskorenia pred Vianocami? Ked to objednam koncom tyzdna cez to GLS, tak pride do Vianoc?
si to chcel objednavat v datacome co ? ... ja som chcel tiez ked mi preplo ... prve to mal byt momo ... ten mi volali ze namaju ze tu cenu .. povodne 65ecok ze mi ho mozu zohnat len za 84 tak som to zrusil ... hned na to som im pisal ze ma vytocili a nech si na to davaju pozor a ze som zvedavy ci mi mozu teda dodat aspon G25 ktoru mali nieco pod 200ecok ... odpoved mi prisla ze mi ho mozu zohnat za 250 ecok ... potesili ma ... nasral som sa akupil GTecko ...
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Skoda ze v popise kazdeho produktu zarucuju najnizsiu cenu na slovenskom trhu... napisal som mail produktovemu manazerovi, uvidime ci sa vobec bude unuvat odpisat.

//autoeditácia príspevku ( 07 Dec 2009, 16:04 )
Nakoniec som im napisal na livesupport na icq. Vraj Logitech G25 uz prestal vyrabat (asi kvoli G27) a preto uz ich dodavatel nie je schopny dodat kus v takej cene. A ze si ho mam objednat cim skor.

Tak som teda posluchol. Lenze pri statuse produktu, ked uz ho mam v kosiku (tam, kde je "na sklade" atd.) mi pise ze "dopredaj". No ked je este len zobrazena jeho stranka, tak tam je "do 24 hodin". Neviete co znamena to "dopredaj" a ktore z tych dvoch plati?
Prílohy
PGSG25.jpg
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

dopredaj znamena ze maju posledne kus/kusy a viac ich nepride
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Je to presne tak, ako som cakal...

pi*i kur*y!

Dobry den,

akcia na Logitech G25 Racing Wheel + Test Drive Unlimited uz bohuzial skoncila, dalsie naskladnenie volantov v cene 204,99€ v blizkej dobe neocakavame, z dostupnych produktov mozem ponuknut G25 v standardnej cene 254,99€ pripadne G27 v cene 319,99€.

Prosim, kontaktuje nas odpisanim na tento e-mail ohladom dalsieho postupu pri rieseni Vasej objednavky.

S pozdravom Vitazoslav Sakovy
www.ProGamingShop.sk

//autoeditácia príspevku ( 09 Dec 2009, 16:39 )
Napisal som tomu Vitazoslavovi mail, ale ajtak ho uz idem objednat za B!GA.sk za 225 aj s postovnym... kedze PGS mi urcite nevyhovie.
Ja som ten, co si objednal G25 za, podotykam, 205€.

Aspon mi prestante klamat, ze naskladnenie "neocakavate", ked urcite dobre viete, ze Logitech G25 sa prestal vyrabat...

Ak by ste si vazili svojho zakaznika, tak mu produkt date za cenu, za ktoru si ho objednal (snad 30% z vasej marze na tomto produkte obetujete).

Je uz len na Vas, ci si zachovate svoje renomé a date mi ho za 205€, alebo sa budete spravit ako suflikari.

Michal Mucha.
Filipito
Darca
Darca

pro gaming shop uz davno nieje to co byvalo a je mi to luto :(
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

veru tak maju celu stranku ani neviem kedy aktualizovanu alebo maju strasne ceny grafik aby asus extreme HD4870 stala tolko co HD5850 tak to je fakt sranda :D
Filipito
Darca
Darca

alebo xboxy, ps3ky a to o tych grafikach ani nepisem...
hej moosha nerozmyslal si o dovoze z UK alebo USA ?
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

moosha - nie som z progamingshopu ale aby som upravil tvoju mienku o cenotvorbe. Kto by si dneska dovolil vo vypoctovke nasadit ako spominas 30% marze, moze rovno zavriet kram (neratame drobnosti ako kable, ale veci v sume niekolko tisic korun).

Pre informaciu som ti spisal NAKUPNE ceny slovenskych distributorov, nech si marzu sam vypocitas. Ceny uvadzam aj s DPH aj s RP.

244,81E
240,80E
243,16E
247,56E

Spominanu cenu mohli mat z dovodu skorsieho naskladnenia tovaru, kedy boli ceny logitechu citelne nizsie (do polky oktobra sa drzali pod 210 s DPH). Ktory ak sa im dopredal, sice objednat mozu (ano aj ked je end-of-life, z trhu sa nestiahol, stale je objednatelny), ale sam vidis, kolko na produkte maju - to je tak cena prepravy (ak by len kvoli tebe mali objednavat ten volant). Viem ze ti to sem pisem zbytocne, kedze s tebou praska puberta a pozral si vsetku mudrost sveta, no najblizsie mozno skusis porozmyslat predtym, ako cosi take vypotis.

V kazdom pripade ale suhlasim s tym, ze ak si objednal produkt, ktory bol skladom a bol za spominanu nizsiu cenu, tak by si ho za tu cenu dostat mal (jedine v pripade ze nieco skladom svieti a zisti sa ze to fyzicky chyba - vtedy predajcovi ozaj neostava ine nez sa ospravedlnit).
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Objednal som z toho Biga.sk, par minut po objednani mi volal trotel z callcentra ze cena neni 223 alebo 258. Lucim sa so svojim simracing snom :smt006

//autoeditácia príspevku ( 09 Dec 2009, 20:19 )
A je mozne, ze cena G25 pojde este po Vianociach dole? Alebo nebodaj cena G27?
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

je to otazne, no je fakt, ze pred vianocami ma tendenciu zopar produktov velmi "nenapadne" pribrat na cene. Ak pojde cena dole, tak najskor februar/marec. Alzu si nepozeral? Ti to maju aj skladom za priaznivu cenu (akurat to postovne)
Napísať odpoveď