Star Wars:The Force Unleashed

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
aviceN
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

este niesom na konci ale nie je Darth Wader aj Emperor na zlej strane? cize ako mozem byt SITH (Zla strana) ked dorazim Wadera??? Nepamatam si uz dej a kto je kto viem ze tam bol Mistr Yoda,Obi-Wan,ta Leila potom medved,herison ford, Skywalker a potom uz neviem takze netusim kto bol emperor...mohli by ste mi to tak nejak nespoilerovo vysvetlit? :P asi by som si mal zopakovat SW :D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

spoiler napísal:Pretoze dorazit Wadera ti prikaze Emperor, zatial co on griluje tvojho mentora...
Ved ked to dohras tak uvidis...
HardiKrishna
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa HardiKrishna »

Neviem ci len ja som dnes zaslepeny ale na megagames ziaden crak nenachadzam.. tak teda skusim dostupne crackfix.. mne to pada hned v prvom kole za mladeho.. kde by asi mal vysunut most a padacie dvere ak to urobi hra spadne ,.. ak ma niekto nieco nove ohladom riesenia vopred dik..
Gangy
Darca
Darca

Vcera vysiel update, tak ho stiahni a nainstaluj.
HardiKrishna
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa HardiKrishna »

THX uz sosam ...
cZaR
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cZaR »

Suhlasim z Gangy vcera som dohral hru nieco skvele...sice stahovanieee fuha dost dlhe ale oplatilo sa...chvalabohu ze existuje nieco ako cobrashare lebo z rapidu by som to stahoval mesiac :D....

Ale fakt mazec hra...hlavne tie Ultimate Levelz na tatooine,coruscant,hoth >D a hlavne konecne hra zamerana na silu a lightsaber

Odporucam vrelo fanusikom SW...

//autoeditácia príspevku ( 11 Nov 2009, 18:56 )
aviceN napísal:este niesom na konci ale nie je Darth Wader aj Emperor na zlej strane? cize ako mozem byt SITH (Zla strana) ked dorazim Wadera??? Nepamatam si uz dej a kto je kto viem ze tam bol Mistr Yoda,Obi-Wan,ta Leila potom medved,herison ford, Skywalker a potom uz neviem takze netusim kto bol emperor...mohli by ste mi to tak nejak nespoilerovo vysvetlit? :P asi by som si mal zopakovat SW :D
Darth Vader a Emperor su na zlej strane...Ty asi moc nepozeras ten storyline co??? :D ak chces charakteristiku postav tak ty ju dam tak po lopate

Darth Vader IV V VI - Sluha Emperora ... I II III Anakin Skywalker - Jedi Master...Jeho dievca Padme zomierala Sidius mu slubil ze ju zachrani..co sa nestalo..vlastne Padme zomrela vinou Anakina..lebo ju pri boji v III odstrcil silou ktore jej sposobili vnutorne zranenia ci co...
Emperor - Dart Sidius - Sithsky Lord...
I II III - Senator Palpatine ovladal vsetky senaty preto dostal kontrolu nad celym vesmirom...podviedol Anakina a spravil z neho Dartha Vadera po boji z Obi Wanom z ktorym prehral...taktiez ovladol vsetky klony republiky..IV V VI Emperor -Darth Sidius...Nieco ako Sef Podsvetia Mafie ovlada celu galaxiu...xD okrem seperatistom ci jak sa volaju a rebelom ktory bojuju proti vlade klonov....

Ak nieco este chces staci povedat...stoho tvojho prispevku nejde vycitat co chces :D vlastne D:
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

dik moc :) akurat som to dohral :( necakal som ze zaver bude taky ako bol :( cakal som nieco ine. Chcem sa opytat pred spustenim pribehu som mal na vyber 4 moznosti. pribeh a dalsie 3 misie tusim. ako si hodim tie misie?

btw. pridal som sa na stranu dobra :)
T3e5
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa T3e5 »

toto je co? http://megagames.com/cracks/html/c931050_0.htm inak neviem ci len ja cakam na cestinu ale nemusite tu rozpravat cely dej ...
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

Mam otazku, zapol som to, a slo to nejako strasne pomaly... resp hned od zaciatku, jedine co tam Vader robil bolo ze pomaly kracal ku niekomu aby ho ultimatne rozje*al... ma to ist tak pomaly alebo je problem u mna? A inaksie neni to nejako divne ze ta to hodi do hry a dovi dopo? ziaden tutorial nic... este aj menu je vrcholne odflaknute... na hru tohto kalibru aspon to menu mohli pekne spravit :D
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Jake napísal:Mam otazku, zapol som to, a slo to nejako strasne pomaly... resp hned od zaciatku, jedine co tam Vader robil bolo ze pomaly kracal ku niekomu aby ho ultimatne rozje*al... ma to ist tak pomaly alebo je problem u mna? A inaksie neni to nejako divne ze ta to hodi do hry a dovi dopo? ziaden tutorial nic... este aj menu je vrcholne odflaknute... na hru tohto kalibru aspon to menu mohli pekne spravit :D
no na zaciatku mi sla tiez hra po menej FPS. Ano Wader sa tam tacka ako kok**...ale dalej mi hra uz slapala pekne aj v otvorenych priestranstvach.
aLofOK_NR
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aLofOK_NR »

Ľudia mám taký menší problém...keď spustím hru tak mi na notebooku vypadne klávesnica a fungujú mi len smerové šipky ..preinštaloval som directX ..čistil som compa aj antivirusom aj spybotom ..mám pravidelné aktualizácie ..ide o notebook Toshiba Satelite P300-133.Napadla ma jedna možnosť a to tá ,že som si preinštaloval originálny softwér za vistu ultimate a možno mi chýba nejaký ovládač , ktorý som hľadal ale bezvýsledne .. ak mi budete niekto vedieť poradiť tak túto radu s radosťou prijmem ..pekný zvyšok dňa
Gangy
Darca
Darca

A nemas ovladanie nastavene na gamepad?
R4D0
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa R4D0 »

mam problem s touto hrou hram a za priblizne tri minuty mi to len tak vypne :cry:

nwm ci to nebude tym ze mi po insstalacii napise ze nevie najst FRAMEDYN.DLL a problem odstranim preinstalovanim hry lenze ja som to uz 4x preinstaloval
aLofOK_NR
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aLofOK_NR »

Gangy napísal:A nemas ovladanie nastavene na gamepad?
nn Gangy ..ja sa dostanem sice do menu ale nechce mi to hodit do nastavení po stlačení enteru ..a ak si myslel tu uvodnu tabulku tak tam mam klavesnicu zvolenu
badboy007
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa badboy007 »

R4D0 napísal:mam problem s touto hrou hram a za priblizne tri minuty mi to len tak vypne :cry:

nwm ci to nebude tym ze mi po insstalacii napise ze nevie najst FRAMEDYN.DLL a problem odstranim preinstalovanim hry lenze ja som to uz 4x preinstaloval
skus crack fix mne to vypinalo vzdy v druhej misii a teraz to uz druhy krat prechadzam a ani raz mi to nevyplo
soldier
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa soldier »

zdravim.mam problem s tym.nedostanem sa k instalacii.uz som to 2x cele stiahol a nic.prvy image bol iso a teraz mam mds/mdf. Ked ho dam nacitat cez alcohol120% tak sa nikam nedostanem lebo mi ukazuje ze zabera 0,5MB a neotvori ho s tym ze hlasi neplatny image subor...deamon tools tiez nepomoze
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

neviete ze ci pc verzia SW: TFU Sith edition je identicka zo Sith Edition pre xbox360?
alebo ma nieco naviac?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

masino: áno PC verzia má všetky veci ktoré sa na konzolu muselo sťahovať + nejakú extra úroveň atď...
čo všetko to obsahuje je tu http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=33688&r=se

a teraz neviem či aj táto piesočná planéta je tam alebo je potrebnú ju dodatočne stiahnuť. http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=33875&r=se

//i keď práve čítam http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=34505&r=se a na konci článku je napísané že hru vydajú vtedy a vtedy a píšu aj platformy XBOX a PS3, takže nvm či je Ultimate Sith Edition aj na tie konzoly. Ak je aj na konzoly, tak mám pocit že sa tie verzie líšiť nebudú. Tak teda neviem, pretože raz píšu to a potom to...

Ak smiem vedieť, prečo ťa to tak zaujíma?
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

Máš pravdu. Raz píšu tat a raz tak. Na jednej stránke som sa docital že pc verzia má o level viac ==> planéta hoth. Ale keď som googlil niekde som sa docital že aj Xbox verzia má tento level. Fakt tomu nerozumiem.
No zaujíma má to preto, lebo mám Xbox 360 a swtfu ale nie sith edition. Jednoducho má zaujimalo aký je rozdiel medzi pc a boxovou verziou....a trosku by bolo od veci že tie hry vyjdú naraz a jedna má o level viac než druha...
gm4n
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gm4n »

neviete ako spravit ten problem s obmedzovanim na 30fps?
Napísať odpoveď