Star Wars:The Force Unleashed
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
este niesom na konci ale nie je Darth Wader aj Emperor na zlej strane? cize ako mozem byt SITH (Zla strana) ked dorazim Wadera??? Nepamatam si uz dej a kto je kto viem ze tam bol Mistr Yoda,Obi-Wan,ta Leila potom medved,herison ford, Skywalker a potom uz neviem takze netusim kto bol emperor...mohli by ste mi to tak nejak nespoilerovo vysvetlit?
asi by som si mal zopakovat SW 
-
HardiKrishna
Light Star
Suhlasim z Gangy vcera som dohral hru nieco skvele...sice stahovanieee fuha dost dlhe ale oplatilo sa...chvalabohu ze existuje nieco ako cobrashare lebo z rapidu by som to stahoval mesiac
....
Ale fakt mazec hra...hlavne tie Ultimate Levelz na tatooine,coruscant,hoth >D a hlavne konecne hra zamerana na silu a lightsaber
Odporucam vrelo fanusikom SW...
//autoeditácia príspevku ( 11 Nov 2009, 18:56 )
ak chces charakteristiku postav tak ty ju dam tak po lopate
Darth Vader IV V VI - Sluha Emperora ... I II III Anakin Skywalker - Jedi Master...Jeho dievca Padme zomierala Sidius mu slubil ze ju zachrani..co sa nestalo..vlastne Padme zomrela vinou Anakina..lebo ju pri boji v III odstrcil silou ktore jej sposobili vnutorne zranenia ci co...
Emperor - Dart Sidius - Sithsky Lord...
I II III - Senator Palpatine ovladal vsetky senaty preto dostal kontrolu nad celym vesmirom...podviedol Anakina a spravil z neho Dartha Vadera po boji z Obi Wanom z ktorym prehral...taktiez ovladol vsetky klony republiky..IV V VI Emperor -Darth Sidius...Nieco ako Sef Podsvetia Mafie ovlada celu galaxiu...xD okrem seperatistom ci jak sa volaju a rebelom ktory bojuju proti vlade klonov....
Ak nieco este chces staci povedat...stoho tvojho prispevku nejde vycitat co chces
vlastne D:
Ale fakt mazec hra...hlavne tie Ultimate Levelz na tatooine,coruscant,hoth >D a hlavne konecne hra zamerana na silu a lightsaber
Odporucam vrelo fanusikom SW...
//autoeditácia príspevku ( 11 Nov 2009, 18:56 )
Darth Vader a Emperor su na zlej strane...Ty asi moc nepozeras ten storyline co???aviceN napísal:este niesom na konci ale nie je Darth Wader aj Emperor na zlej strane? cize ako mozem byt SITH (Zla strana) ked dorazim Wadera??? Nepamatam si uz dej a kto je kto viem ze tam bol Mistr Yoda,Obi-Wan,ta Leila potom medved,herison ford, Skywalker a potom uz neviem takze netusim kto bol emperor...mohli by ste mi to tak nejak nespoilerovo vysvetlit?asi by som si mal zopakovat SW
Darth Vader IV V VI - Sluha Emperora ... I II III Anakin Skywalker - Jedi Master...Jeho dievca Padme zomierala Sidius mu slubil ze ju zachrani..co sa nestalo..vlastne Padme zomrela vinou Anakina..lebo ju pri boji v III odstrcil silou ktore jej sposobili vnutorne zranenia ci co...
Emperor - Dart Sidius - Sithsky Lord...
I II III - Senator Palpatine ovladal vsetky senaty preto dostal kontrolu nad celym vesmirom...podviedol Anakina a spravil z neho Dartha Vadera po boji z Obi Wanom z ktorym prehral...taktiez ovladol vsetky klony republiky..IV V VI Emperor -Darth Sidius...Nieco ako Sef Podsvetia Mafie ovlada celu galaxiu...xD okrem seperatistom ci jak sa volaju a rebelom ktory bojuju proti vlade klonov....
Ak nieco este chces staci povedat...stoho tvojho prispevku nejde vycitat co chces
toto je co? http://megagames.com/cracks/html/c931050_0.htm inak neviem ci len ja cakam na cestinu ale nemusite tu rozpravat cely dej ...
Mam otazku, zapol som to, a slo to nejako strasne pomaly... resp hned od zaciatku, jedine co tam Vader robil bolo ze pomaly kracal ku niekomu aby ho ultimatne rozje*al... ma to ist tak pomaly alebo je problem u mna? A inaksie neni to nejako divne ze ta to hodi do hry a dovi dopo? ziaden tutorial nic... este aj menu je vrcholne odflaknute... na hru tohto kalibru aspon to menu mohli pekne spravit 
-
aviceN
Guru
no na zaciatku mi sla tiez hra po menej FPS. Ano Wader sa tam tacka ako kok**...ale dalej mi hra uz slapala pekne aj v otvorenych priestranstvach.Jake napísal:Mam otazku, zapol som to, a slo to nejako strasne pomaly... resp hned od zaciatku, jedine co tam Vader robil bolo ze pomaly kracal ku niekomu aby ho ultimatne rozje*al... ma to ist tak pomaly alebo je problem u mna? A inaksie neni to nejako divne ze ta to hodi do hry a dovi dopo? ziaden tutorial nic... este aj menu je vrcholne odflaknute... na hru tohto kalibru aspon to menu mohli pekne spravit
Ľudia mám taký menší problém...keď spustím hru tak mi na notebooku vypadne klávesnica a fungujú mi len smerové šipky ..preinštaloval som directX ..čistil som compa aj antivirusom aj spybotom ..mám pravidelné aktualizácie ..ide o notebook Toshiba Satelite P300-133.Napadla ma jedna možnosť a to tá ,že som si preinštaloval originálny softwér za vistu ultimate a možno mi chýba nejaký ovládač , ktorý som hľadal ale bezvýsledne .. ak mi budete niekto vedieť poradiť tak túto radu s radosťou prijmem ..pekný zvyšok dňa
nn Gangy ..ja sa dostanem sice do menu ale nechce mi to hodit do nastavení po stlačení enteru ..a ak si myslel tu uvodnu tabulku tak tam mam klavesnicu zvolenuGangy napísal:A nemas ovladanie nastavene na gamepad?
-
badboy007
Star
skus crack fix mne to vypinalo vzdy v druhej misii a teraz to uz druhy krat prechadzam a ani raz mi to nevyploR4D0 napísal:mam problem s touto hrou hram a za priblizne tri minuty mi to len tak vypne
nwm ci to nebude tym ze mi po insstalacii napise ze nevie najst FRAMEDYN.DLL a problem odstranim preinstalovanim hry lenze ja som to uz 4x preinstaloval
-
lekoklatik
VIP
masino: áno PC verzia má všetky veci ktoré sa na konzolu muselo sťahovať + nejakú extra úroveň atď...
čo všetko to obsahuje je tu http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=33688&r=se
a teraz neviem či aj táto piesočná planéta je tam alebo je potrebnú ju dodatočne stiahnuť. http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=33875&r=se
//i keď práve čítam http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=34505&r=se a na konci článku je napísané že hru vydajú vtedy a vtedy a píšu aj platformy XBOX a PS3, takže nvm či je Ultimate Sith Edition aj na tie konzoly. Ak je aj na konzoly, tak mám pocit že sa tie verzie líšiť nebudú. Tak teda neviem, pretože raz píšu to a potom to...
Ak smiem vedieť, prečo ťa to tak zaujíma?
čo všetko to obsahuje je tu http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=33688&r=se
a teraz neviem či aj táto piesočná planéta je tam alebo je potrebnú ju dodatočne stiahnuť. http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=33875&r=se
//i keď práve čítam http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=34505&r=se a na konci článku je napísané že hru vydajú vtedy a vtedy a píšu aj platformy XBOX a PS3, takže nvm či je Ultimate Sith Edition aj na tie konzoly. Ak je aj na konzoly, tak mám pocit že sa tie verzie líšiť nebudú. Tak teda neviem, pretože raz píšu to a potom to...
Ak smiem vedieť, prečo ťa to tak zaujíma?
Máš pravdu. Raz píšu tat a raz tak. Na jednej stránke som sa docital že pc verzia má o level viac ==> planéta hoth. Ale keď som googlil niekde som sa docital že aj Xbox verzia má tento level. Fakt tomu nerozumiem.
No zaujíma má to preto, lebo mám Xbox 360 a swtfu ale nie sith edition. Jednoducho má zaujimalo aký je rozdiel medzi pc a boxovou verziou....a trosku by bolo od veci že tie hry vyjdú naraz a jedna má o level viac než druha...
No zaujíma má to preto, lebo mám Xbox 360 a swtfu ale nie sith edition. Jednoducho má zaujimalo aký je rozdiel medzi pc a boxovou verziou....a trosku by bolo od veci že tie hry vyjdú naraz a jedna má o level viac než druha...