By si sa čudoval... stačí že po jazdení máš mokré kotúče, a cez noc ti to primrzne.Takisto ako sa stáva, že po umývaní auta na další deň môžeš mať mierne problémy, pretože kotuče sú skorodovane, a tym padom musíš niekedy trošku prudšie s autom myknúťRunes napísal:no zamrznut zamrzne tak skodovka
Rucna brzda alebo zaradena rychlost?
samozrejme 1tka, ked som az v kopci vtedy dam aj rucnu...a ked som v kopci a vedla je vysoky obrubnik tak kolesa natocim ku obrubniku kym sa ho dotkne a staci mi len 1tka, nemusim davat rucnu
BTW kto tu vravel ze necha 5ku tak nech si vyskusa auto roztlacit so zaradenou 1tkou a potom so zaradenou 5kou 
Rychlost, mierny kopec jedno-dve zacvaknutia rucnou, vacsi aj viac..
Ked budete stale natahovat rucnu brzdu zbytocne silnym zatahovanim, casom sa vam natiahne lanko a uz bude nepouzitelna do zakrut..
A zo skusenosti na rovine je vacsinou lepsie nezatiahnut nic - ked do vas niekto jemne nacuva, posunie auto a nenarobi vacsie skody .. trocha laku mi to uz zachranilo
Ked budete stale natahovat rucnu brzdu zbytocne silnym zatahovanim, casom sa vam natiahne lanko a uz bude nepouzitelna do zakrut..
A zo skusenosti na rovine je vacsinou lepsie nezatiahnut nic - ked do vas niekto jemne nacuva, posunie auto a nenarobi vacsie skody .. trocha laku mi to uz zachranilo
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
hh hen co mi daky inteligent napisal do karmy k mojmu predchodziemu prispevku len sa zabudol podpisat
tomu hovorim inteligencia
ach jaj
BTW tu mas aspon ozubene koleso vypocet
BTW pripominam ja som mechatronik
napr ted robim napatovu analyzu cestneho mosta abo vlani som robil ovladaci program na robota v labwiev ale to nedopadlo moc dobre 
Kód: Vybrať všetko
tebe prevodovka nic nehovori ani vo vypocte ty ftak, ty si na tej skole podlamna omylom ale aspon ze sa tym tak raz za cas pochvalis.......BTW tu mas aspon ozubene koleso vypocet
BTW pripominam ja som mechatronik
- Prílohy
-
- kolecka.rar
- (60.6 KiB) 86 stiahnutí
-
RATZINGER666
Darca
no vidite, tuto z kolegu si berte priklad, konecne rozumny argumentjozins napísal:casom sa vam natiahne lanko a uz bude nepouzitelna do zakrut..![]()
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
Stenky
Professional
urcite zalezi. povedal by som ze od objemu. ked roztlacas tak motor a valce funguju akoby kompresor na vzduch. takze ak sa ti uz na rychlosti podari auto roztlacit piesty stlacaju luft. cim vacsi objem tym viac luftu treba stlacit (zalezi aj na kompresnom pomere valcov) a vacsi odpor proti pohybu. plus odpor vselijakej tej bizuterie co roztlacas (kladky selijake)
no moja auto parkujem vždy iba s ručnou brzdou...samozrejme v zime iba rýchlosťou...vždy na prvom prevodovom stupni...stalo sa v robote, že nám pár aut pomrzlo (myslené ručné brzdy)...ako to tu už niekto spomínal...stačí, že je auto zospodu mokré a hneď je na druhý deň ráno problém...jediné čo sa dá je rozhýbať auto nasilu...na mojom súkromnom sa mi to zatiaľ nestalo...dávam si na to pozor...
mám 2.5 v6, tak možno preto to drží tak dobre (ak je to tak ako vravíš)Stenky napísal:urcite zalezi. povedal by som ze od objemu. ked roztlacas tak motor a valce funguju akoby kompresor na vzduch. takze ak sa ti uz na rychlosti podari auto roztlacit piesty stlacaju luft. cim vacsi objem tym viac luftu treba stlacit (zalezi aj na kompresnom pomere valcov) a vacsi odpor proti pohybu. plus odpor vselijakej tej bizuterie co roztlacas (kladky selijake)
-
Runes
Addict
mehehe
ticho tam ja som viac menej elektrikar ja zato nemozem ze na strojarine je ten odbor co chcem
tuna som http://www.sjf.stuba.sk/generate_page.php?page_id=3038
a ten landcruiser to je ina je.ba hh s tym sa permanent rozbieha na 2 bo to inak leti
tuna som http://www.sjf.stuba.sk/generate_page.php?page_id=3038
a ten landcruiser to je ina je.ba hh s tym sa permanent rozbieha na 2 bo to inak leti
-
nordkapp_pb
Hardcore addict