Zalubil som sa do 13-rocnej -je to normalne?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
r3mus
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3mus »

ak sa k tomu mozem ja vyjadrit, moj nazor je ze aj v tomto pripade to moze byt vekom... 14 rocne dievca to berie ako chodenie/randenie taka mala nevinna laska :) 19 rocny chalan hlada nieco ako vztah/lasku a nieco viac. preto sa o nu tak bojis a preto by si ju chcel len pre seba... ale musis si uvedomit ze obaja mate na svoj vztah iny pohlad (sposobeny vekom). cize co ona berie ako v pohode pokec, tebe moze pripadat ako flirtovanie. myslim ze s tym nic nespravis a nemyslim ze by si bol prehnane ziarlivi... ako to popisujes spravate sa uplne normalne a primerane svojmu veku
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

r3mus

ha,ha, ze "mala nevinna laska".. Tipujem ze tam uz to celkom slusne fičí, co on samozrejme nemoze potvrdit :lol:

//autoeditácia príspevku ( 12 Nov 2009, 17:26 )
r3mus napísal:thak ti poviem na ake strnastky som narazil ja: ta prva sa mi "chvalila" kolkym chalanom vyhonila za diskoteku, dalsiu som pocul riesit ze curak je najlepsie lizatko a ze keby je opita necha zo sebou robit cokolvek, tretia nadava pije a fajci a mysli si aka je cool, ta stvrta nosi vysoke podpatky, a minisuknu len aby bola ako hanah a gaga a ta posledna sleduje high school muzical a beznadejne miluje toho chalana.. vsetko je cista pravda ako dokaz budiz ze 2 z nich su sestrenice.. vsetky ostatne 14ky sa hodia do niektorej z tej skupiny sorry ale je to tak :?
Za prve co je na tom, ze nejakym kamosom rukou vyhonila? nejde o sex.Celkovo treba brat reci 14tiek zo znacnou rezervou.. Akoze nechcem sa hadat ze niektore su take, tiez som mal dve spoluziacky ktore na na stredoskolskom viacocnom vecierku vyfajcili skoro vsetkym chalanom do radu..Ale vecsina babeniek nieco take nerobi, neda sa zovseobecnovat, pochybujem ze kazda druha 14tka j*be na diskoteke..
feromakovi
Expert
Expert

no

Príspevok od používateľa feromakovi »

no tak páni možno preto mi to je ľúto...lebo ju poznám..možno poznáte a možno nie hasičskú zábavu na šišove... proste to je opilectvo diskotéka všetko dokopy...vtedy sme sa tam stretli ale to sme spolu ešte nechodili vtedy ma chcela dokonca pobozkať keď mi vynšovala k narodeninám ale ja som nechcel lebo z nej tiahlo...fúúj...
asi o mesiac neskôr keď už sme sa dávali tak vážnejšie dokopy sa mi priznala že bola ožratá preto lebo sa so spolužiačkou dohodli že to bude tá noc...viete ako to myslím a samčekovia sa n takej zábave hľadajú ľahko ...tá jej spolužiačka bola pripravená len ona nadávala sama sebe lebo mala krámy a tým pádom nemohla prcať...
nechápem ako to môže vôbec niekoho napadnúť...
a odvtedy na to nemôžem zabudnúť hoci mi tvrdí že sa už dávno zmenila aj v zmýšľaní a tak ale kto sa len tak zmení to sa asi ani nedá.. alebo fakt dlhším časom a ne len za 3-4 mesiace..
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

a ty s prepáčením s takou kravou chodíš? By som sa niečo také dozvedel, tak sa jej už ani nepozdravím. Veríš jej, že sa zmenila?
feromakovi
Expert
Expert

hej

no je to aj krava podľa mňa respektíve ja sa jej ani netajím tým ja nemám prbolé je to povedať že jej správanie bolo debilné...ale ide o to že ja tomu vôbec nerozumiem...ako som spomínal ja mám 19 a keď ja som bol v jej veku tak mi sme neboli naša generácia taký zvrhlíci...fakt tomu nerozumiem...

no a aby som sa vrátil k problému: ja si viem priznať že som žiarlivý a myslím že týmto že sa mi s tým priznala sa to stupňuje...a potom raz spala u tej kamarátky s ktorou mali ten plán..ja som normálne ani nemohol v tú noc zaspať ja som len rozmýšľal že kde sa zase ožrala alebo čo bohvi s kým robí...tam sa asi odzkadlil môj vek lebo som si pripadal ako jej otec..
Akože na jednej strane hovorím že jaká je zlá a prakticky tu hovorím o nej len zlé veci ale keď prídem z internátu tak si neviem ani predstaviť že by ma nečakala a nešli by sme spolu niekam...takže keby sme sa rozišli tak by mi to bolo ľúto...a takto keď sme spolu tak mám zase starosti...to je také divné najlepšie by bolo keby tak už aj ona dospela a takéto veci ako vzťah by začala brať vážnejšie...je to celé také zaujímavé...fakt si len musím vybrať že čo je menšie zlo či byť s ňou alebo nebyť s ňou...
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

mas v celku pravdu.... vekova bariera ti moze vytvarat dojem otcovskej starostlivosti, ale tu je velky rozdiel, za akym ucelom ta starostlivost
bojis sa toho, aby sa jej nic nestalo, alebo ta serie, ze na mieste tych potencionalnych mrdacov nie si ty?
Dalsia vec, to s tym internatom... opat to nieje nic ine ako zvyk na nieco co je prijemne, ale zamysli sa nad tym, co pises. Nanavas tu na nu a pritom ju kvazi lubis? To si nejak odporuje. Mozes ju mat rad, moze ti na nej zalezat a preto sa o nu bojis, ale vies aka je, snazis sa to sice zmenit, ale je jednoducho taka. Znovu teda otazka: skutocne mas zaujem o vztah s takou osobou?
helicos
Darca
Darca

Re: no

Príspevok od používateľa helicos »

feromakovi napísal:no tak páni možno preto mi to je ľúto...lebo ju poznám..možno poznáte a možno nie hasičskú zábavu na šišove... proste to je opilectvo diskotéka všetko dokopy...vtedy sme sa tam stretli ale to sme spolu ešte nechodili vtedy ma chcela dokonca pobozkať keď mi vynšovala k narodeninám ale ja som nechcel lebo z nej tiahlo...fúúj...
asi o mesiac neskôr keď už sme sa dávali tak vážnejšie dokopy sa mi priznala že bola ožratá preto lebo sa so spolužiačkou dohodli že to bude tá noc...viete ako to myslím a samčekovia sa n takej zábave hľadajú ľahko ...tá jej spolužiačka bola pripravená len ona nadávala sama sebe lebo mala krámy a tým pádom nemohla prcať...
nechápem ako to môže vôbec niekoho napadnúť...
a odvtedy na to nemôžem zabudnúť hoci mi tvrdí že sa už dávno zmenila aj v zmýšľaní a tak ale kto sa len tak zmení to sa asi ani nedá.. alebo fakt dlhším časom a ne len za 3-4 mesiace..
no tú súťaž poznám chodím si pravidelne odbehnúť útok a potom hurá piť a zabávať :D .
ale k téme.podla mna sa može človek zmeniť aj v tom čo píšeš ked máš niekoho rád tak sa pre neho zmeníš.aj ked je pravda že tie dnešné mladé baby majú fakt zvrhlé v niektorých veciach.ale podla mna si moc žiarliví ved vsťach je o vzájomnej dovere. čiže ak jej doveruješ a jak ona hovorila že sa zmenila tak by som s nou ostal vo vsťahu ale ak jej neveríš že sa zmenila a nedoveruješ jej tak to potom nemá víznam.
feromakovi
Expert
Expert

hej

presne si dopísal čo mne v príspevkoch chýbalo... to s tým odporom je tak náročky pretože to tak cítim. to ako som sa bál vtedy o ňu tak bál som sa hlavne či by to nepokazila to čo medzi nami je lebo keby ma podviedla alebo keby len pusu dala inému mne by to natoľko vadilo že to je fakt rozchod..to by som nedokázal tolerovať... a tá tvoja posledná otázka je na mieste len keď ja ne ňu odpoveď nepoznám(asi by som mal)..no ale je pravda že odkedy s ňou chodím tak neboli žiadne problémy..keď vy ste poväčšine všetko asi zadaný ľudia ono ja som aj celkom rád že som s ňou proste je to komplikované tam asi ide len o to že čomu budem veriť či budem veriť jej čo mi hovorí že sa zmenila ale tomu že ľudská povaha je nemenná..
a čo sa týka sexuálne vzťahu medzi nami tak žiaden nieje...možno sa budete smiať ale myslím že ja ešte na to niesom pripravený...neviem no ale zas ani ona mne nerobila nejaké návrhy a volal som ju aj ku mne domov nech ide spať že môžme mať spoločný večer a tak že budeme celú noc pozerať filmy a tak (ja som to myslel samozrejme bez sexu) a ona odmietla...priznám sa že som aj bol prekvapený..ešte ma napadla možnosť že ja som jej typ na spoločný život ale absolútne niesom ten typ chalana s ktorým chce prísť o panenstvo...
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

nad sexom ani neuvazuj, co tam potom ze ty niesi pripraveny, ale co ona? sak ma 14
gogo956
Redeemer
Redeemer

feromakovi

nad sexom s nou nerozmyslaj, nato su paragrafy, co nie je sranda. A to ze sa chcela vyspat s niekym na nejakej zabave este nic neznamena, pretoze sa nevyspala. To je podstata.
feromakovi
Expert
Expert

jasné

jasné ani som neuvažoval len som to čo napísal gogo965 dostal na pravú mieru..
a celkovo sme sa akosi nepochopili ja som toto celé opisoval ako skúsenosť ja sa neplánujem s nikým rozísť. Myslel som to ako nejakú radu tomu zakladateľovi tejto témy že môže/nemusí mať potom podobné problémy..nech si každý z toho zoberie to čo chce...ale zatiaľ sa s ňou rozísť nechcem ja to risknem a keby sa niečo pokazilo tak o to viac ma potom bude srať ale asi aj som ochotný to podstúpiť...
r3mus
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

gogo956 napísal: Za prve co je na tom, ze nejakym kamosom rukou vyhonila? nejde o sex.Celkovo treba brat reci 14tiek zo znacnou rezervou.. Akoze nechcem sa hadat ze niektore su take, tiez som mal dve spoluziacky ktore na na stredoskolskom viacocnom vecierku vyfajcili skoro vsetkym chalanom do radu..Ale vecsina babeniek nieco take nerobi, neda sa zovseobecnovat, pochybujem ze kazda druha 14tka j*be na diskoteke..
nechcem rypat ale ocividne si temu uzivas :D ze ty si na tie male k*rvicky... ja by som si o taku p*cu ani bicykel neoprel
gogo956
Redeemer
Redeemer

r3mus

len opisujem svoje skusenosti z dalekej minulosti, ked som bol rovnako mlady.
Prvykrat som bol s babou v posteli ked som mal 16 a ona 15, takze vekovo to bolo podla mna uplne v pohode. S mladsou som nikdy nic nemal a z hladiska zakona to nikomu ani neodporucam. :wink:
r3mus
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

konecne normalny nazor normalneho cloveka... ja us mam 18 a este som so ziadnou v posteli nebol... poskusal som us vselico ale toto si nechavam pre tu pravu :) uz vobec nie na nejaku nadrbanu 14ku pod zakonom :?
feromakovi
Expert
Expert

r3mus napísal:konecne normalny nazor normalneho cloveka... ja us mam 18 a este som so ziadnou v posteli nebol... poskusal som us vselico ale toto si nechavam pre tu pravu :) uz vobec nie na nejaku nadrbanu 14ku pod zakonom :?
no ty kokos ja som myslel že to už som na svete sám...ale asi to závisí aj od okolia v ktorom si a aj s ľudmi s ktorými sa stretávaš...nemôžem pochopiť tie 14-tky na diskotékach ktoré sú tam len kôli prcačke (už len preto že sú to baby) ale ja nedokážem ani pochopiť tých chalanov ktorý sa ráno zobudia po noci plnej sexu niekde v kríku na bodliakoch nehovoriac o tom že nevie s kým mal tú česť..a potom je celý happy... :) akože ani nepochopím že prečo...neviem ani či sa prvý pohlavný styk mal nejako plánovať alebo by mal byť spontánny.. jedno čo viem alebo niečo čím sa ja riadim že to musí byť niekto s kým viem že to má budúcnosť...veď ten prvý je predsa len raz za život.
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

feromakovi: neboj, vobec niesi sam, takych ako ty beha po svete vacsina, ale necitia potrebu sa tym vsade chvalit. a ti ostatni, tak z nich najmenej tretina aj tak trepe do vetra.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

+1. 19 a neriesim. Ja proste nehladam eba ku na jednu noc, ale tak co?
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

r3mus napísal:konecne normalny nazor normalneho cloveka... ja us mam 18 a este som so ziadnou v posteli nebol... poskusal som us vselico ale toto si nechavam pre tu pravu :) uz vobec nie na nejaku nadrbanu 14ku pod zakonom :?
Ty jo ale aby si to stihl jeste v tomhle zivote :P
r3mus
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

fikotek napísal:Ty jo ale aby si to stihl jeste v tomhle zivote :P
haha no dufajme :D teda ale taky skaredy hadam nejsom :D no a jak to nevyjde a bude to ako ty mam plan B - ako dedko v domove dochodcov si rychlo objednam stetku este predtym nez stihnem umret :P
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

r3mus napísal:haha no dufajme :D teda ale taky skaredy hadam nejsom :D no a jak to nevyjde a bude to ako ty mam plan B - ako dedko v domove dochodcov si rychlo objednam stetku este predtym nez stihnem umret :P
Jak jako ja?? :-D Ja vzdy chodil s zenskou +- ve stejnem veku. :) to ze mam ted o 10 let mladsi je poprve. A musim rict ze si absolutne nestezuju.
Napísať odpoveď