borderlands

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Snake160
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Snake160 »

dobry den
tak konecne som to stiahol a ked pustim instalacku tak sa mi instaluje asi 10 sek zmizne instalacne okno a nemozem nic robit
Prílohy
bez_názvu.JPG
MrGizmof
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Chcem sa spýtať ako to mám hrať online cez hamachi. Spolužiak to ide inštalovať tak že sa k nemu pripojím hneď od začiatku a budem mu občas supportovať. Dá sa to cez ham.?
mako.sk
Amateur
Amateur

ako na to...

Príspevok od používateľa mako.sk »

pls dajte navod abo radu ako to spojazdnym cez hamachi.... asi som lama alebo nieco zle robim.. :( mam verziu hamachi 2.0.1.64, vytvorenu siet a kamos sa napojil na mna, vidime sa, dokonaca mame aj firewall off, obaja mame win7, ale ked spustim gamesku a dam host game co je normalne a on da join tak to nejde... pls help. nenadavajte ze som lol, nie som dokonaly.

dakujem.. :lol:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: ako na to...

Príspevok od používateľa Hotwire »

mako.sk napísal:pls dajte navod abo radu ako to spojazdnym cez hamachi.... asi som lama alebo nieco zle robim.. :( mam verziu hamachi 2.0.1.64, vytvorenu siet a kamos sa napojil na mna, vidime sa, dokonaca mame aj firewall off, obaja mame win7, ale ked spustim gamesku a dam host game co je normalne a on da join tak to nejde... pls help. nenadavajte ze som lol, nie som dokonaly.

dakujem.. :lol:
nahodte hamachi, pripojte sa na seba na hamachi, ale v hre chodte online game a tam nech on vytvori hru a ty sa nanho napojist...viem ze to znie trocha divne ale funguje to :wink:
ryder
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ryder »

ked dokoncim instalaciu vypise mi toto a neviem co stym a ked tam ok odinstaluje sa hra
Prílohy
Bez názvu.jpg
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

Čaute, konečne som sa dopracoval k tejto hre ale mám problém a to, že pri spustení hry mi ukáže okno s nápisom :
This game requires at least Shader Model 3.0
neviete čo s tým?
dík za každú radu
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

mr_margera napísal:Čaute, konečne som sa dopracoval k tejto hre ale mám problém a to, že pri spustení hry mi ukáže okno s nápisom :
This game requires at least Shader Model 3.0
neviete čo s tým?
dík za každú radu
no potrebujes shader 3.0 aspon
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

no jasné, to som pochopil, ale neviem čoho sa to týka, teda neviem že o čo sa jedná..
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

o graficku kartu
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Tyka sa to grafickej karty.

http://en.wikipedia.org/wiki/Shader

Sundevil: -.-"
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

aha...takže ak mám ATI radeon Xpress 1150, ktorá podporuje Shader Model 2.0 a nie 3.0, s tou kartou si borderlands nezahrám, čo?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

mr_margera napísal:aha...takže ak mám ATI radeon Xpress 1150, ktorá podporuje Shader Model 2.0 a nie 3.0, s tou kartou si borderlands nezahrám, čo?
ako vravis :?
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

hm...fuck, čo sa dá robiť, dík aj tak za rady...
Raik
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Raik »

dam par uzitocnich :) rád mam lvl 50 zaraz 51 :) tato hra ma vlastny softwer na tvorenie Zbrani takze je tam zakladny pocet zbrani ktore su stale vylepsovane :) dalej ked prejdete hru :) mozete ju ist odznowa ale vsetky veci wam zostavuju :) ale nezicanate od nuly ale od skonceneho lvl ja skoncil pri lvl 36 :D a ked som si zase nahral save tak mi dalo navyber ze playground 1 alebo 2 ihrisko jedna bola klasika ako ste zacinali. Ihrisko dva tak ti prvi bantiti mali lvl ako ja :) takze prakticky sa to preplo na tazsi lvl :D dalej je tam aj par novych NPC :) cize o nudu je postarane :) a vsetko je ovela tazsie :D. Ja hraval :D tak ze som vsetko daval sniperkov ale teraz som uz nemohol lebo ked som donho raz strelil hned sa isiel schovat :) takze odporucam wela stitu :) a bezat priamo nanho :) a davat mu critikaly :)

Nalepsia zbran aku mam je Polo sniperka bez dalekohladu s DMG 895

Odporucam precitat :) Multiplayer som neskusal nemal som skym:(
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

neni tam nahodou max level 50 ?
Raik
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Raik »

vidis ze nieje :)
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

Zatial je max 50 viac to neda. Ak chcete expit len levele hrajte to online s ludmi kde je vacsina na 50 lvl. Samozrejme s nizkym levelom nemate sancu nic ani nikoho zabit ale ked budete stat a cakat pri automatoch XP body sa len pohrnu :) alebo mozete chodit snimi a zbierat uplne vsetko a potom to popredavat a upgradovat a upgradovat co to da. Max penazi je 9 999 999 viac to nechce dat :-D
Nakoniec sa mi najviac nepaci ten respawn ked umriete. Zo zaciatku ked nebolo moc prachov to bralo max 1000ku ale teraz ked mam 50lvl a prachov 9 999 999 tak mi to zobralo uz aj 3 000 000 sa respwan :D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Jj platit za respawn podla toho kolko prachov mam na konte je fakt uplne odveci a dost ma to sralo.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

hram to uz 4.ty tyzden a neviem sa od toho odtrhnut :) keby tam nebolo take kvantum zbrani tak by ma to uz davno omrzelo - zatial som lvl31, ale planujem to prejst aj za soldiera a berserkera - o vianocne vecery asi bude postarane
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

este by som doplnil ze v hre je bug na peniaze t.j. i ked mate 9 999 999 a stale dostavat prachy a sice vam ich nepripocita no mate ich na ucte t.j. ked nieco kupite aj za 2 miliony pocase alebo umriete a spawne vas to tak stale budete mat 9 999 999. V podstate tie prachy nevidite ako vam pribudaju bo cislo za zastavi na deviatkach ale stale pribudaj i ked pocitadlo neukazuje viac.

//autoeditácia príspevku ( 06 Dec 2009, 0:06 )
Dnes som od neznameho hraca vyfasoval dve zbrane s velmi velkym damage. Je to kolt s unlimited ammo cez 6000 dmg 3x a bazuku co striela viac ako 10 rakiet mam pocit s damage cca 18 000 x6 ci kolko. Tu poslednu priseru som dal za dve sekundy :D i ked mala lvl 51 :-D
Napísať odpoveď