borderlands
ako na to...
pls dajte navod abo radu ako to spojazdnym cez hamachi.... asi som lama alebo nieco zle robim..
mam verziu hamachi 2.0.1.64, vytvorenu siet a kamos sa napojil na mna, vidime sa, dokonaca mame aj firewall off, obaja mame win7, ale ked spustim gamesku a dam host game co je normalne a on da join tak to nejde... pls help. nenadavajte ze som lol, nie som dokonaly.
dakujem..
dakujem..
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: ako na to...
nahodte hamachi, pripojte sa na seba na hamachi, ale v hre chodte online game a tam nech on vytvori hru a ty sa nanho napojist...viem ze to znie trocha divne ale funguje tomako.sk napísal:pls dajte navod abo radu ako to spojazdnym cez hamachi.... asi som lama alebo nieco zle robim..mam verziu hamachi 2.0.1.64, vytvorenu siet a kamos sa napojil na mna, vidime sa, dokonaca mame aj firewall off, obaja mame win7, ale ked spustim gamesku a dam host game co je normalne a on da join tak to nejde... pls help. nenadavajte ze som lol, nie som dokonaly.
dakujem..
-
mr_margera
Medium Professional
-
Hotwire
Addict
no potrebujes shader 3.0 asponmr_margera napísal:Čaute, konečne som sa dopracoval k tejto hre ale mám problém a to, že pri spustení hry mi ukáže okno s nápisom :
This game requires at least Shader Model 3.0
neviete čo s tým?
dík za každú radu
-
mr_margera
Medium Professional
-
Royalflush
Guru wannabe
-
mr_margera
Medium Professional
-
Hotwire
Addict
ako vravismr_margera napísal:aha...takže ak mám ATI radeon Xpress 1150, ktorá podporuje Shader Model 2.0 a nie 3.0, s tou kartou si borderlands nezahrám, čo?
-
mr_margera
Medium Professional
dam par uzitocnich
rád mam lvl 50 zaraz 51
tato hra ma vlastny softwer na tvorenie Zbrani takze je tam zakladny pocet zbrani ktore su stale vylepsovane
dalej ked prejdete hru
mozete ju ist odznowa ale vsetky veci wam zostavuju
ale nezicanate od nuly ale od skonceneho lvl ja skoncil pri lvl 36
a ked som si zase nahral save tak mi dalo navyber ze playground 1 alebo 2 ihrisko jedna bola klasika ako ste zacinali. Ihrisko dva tak ti prvi bantiti mali lvl ako ja
takze prakticky sa to preplo na tazsi lvl
dalej je tam aj par novych NPC
cize o nudu je postarane
a vsetko je ovela tazsie
. Ja hraval
tak ze som vsetko daval sniperkov ale teraz som uz nemohol lebo ked som donho raz strelil hned sa isiel schovat
takze odporucam wela stitu
a bezat priamo nanho
a davat mu critikaly 
Nalepsia zbran aku mam je Polo sniperka bez dalekohladu s DMG 895
Odporucam precitat
Multiplayer som neskusal nemal som skym:(
Nalepsia zbran aku mam je Polo sniperka bez dalekohladu s DMG 895
Odporucam precitat
Zatial je max 50 viac to neda. Ak chcete expit len levele hrajte to online s ludmi kde je vacsina na 50 lvl. Samozrejme s nizkym levelom nemate sancu nic ani nikoho zabit ale ked budete stat a cakat pri automatoch XP body sa len pohrnu
alebo mozete chodit snimi a zbierat uplne vsetko a potom to popredavat a upgradovat a upgradovat co to da. Max penazi je 9 999 999 viac to nechce dat 
Nakoniec sa mi najviac nepaci ten respawn ked umriete. Zo zaciatku ked nebolo moc prachov to bralo max 1000ku ale teraz ked mam 50lvl a prachov 9 999 999 tak mi to zobralo uz aj 3 000 000 sa respwan
Nakoniec sa mi najviac nepaci ten respawn ked umriete. Zo zaciatku ked nebolo moc prachov to bralo max 1000ku ale teraz ked mam 50lvl a prachov 9 999 999 tak mi to zobralo uz aj 3 000 000 sa respwan
este by som doplnil ze v hre je bug na peniaze t.j. i ked mate 9 999 999 a stale dostavat prachy a sice vam ich nepripocita no mate ich na ucte t.j. ked nieco kupite aj za 2 miliony pocase alebo umriete a spawne vas to tak stale budete mat 9 999 999. V podstate tie prachy nevidite ako vam pribudaju bo cislo za zastavi na deviatkach ale stale pribudaj i ked pocitadlo neukazuje viac.
//autoeditácia príspevku ( 06 Dec 2009, 0:06 )
Dnes som od neznameho hraca vyfasoval dve zbrane s velmi velkym damage. Je to kolt s unlimited ammo cez 6000 dmg 3x a bazuku co striela viac ako 10 rakiet mam pocit s damage cca 18 000 x6 ci kolko. Tu poslednu priseru som dal za dve sekundy
i ked mala lvl 51 
//autoeditácia príspevku ( 06 Dec 2009, 0:06 )
Dnes som od neznameho hraca vyfasoval dve zbrane s velmi velkym damage. Je to kolt s unlimited ammo cez 6000 dmg 3x a bazuku co striela viac ako 10 rakiet mam pocit s damage cca 18 000 x6 ci kolko. Tu poslednu priseru som dal za dve sekundy