prelomenie WEP s backtrackom3
noo takez toto sa mi podarilo a teraz jak chcem odchytavat pakety tam zadam tento prikaz airodump-ng -c 8 --bssid 00:4F:67:03:07:FC -w output wlan0 00:4F:67:03:07:FC je MAC .. dober som ho zadal ? lebo linux mi pise This program require root privileges. Pricom na inuxe som admin alebo ako by som to nazval...
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Cestu betreba riesit, ak vies nazov ktore zi zadaval pri zapisovani suboru..tzv -w "nazov suboru ktore si daval" tak to bude napr. WEP.cap.
pocet IVs zistis vid na obr.... , pozeraj odchytane data, pre rozlustenie wep treba nazbierat aspon 20.000 pakiet, niekedy aj 50.000...zavisi to od viacerich faktoroch..
heslo si najdes (vygenerujes cez aircrack), otvor is konzolu a pis nasledujucu vetu..
aircrack-ng "nazov suboru".cap" dalej sa ti otvori okno kde uz aircrack bude skusat kombinacie, ked ti nic nevypise alebo nenajde kluc vtom pripade sa ti ukaze veta "next try + 5000 Ivs..tak vtom pripade nechaj etse tosku bezat odchytavanie a ked si nazbieral dost pakiet spusti znova aircrack.

pocet IVs zistis vid na obr.... , pozeraj odchytane data, pre rozlustenie wep treba nazbierat aspon 20.000 pakiet, niekedy aj 50.000...zavisi to od viacerich faktoroch..
heslo si najdes (vygenerujes cez aircrack), otvor is konzolu a pis nasledujucu vetu..
aircrack-ng "nazov suboru".cap" dalej sa ti otvori okno kde uz aircrack bude skusat kombinacie, ked ti nic nevypise alebo nenajde kluc vtom pripade sa ti ukaze veta "next try + 5000 Ivs..tak vtom pripade nechaj etse tosku bezat odchytavanie a ked si nazbieral dost pakiet spusti znova aircrack.
stale mi pise ez ja mam 1IVs a treba ich 5000 ... skusim odfotit a dat vam screen
//autoeditácia príspevku ( 17 Nov 2009, 17:22 )
tuu to je http://img42.imageshack.us/img42/3571/screenshothg.png .. sry ze to davam ako link ale prilohu mi nechce zobrat
//autoeditácia príspevku ( 17 Nov 2009, 17:22 )
tuu to je http://img42.imageshack.us/img42/3571/screenshothg.png .. sry ze to davam ako link ale prilohu mi nechce zobrat
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Ak dobre vidim tak ty tam nemas ziadneho klienta, su dva sposoby wep hackov, ked je tam klient (tak pakety nabehnu za par minut), druha moznots pouzit dlhsiu cestu bez klienta...takto ti len bude chciet zachytavat pakety ale nieje tam dalsi komp, ktory by komunikoval s routrom a tym padom nic nevysiela, nezachyti..a ten ten druhy sposob, snad pochopis tu na videjku kam nepotrebujes klienta..keby nieco tak napis mi..