Facebook

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Cross
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Cross »

Posledné dni si všímam že ma FB neupozorňuje na to keď niekto odpíše na môj status alebo sa mi nezobrazuju dalšie spravy od ľudí čo komentujú tú istú vec čo ja...robí to aj niekomu inému alebo to je len u mňa ?
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

neviem ci sa to tu uz riesilo ale posledne 2 tyzdne my nejde pridat statusy skusal som rozne priehladace rozne pocitace a ani za toho
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

Pls poradte ked idem na Facebook tak mi hned nenabehne "chat" , preto vzdy kliknem na hru "Mafia wars" cez nastenku kde mam zdielane vysledky z tejto hry, a potom mi uz nabehne ta spodna lista s aplikaciami novinkami a pod ...
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

som jediny komu posledne 2 dni chodia vo velkom notifikacie z kvizov? a pritom mam tusak, ze som tie notifikacie uz raz zakazal - a fakt ze aspon 100 som ich uz dostal - ved to je na porazku.... any ideas?
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

Mne to robi tiez a mnoho dalsich ... napr. "kamarata" mi neslo vymazat z friend listu :D
zahradkar
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa zahradkar »

to ma chybu facebook ty nie.. a mozno ze ho mas nastaveny na zapnutie aplikacii ale to je podla mna blbost lebo j to v podstate iba na ten chat :P .. skus sa spitrat na facebookutych pajkou.. oni ti odpovedia a povedia aky mas problem.. alebo tuna .P
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Maki napísal:som jediny komu posledne 2 dni chodia vo velkom notifikacie z kvizov? a pritom mam tusak, ze som tie notifikacie uz raz zakazal - a fakt ze aspon 100 som ich uz dostal - ved to je na porazku.... any ideas?
taktiez, rano pridem a 20 upozorneni
RoC.k
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoC.k »

za 15 minut mi ich dokazalo nabehnut 99..netusim akym zazrakom... a z toho vsetko aplikacie, ziadne komentare... a vsatky som zakazal... hadam to opravia
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

mne notofikácie kvízov chválaBohu nechodia...ale z Opery mi nejdú písať aktualizácie statusov, vraj vo FF to ide, ale keď sa dám do môjho profilu tak už mi statusy idú poslať...a daľšia vec čo som tu čítal - vraj tu niekomu miznú komenty statusov. Mne sa to stalo iba raz, zmizli asi 2 alebo 3 komentáre, odvtedy nič, a to bolo tak pred dvoma týždňami.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Zdravím, nemá tu ešte niekto problém s tým, že sa mi nezobrazujú v Live Feed všetky statusy, ktoré napíšu moji priatelia? Blokovaných ich nemám..
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

Innocence napísal:Zdravím, nemá tu ešte niekto problém s tým, že sa mi nezobrazujú v Live Feed všetky statusy, ktoré napíšu moji priatelia? Blokovaných ich nemám..
To uz ti fb selektuje co ti ukaze a co nie, nemoze ti ich ukazovat vsetky..
ak chces o konkretnych ludoch viac, tak na tom istom mieste, kde sa daju zablokovat si mozes nastavit nieco ako More about:
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Cross napísal:Posledné dni si všímam že ma FB neupozorňuje na to keď niekto odpíše na môj status alebo sa mi nezobrazuju dalšie spravy od ľudí čo komentujú tú istú vec čo ja...robí to aj niekomu inému alebo to je len u mňa ?
Zobraz si dole upozornenia,klikni na zobrazit všetký, a tam na na pravom boku budeš mať "Komentáre k novinkám" (aspoň ja to tam mám) to zaškrtneš a máš to
Pikolik
Star
Star

Príspevok od používateľa Pikolik »

cawte, napisal som na hlavnu stranku, potom som to dal Skryt a od vtedy nevidim svoje prispevky na hlavnej stranke. Da sa to niekde nastavit aby som ich videl aj ja?
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Pikolik napísal:cawte, napisal som na hlavnu stranku, potom som to dal Skryt a od vtedy nevidim svoje prispevky na hlavnej stranke. Da sa to niekde nastavit aby som ich videl aj ja?
prescrolluj uplne dole hlavnej stranky na prav mas edit optios a tam mas zoznam ludi, ktorych nezobrazujes tak odstranis z toho zoznamu seba
Denodakk
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Denodakk »

ja sa nestazujem... az na par vypadkov co maju (stale vypinanie chatu a tak ale uz sa to moc nestava) :) maximalne by som pridal moznost statusu - NEPACI SA MI TO :)
napr by to bolo rozdelene na ktorym ludom sa to paci a ktorym nie
Pikolik
Star
Star

Príspevok od používateľa Pikolik »

miki690 napísal:prescrolluj uplne dole hlavnej stranky na prav mas edit optios a tam mas zoznam ludi, ktorych nezobrazujes tak odstranis z toho zoznamu seba
dakujem
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

túto srandu poznáte ?
Kouzlo na facebooku: Stiskněte: Nahoru, Nahoru, Dolu, Dolu, Doleva, Doprava, Doleva, Doprava, B, A, Enter a pak pravé tlačítko myši. Potom zmáčkněte do prostoru levým tlačítkem myši a podržte Nahoru + Dolu dohromady. Kouzelné kruhy se objeví na obrazovce! Jediný způsob, jak se toho zbavit, až se vyblbnete, je stisknutí F5. OPRAVDU to funguje! :) Pošlete tuhle zprávu do vašeho statusu, jestli vám to fungovalo...

//autoeditácia príspevku ( 17 Nov 2009, 21:01 )
Ešte jedna novinka ktorá poteší určite niejedného Xboxáka :)
http://blog.facebook.com/blog.php?post=180558067130
Nyssow
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Nyssow »

PS3 to bude tiež obsahovať v novom firmware.

http://www.gamepark.cz/potvrzeno_facebo ... 275918.htm

//500. príspevok :)
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

WTF?:D Keď okomentovali to ,že si upravila svoj vztah na "nezadaná" tak hento tam nabehlo .
Prílohy
wtf.JPG
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Napísať odpoveď