Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
-
Antonio_Salieri
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
facebook mi odhalil že dnes niekomu pomozem takze aj napriek malemu opisu si mylim ze to je Uhol pohľadu z roku 2008TROLCO napísal:hladam jeden film, kde hned na zaciatku ukazali koniec a potom vstko ako sa to stalo..vie niekto jeho nazov?
hladam jeden film z ktoreho som dakde videl iba jednu scenu...
bolo to znasilnenie zeny v nejakom podchode alebo metre...
bolo to velmi realisticke.. nie som si isty, ale bol to asi film nejakeho spanielskeho rezisera
a uz to mam .. mal som pravdu.. islo o film : irreversible
bola tam akoze znasilnena monica belluci. koho to zaujima tak tu to ma :
http://belluccifanclub.blogspot.com/200 ... scene.html
bolo to znasilnenie zeny v nejakom podchode alebo metre...
bolo to velmi realisticke.. nie som si isty, ale bol to asi film nejakeho spanielskeho rezisera
a uz to mam .. mal som pravdu.. islo o film : irreversible
bola tam akoze znasilnena monica belluci. koho to zaujima tak tu to ma :
http://belluccifanclub.blogspot.com/200 ... scene.html
-
Stoporko
VIP
zdravím, hľadám film, bolo to niečona štýl Behind enemy line. V úvode filmu bol výcvik snipera, ktorý vyvrcholil jeho preskúšaním formou skrytého presunu a streľby na terč, pričom ho hľadali pozorovatelia.
V samotnom filme bol ten sniper a jeho jednotka niekde vysadení a ich nadriadený niekde v USA ich obetoval nepriateľovi, čiže táto jednotka padla do sra*iek a tuším len ten sniper prežil a snažil sa dostať domov...
vďaka za pomoc
V samotnom filme bol ten sniper a jeho jednotka niekde vysadení a ich nadriadený niekde v USA ich obetoval nepriateľovi, čiže táto jednotka padla do sra*iek a tuším len ten sniper prežil a snažil sa dostať domov...
vďaka za pomoc
hladam nazvy tychto dvoch filmov
1. odohrava sa v buducnosti, voda je to najcennejsie a su gangy ktore su ochotne koli vode zabijat, hlavny hrdina jazdi na opancierovanom aute, je tam tiez chlapec s robotickou rukou(film mi trochu pripominal mad maxa)
2. film zacina pretekami v autach(kto zastavi neskor pred priepastou vyhrava) hlavny hrdina zomiera a objavuje sa ako duch, zistuje ze ma syna, pamatam si este ze sa mu snazi dokazat ze je duch(napriklad ze skoci pred kamion, aj ked nakoniec uskoci lebo sa boji
)
za pomoc velmi pekne dakujem
1. odohrava sa v buducnosti, voda je to najcennejsie a su gangy ktore su ochotne koli vode zabijat, hlavny hrdina jazdi na opancierovanom aute, je tam tiez chlapec s robotickou rukou(film mi trochu pripominal mad maxa)
2. film zacina pretekami v autach(kto zastavi neskor pred priepastou vyhrava) hlavny hrdina zomiera a objavuje sa ako duch, zistuje ze ma syna, pamatam si este ze sa mu snazi dokazat ze je duch(napriklad ze skoci pred kamion, aj ked nakoniec uskoci lebo sa boji
za pomoc velmi pekne dakujem
Práve som si pozrel film Sphere (Guľa - 1998).. a tak ma napadlo.. že existuje ešte jeden podobný film, kde skupinka ľudí je hlboko pod vodou, a tiež sa tam deje čosi zaujímavé. Zo všetkého si pamätám scénu, kde k ním do "podmorskej základne" príde akoby taký vodný had, ktorý predstavuje toho mimozemšťana (čičo).. a potom zavrú dvere, tak ten vodný had sa rozpadne. Čo to je???

Priepastbrm napísal:Práve som si pozrel film Sphere (Guľa - 1998).. a tak ma napadlo.. že existuje ešte jeden podobný film, kde skupinka ľudí je hlboko pod vodou, a tiež sa tam deje čosi zaujímavé. Zo všetkého si pamätám scénu, kde k ním do "podmorskej základne" príde akoby taký vodný had, ktorý predstavuje toho mimozemšťana (čičo).. a potom zavrú dvere, tak ten vodný had sa rozpadne. Čo to je???
http://www.csfd.cz/film/1244-priepast-abyss-the/
-
Harlequin
Expert
Hladam film... videl som ho asi (?) pred 5 rokmi.. takze to nebude nic nove... sa mi zda ze tam hral mlcanlivy BOB, ale ked som pozeral filmy kde hra, tak som ten film nenasiel... len kusok z deja si pamatam, bolo tam mesto, kde sa nieco stalo a z ludi sa postupne stali zombici... na zavzajom nakazili
bola to skor komedia. a nakoniec sa zabarikadovali v bare (kde tusim na jukeboxe pustili pesnicku od Queen) a nad barom bola stara winchestrovka... fakt netusim ako sa to volalo ale bol to velmi dobry film.
Harlequin: Shaun of the Dead ?
-
Harlequin
Expert
diki diki kamo... ja som to vedel... a ten nazov je pomedomypippo napísal:Harlequin: Shaun of the Dead ?
Fanboys ???bellrock napísal:dej:
nejaký kamaráti chcú splniť prianie jedného z nich ktorý umiera
a vidieť hviezdne vojny (1) bohužial ten zomierajúci nevydrží do premiery.
Videl som na to uputavku asi pred rokom a vôbec ani neviem či je to už natočené.
http://www.imdb.com/title/tt0489049/