Tak predovšetkým potrebujem na tom rozbehať programy ako Photoshop CS4 atd...
HDD nieje dolezity kedze momentalne su na trhu v podstate s najmensim 320GB co je dost...
Ramka, grafická, procesor atd. v tom sa moc nevyznám, proste potrebujem aby tam bežali najnovšie programy, slušný zvuk a najlepšie by bolo LED obrazovka (myslím že to je tá, ktorej nezáleží z ktorej strany pochádza zdroj svetla, tj. nezaleží od uhla pohladu na monitor, ak sa mýlim opravte ma pls

)
A velkosť obrazovky... no .. najlepšie by bolo tá 17,4ka... ale tak ani 15 palcov nieje nič strašné...
Potreboval by som pls vediet presne o tomto ACERe čo som dal link naňho... konfigurácia sa mi pozdáva akurát ten procesor nepoznám a neviem či to je dvojjadrový, alebo obyčajná 2,2MHz...
V Elektrodome NAY je momentalne nanho AKCIA.. je spolu s nejakým Ipodom zadarmo (o ten mi nejde len aby ste lahko našli na letáku

)
PROSÍM O POMOC ČO NAJSKOR, MÁM DOMA PAPIERE S MOŽNOSŤAMI SPLÁTOK ATĎ... ZAJTRA BY SOM HO CHCEL ÍSŤ VZIAŤ, KEDŽE NB POTREBUJEM ČO NAJSKOR... MOHLI BY STE SA NIEKTO ZRUČNÝ POZRIEŤ NA TEN LETÁK PROSÍM?
//autoeditácia príspevku ( 20 Nov 2009, 17:46 )
toto je on