NOTEBOOK DO 600e.. Silny stroj za malu cenu ?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Badynko
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

NOTEBOOK DO 600e.. Silny stroj za malu cenu ?

Príspevok od používateľa Badynko »

Zdravím, chcel by som kúpiť NB do 600e.

Vyhliadol som si zatial tento http://www.trustedreviews.com/laptops/r ... -Laptop/p1 momentálne ho majú v NAYi za 599e. Vyhovovalo by mi to celkom s tými ich splátkami + je knemu ipod... Len ten procesor mi je neznámy... vie mi niekto pomoct? :)

Alebo ak máte nejaký slušný stroj čo sa zmestí do ceny napíšte link :).. díky :)

"Niektorý ťa milujú iný nenávidia, všetko je výsledkom karmy." :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Co povazujes za silny stroj??? Vsadzas radsej na lepsiu grafiku, ci dolezitejsie je pre teba velky displej??? Alebo chces viacej RAMky ci vacsi disk??? Chces mat 5400 ci 7200-otackovy disk??? Chces to s operacnym systemom alebo bez???
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Badynko
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

...

Tak predovšetkým potrebujem na tom rozbehať programy ako Photoshop CS4 atd...

HDD nieje dolezity kedze momentalne su na trhu v podstate s najmensim 320GB co je dost...

Ramka, grafická, procesor atd. v tom sa moc nevyznám, proste potrebujem aby tam bežali najnovšie programy, slušný zvuk a najlepšie by bolo LED obrazovka (myslím že to je tá, ktorej nezáleží z ktorej strany pochádza zdroj svetla, tj. nezaleží od uhla pohladu na monitor, ak sa mýlim opravte ma pls :) )

A velkosť obrazovky... no .. najlepšie by bolo tá 17,4ka... ale tak ani 15 palcov nieje nič strašné...

Potreboval by som pls vediet presne o tomto ACERe čo som dal link naňho... konfigurácia sa mi pozdáva akurát ten procesor nepoznám a neviem či to je dvojjadrový, alebo obyčajná 2,2MHz...

V Elektrodome NAY je momentalne nanho AKCIA.. je spolu s nejakým Ipodom zadarmo (o ten mi nejde len aby ste lahko našli na letáku :) )

PROSÍM O POMOC ČO NAJSKOR, MÁM DOMA PAPIERE S MOŽNOSŤAMI SPLÁTOK ATĎ... ZAJTRA BY SOM HO CHCEL ÍSŤ VZIAŤ, KEDŽE NB POTREBUJEM ČO NAJSKOR... MOHLI BY STE SA NIEKTO ZRUČNÝ POZRIEŤ NA TEN LETÁK PROSÍM? :)

//autoeditácia príspevku ( 20 Nov 2009, 17:46 )
toto je on
Prílohy
nay.jpg
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

Opravím kúsok, pozorovacie uhly nie sú jedine u OLED obrazoviek...a tie sa do notebookov ešte nedávajú (teda neviem otom)...Skôr si mohol myslieť LED podsvietenie (rovnomernejšie, energeticky menej náročné)
Badynko
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

...

a som o niečo múdrejší :)...

mohol by si sa pls vyjadriť k tomu NB z letáku? :)

//autoeditácia príspevku ( 20 Nov 2009, 18:26 )
prosííím niekto znalýý :).. čo najskooor :)
HekerPivo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa HekerPivo »

tak ta grafika, mno photoshop cs4 na tom urcite utiahnes podla mna v pohode..procesor athlon 64 x2 no predsalen su tieto procesory troska starsie ako novsie atlhony II ale podla mna ti bude ten procesor dobre sluzit takze sa nemas coho bat. viem to mal som na par mesiacov NB s athlonom :) .4gb ram dnes uplne postacuje aj na taketo ucely. ja si myslim ze ten notebook je celkovo dobry a jednoducho povedane bral by som ho aj ja a to nielen kvoli tomu ipodu :lol: .moc acer ako znacku nepreferujem ale spravil by som vynimku :oops:
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

uff 17,3"? no ako ja osobne by som od takehoto velkeho booku dal ruky prec ale kazdy sme iny takze to beriem ak chces taku velku obrazovku a mas ju vyskusanu tak preco nie..
k booku.. no na PS4 grafiku nepotrebuje vobec nejako extra vykonnu pri tomto programe ide hlave o procesor a ramky.. to su dve zakladne veci ktore PS vyuziva.. samozrejme ze aj grafika ale ta je az po tychto dvoch veciach.. kedze nieje pisane aky je to procesor ci 1M L2 alebo nieco lepsie a tak isto kolko MHz maju ramky rozhodne by som si to zistil.. inak book vyzera slusne urcite s nejakymi narocnymi hrami nerataj ale ako stacit by mal.. ale u acera tej 17,3" by som asi aj bal.. kedze u bratovej 15,4" tie panty nechodia najlepsie a uz sem tam vidiet puklinku a to ma este len 7 mesiacov.. ale zalezi od toho ako sa vydari u acerov je vsetko o vydarenosti vzdy ale 2 z 10 sa nevydaria s tym treba pocitat..
Sleepo
Novice
Novice

NAY

Príspevok od používateľa Sleepo »

Náhodou robím v elektrodome NAY a nemohol som si nevšimnúť tejto akcie. Už v piatok, keď táto akcia začínala sa rozpredalo dosť z týchto Notebookov. Aj keď akcia platí do 2.12 na tvojom mieste by som sa s nákupom poponáhľal ak máš seriózny záujem, kedže obávam sa že už tak utorok, stredu nebudú dostatočné množstvá týchto notebookov spolu s ipodmi.
Napísať odpoveď