CS 1.6 Server hojko.com
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
tonek
Darca
...a preto sa sem chodil každý druhý sťažovať, za čo dostal BAN...Drago napísal:Skor mi to pride takym stylom, ze ''Hej, neviem ci som dal dobre BAN, tak ludia, posudte to''Ale mne je to jedno .. robte ako chcete
za starych cias sa tu demo davalo, len ked sa hrac prisiel stazovat ...
-
lekoklatik
VIP
Každý z vás má pravdu. Chcem od vás pomoc. Preto som sem to demo hodil. Nechápem čo je na tom zlé : )
Tiež je tu demo preto, lebo som to dotyčnému napísal, že dávam demo na fórum aby sám videl ako hral. Keďže sa so mnou na servery hádal že nič nemá. Ak nič nemá, tak mu niekto radil. A keďže hral na servery aj so svojím bratom, ktorý možno sedel hneď vedľa neho, tak je asi celkom možné že mu radil. A to beriem ako podvádzanie takže sa to trestá rovnako ako cheating. Alebo prosto zapínal, vypínal
Drago, kedysi sa dávali bany a demá sa aj po sťažnostiach "ja nemám WH" nevedeli uploadnuť.
Podarilo sa mi znovu rozbehať xspec, pozrel som dema viac krat /mam aj snow na ktorom nič nie je a tiež inferno na ktorom tiež nič nie je/. Tiež som hodnú chvíľu sledoval dust2, ktorý žiaľ natočený nemám.
Dávam mu ban
Tiež je tu demo preto, lebo som to dotyčnému napísal, že dávam demo na fórum aby sám videl ako hral. Keďže sa so mnou na servery hádal že nič nemá. Ak nič nemá, tak mu niekto radil. A keďže hral na servery aj so svojím bratom, ktorý možno sedel hneď vedľa neho, tak je asi celkom možné že mu radil. A to beriem ako podvádzanie takže sa to trestá rovnako ako cheating. Alebo prosto zapínal, vypínal
Drago, kedysi sa dávali bany a demá sa aj po sťažnostiach "ja nemám WH" nevedeli uploadnuť.
Podarilo sa mi znovu rozbehať xspec, pozrel som dema viac krat /mam aj snow na ktorom nič nie je a tiež inferno na ktorom tiež nič nie je/. Tiež som hodnú chvíľu sledoval dust2, ktorý žiaľ natočený nemám.
Dávam mu ban
-
last_knight
Light Professional
za cheating nie, ale za nadavanie na rodinu (myslim ze nie raz), co je dost ubohe. nech sa johny aspon nauci ake take spravanie.dawideek napísal:takže dajte pls unban hracovi johny...na tej ip sa hrava viacej ludi takze by ste to dako uz mohli pochopit ked ten ban nieje ani za cheating...
-
Mad Dad
Medium Star
Na ten unban možeš zabudnúť, ja som mu dal ban, stojím si za ním, pretože opakovane aj po upozrneniach reagoval na niektorých hráčov btw. napísal mu niekto si lama, on odpísal tvoj otec, tvoja mama a kýbel plný takýchto k*k*t*n... nedal si povedať, má smolu, nezáujem, keby nerobil toto, aj tak by dostával časovaný ban za doslovne a dopísmena demenciu...