CS 1.6 Server hojko.com
nemusi. vitaj na serveri a bav sa, vela stastia a fragov.plusminus napísal:diky psycho aj som si myslel ze tam aj som IP napisal, len to connect mi mohlo... vecer som tam... teda ak ma hojko nemusi extra povolovat
joooj ja som velka lama,,, idem googlit co je frag
som hraval len v herni (2004,5) a pak len proti botom (sice na vyssom stupni ale aj tak)
//autoeditácia príspevku ( 01 Dec 2009, 18:38 )
mno, slot reservation... tak nabuduce
nooo ide tooo
aj som par z vas zakiloval ale som cajovi voci vam 
aj mi niekto chcel nandat cez chat ale neregistroval som to cele
zdravi SaddamSVK
som hraval len v herni (2004,5) a pak len proti botom (sice na vyssom stupni ale aj tak)
//autoeditácia príspevku ( 01 Dec 2009, 18:38 )
mno, slot reservation... tak nabuduce
nooo ide tooo
aj mi niekto chcel nandat cez chat ale neregistroval som to cele
zdravi SaddamSVK
-
tm_a.s.
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Kód: Vybrať všetko
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] You are permanently banned.
[AMXBANS] Banned nick : DeMoN
[AMXBANS] Reason : ' Cheater '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.cs.hojko.com/banlist
[AMXBANS] Your SteamID : ' '
[AMXBANS] Your IP : ' 89.142.56.32 '
[AMXBANS] ========================================mám inú IP, iný nick všetko, no aj tak mi vypisuje toto?
už to ide, ale bol to zaujímavý bug
Takze BAN :o)
Pre DOOOMa
No synacik... ked sa citis taky dotknuty daj tam celu genezu ako to zacalo urobit si PRINT SCREEN kedy ti to vyhovuje dokazem aj ja...
Obvinujes ludi z cheatingu bez dokazov a ked ti poviem ze si ma mas nahrat a nepapulovat tak mi vypisujes ze som retard. TO neni urazka? zato nieje ban?.... Takze TAK ked chces byt fer nedavaj na stol polopravdy je tam par hracov co to citali a napr SMILE to patricne komentoval... tak PEKNY DEN a skludni hormon.
WITH LOVE YOUR BEST FRIEND
No synacik... ked sa citis taky dotknuty daj tam celu genezu ako to zacalo urobit si PRINT SCREEN kedy ti to vyhovuje dokazem aj ja...
Obvinujes ludi z cheatingu bez dokazov a ked ti poviem ze si ma mas nahrat a nepapulovat tak mi vypisujes ze som retard. TO neni urazka? zato nieje ban?.... Takze TAK ked chces byt fer nedavaj na stol polopravdy je tam par hracov co to citali a napr SMILE to patricne komentoval... tak PEKNY DEN a skludni hormon.
WITH LOVE YOUR BEST FRIEND
Re: Takze BAN :o)
Ahoj, suhlasim s jokom, kedze som bol inkriminovany moment na serveri a videl som celu zapletku. Myslim ze doom je natolko skuseny hrac, ze vie co ma robit ak je presvedceny ze sa na serveri nachadza citer. Avsak, on na miesto toho zacal obvinovat daneho hraca a urazat ho nemiestnymi invektivami.
//Doom: Ospravednujem sa ti, mas pravdu, nechal som sa uniest.
//Doom: Ospravednujem sa ti, mas pravdu, nechal som sa uniest.
ano zacalo sa to tak ze som sa ta spytal ako si zase vedel ked si po mne zacal len tak strielat cez stenu uz druhy krat po sebe... to si mi odpovedal nieco v zmysle mfp natoc si ma... k tomu obvinovaniu z cheatingu... nenapisal som ti priamo ze mas wh len som ta chcel donutit aby si mi osvetlil to ako si to vedel tak ze ta trochu postrasim citujem "povedz mi ako si vedel lebo ti vybavim ban za wh"... lenze ty si ocividne prilis velky frajer aby to s tebou pohlo... to retard som ti napisal potom co si mi pisal aky som frajer a ironicky ze ti dam ban za wh alebo nieco podobne (vsetci vedia ze som nervak a lahko sa nastvem)... a laskavo rob rozdiel medzi urazkou na mna a na rodicov... mne nevadi ked mi napises ze som idiot magor debil buzas alebo cokolvek ine ale ked urazis mojich rodicov je to o niecom inom
a vies kolko hracov denne obvinuje inych z cheatingu a nadava na serveri? asi nikto vsak? k tomu ze som skuseny hrac a bla bla... co to s tym preboha ma? mozem napisat polke servera ze ma wh ked si myslim ze mi to pomoze odhalit cheatera... vies ako casto sa whckari sami nachytaju ked po tom ako ich obvinis vypnu a prestanu hrat dobre? sice je potom tazsie ziskat dokazy ale niekedy to pomaha... (nijako tym teraz Joka neobvinujem z cheatingu aby si si nemyslel) ...mne nejde o nic ine ako o to ze mi nadava na rodicov... ak ma chce nastvat alebo cokolvek ine nech nadava mnejastur napísal:Ahoj, suhlasim s jokom, kedze som bol inkriminovany moment na serveri a videl som celu zapletku. Myslim ze doom je natolko skuseny hrac, ze vie co ma robit ak je presvedceny ze sa na serveri nachadza citer. Avsak, on na miesto toho zacal obvinovat daneho hraca a urazat ho nemiestnymi invektivami.
//autoeditácia príspevku ( 03 Dec 2009, 22:03 )
ty stale nechapes celu pointu toho co som napisal... ked chces nadavat NADAVAJ MNE!!!Joko07 napísal:tak to vyriesime takto kto pouzil prvy slovo RETARD? ... dakujem dokazal si si to PRINT SCREENOM....
psychos podla mna je dost velky rozdiel v tom niekto nadava tebe alebo tvojim rodicom... joko mojich rodicov nepozna, nikdy ich nevidel, nehovoril s nimi a nema pravo ich nejako sudit... ty mi povedz ci by teba nenasralo keby ti niekto nieco taketo napisal na rodicov... pravdepodobne by si mu dal ban na skludnenie lebo si admin, ale kedze ja admin nie som, vsetko co mozem spravit je dat to sem nech si to niekto pozrie a posudi... a k tomu ze sme dospeli, myslim si, ze by dospely clovek mal byt zodpovednejsi a nie napisat nieco taketo... ak mi niekto nadava pretoze je nastvany, nevadi mi to, take veci sa stavaju bezne, ale nadavat na rodicov je podla mna dost ubohe 
Keby to uz niekto povedal mne tak to asi ani nedocitam a necham to plavat. Nestoji mi to zato aby som sa dalej hadal. Ani ten ban by som mu nedal. Lebo keby som mal davat za taketo ban tak tam nemam skym hrat. Na servery sa stale hadaju a vobec ma to netrapi. Ja si tam idem zahrat a na tu malu chvilku co tam idem tak aj davat pozor ci tam nieje podvnodik a nie hadajuce sa deti. Mozno som flegmaticky v tomto. A to ze to joko povedal nic nezmeni na tomto svete. Maximalne sa mozes urazit, nebav sa snim a v duchu mu nadavaj tiez a nemaj ho rad.