Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
-
Iron-Eddie
Light Professional
Hladam názov filmu no moc si ho už nepamatám. Videl som ho asi pred štyrmi rokmi. Bolo to o učitelovy, ktorý keď prichádzal na miesto kde bude učiť takmer zrazí mladú holku, ta sa potom do neho zblázni. Robí mu sexuálne návrhy a on si uvedomuje že nieje plnoletá preto ju stále odmieta. Nakoniec ho ona obviní zo sexuálneho obťažovania alebo take čosi.
-
Homer J Simpson
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Hladam film ktory som videl na markize uz velmi velmi davno. Vo Family Guy bola nanho nejaka vtipna ukazka. Neviem uz v ktorej casti. Vo filme bol chlapik ktory mal zohavenu tvar a nasiel si slepu priatelku. Asi ho aj potom nechala ked sa neskor dotkla jeho tvare ale niesom si isty. Zohavena asi od narodenia ale tiez niesom si isty.
Nieje to nahodou červený drak?Homer J Simpson napísal:Hladam film ktory som videl na markize uz velmi velmi davno. Vo Family Guy bola nanho nejaka vtipna ukazka. Neviem uz v ktorej casti. Vo filme bol chlapik ktory mal zohavenu tvar a nasiel si slepu priatelku. Asi ho aj potom nechala ked sa neskor dotkla jeho tvare ale niesom si isty. Zohavena asi od narodenia ale tiez niesom si isty.
Ja by som potreboval nazov filmu, v ktorom je zajac a ten vtiahne cez golfovu dierku nejakeho cernocha do kresleneho filmu, aby mu pomohol vyhrat.Neviete niekto?
orphan...moosha napísal:Neviete ako sa vola film, ktory vysiel nedavno (asi horor) a je o nejakej rodine, ktora si adoptovala dieta ci co?
ja hladam film, bol to akcny film moc si nepamatam dej.. hral tam jeden z tych znamejsich hercov.. pamatam si, ze to koncilo tak drzali hlavneho hrdinu v zajati a neviem ci mu buchali kladivom po prstoch na nohach alebo rukach... nakoniec sa z toho dostal...
( neni to ten film s Dicapriom, lebo aj tomu prsty roztrepali kladivkom
Stary film...
Bol jeden stary kung fu film kde islo o nejake male krystalove gule, ktore sa museli spojit a nieco sa potom stalo. Na konci filmu ich spojili tak, ze typek vsetky zjedol a tu poslednu natlacili tiez do neho. Vo filme vystupoval aj taky divny poloclovek, ktory vyzeral jak prasa a vedel sa premienat. (Zda sa mi ze sa premenil na nejaku babenku.) A bol tam este aj nejaky stary ujko co mal kroytnaci pancier na chrbte. Ten film by som si strasne pozrel je hrozne stary, videl som ho naposledy asi pred 14 rokmi.
Jo a viem, ze tam bol este nejaky drak.
tusim ze taka nejaka scena bola aj tu:masino napísal:orphan...
ja hladam film, bol to akcny film moc si nepamatam dej.. hral tam jeden z tych znamejsich hercov.. pamatam si, ze to koncilo tak drzali hlavneho hrdinu v zajati a neviem ci mu buchali kladivom po prstoch na nohach alebo rukach... nakoniec sa z toho dostal...
( neni to ten film s Dicapriom, lebo aj tomu prsty roztrepali kladivkom)
Shoot 'Em Up
http://www.imdb.com/title/tt0465602/
hej aj tam to bolokupo napísal:tusim ze taka nejaka scena bola aj tu:
Shoot 'Em Up
http://www.imdb.com/title/tt0465602/
Nazov filmu
Nazdar som pozeral film v telke ale neviem nazov
Je to o vojakoch ktory pomahali "zaostalim" pohanom bojovat proti nepriatelom......sa mi zda ze tam boli 3 americania, ked jedneho z nich trafil sip do koze z kapsy tak ho pokladali za boha......nakoniec siel do nejakeho zakazaneho mesta......skoncilo to tak ze sa mal ozenit s jednou z nich, ona ho pohryzla-zisti ze nieje boh a ho chceli ukamenovat....nevie niekto prosim ako sa vola ten film ?
je to starsi film,nie velmi stary a este si pametam ze na zaciatku filmu hrali futbal s hlavami nepriatelov,mocili im do rieky nepriatelia......bol tam aj nejaky poklad alexandra velkeho
Je to o vojakoch ktory pomahali "zaostalim" pohanom bojovat proti nepriatelom......sa mi zda ze tam boli 3 americania, ked jedneho z nich trafil sip do koze z kapsy tak ho pokladali za boha......nakoniec siel do nejakeho zakazaneho mesta......skoncilo to tak ze sa mal ozenit s jednou z nich, ona ho pohryzla-zisti ze nieje boh a ho chceli ukamenovat....nevie niekto prosim ako sa vola ten film ?
je to starsi film,nie velmi stary a este si pametam ze na zaciatku filmu hrali futbal s hlavami nepriatelov,mocili im do rieky nepriatelia......bol tam aj nejaky poklad alexandra velkeho
neviem nazov filmu bol to asi thriler alebo drama....strucny obsah: dve susedy sa trochu u jednej vypili a boli nasrate na svojich muzov. Zo srandy jedna povedala ze kazda zabije druhej muza......o par dni to jedna spravi a druha suseda netusi ze to bola ona....na koniec sa jej prizna a povie jej nech teraz ona splni to nacom sa dohodli...Jedna z nich si to totiz pekne naplanovala lebo si nahrala susedu ako sa v opilom stave o tom dohodli...a zacina sa boj o vlastny zivot...
snad vie niekto zvas o aky film ide...dik
snad vie niekto zvas o aky film ide...dik
cawte potreboval by som nazov filmu ale pamätam si len jeho koniec..Bol to animovany kresleny film nejake scificko ale koncil sa tak ze neviem uz kto alebo co zničilo takeho velkeho robota ktory sa snazil chranit takeho chalana.. aa oni toho robota nakoniec zničili lenze ku koncu sa ten robot zacne skladat sam a tym sa to cele končí neviete o aký film ide? mne sa ničo marí že to je titan a.e. ale niesom si isty
Zelezny obordekarbon napísal:cawte potreboval by som nazov filmu ale pamätam si len jeho koniec..Bol to animovany kresleny film nejake scificko ale koncil sa tak ze neviem uz kto alebo co zničilo takeho velkeho robota ktory sa snazil chranit takeho chalana.. aa oni toho robota nakoniec zničili lenze ku koncu sa ten robot zacne skladat sam a tym sa to cele končí neviete o aký film ide? mne sa ničo marí že to je titan a.e. ale niesom si isty
Kód: Vybrať všetko
cawko hladam nazov filmu
v tom filme sa cheli zena s muzom zobrat obidvaja mali vela deti a tie deti to nechceli myslim ze zena bola nejaka navrharka a chlap namornik alebo vojakHladom názov filmu, americká komédia.
Traja kamoši (z toho jedna holka) sa po skončení strednej chystajú na žúr na ktorom jeden z nich si to chce rozdať s najkrajsim dievcatom z triedy. Ked k tomu ma dojsť zisti ze nemá kondom a začne ho zhanat čim nastanú klasicke blaznive situácie.
Film sa konci tak že si uvedomí že vlaste cely čas bol zamilovaný do tej svojej kamosky.
trojska vojna sa mi zda ze sa to volalo..aspon tak sa to volalo v telkeAbhorer napísal:http://www.csfd.cz/film/211780-tvoje-mo ... -and-ours/Kód: Vybrať všetko
cawko hladam nazov filmu v tom filme sa cheli zena s muzom zobrat obidvaja mali vela deti a tie deti to nechceli myslim ze zena bola nejaka navrharka a chlap namornik alebo vojak
Hladom názov filmu, americká komédia.
Traja kamoši (z toho jedna holka) sa po skončení strednej chystajú na žúr na ktorom jeden z nich si to chce rozdať s najkrajsim dievcatom z triedy. Ked k tomu ma dojsť zisti ze nemá kondom a začne ho zhanat čim nastanú klasicke blaznive situácie.
Film sa konci tak že si uvedomí že vlaste cely čas bol zamilovaný do tej svojej kamosky.
Kód: Vybrať všetko
trojska vojna sa mi zda ze sa to volalo..aspon tak sa to volalo v telke