Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

Ja sa este opytam ci sa ta bolest stupnuje alebo je stale rovnaka. Boli ta to len pri cviceni alebo aj ked nieco zdvihas tou rukou tahas alebo robis zhyby atd atd?
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kevyn68 »

Ja vam to vysvetlim.Ked som zacinal s mensim balenim,tak to preto lebo som este zaciatocnik a v obchode mi poradili tento gainer.Dalej asi sme sa nepochopili,pretoze ja som posiloval 3 tyzdne cca a kazdym tyzdnom mi zhrubol bicak o 1 cm.No potom som si zlomil ruku,tak samozrejme som do posilky prestal chodit a gainer som vysadil... tak to zacinalo pomaly padat dole..(sila tiez ;( ) Momentalne to je u mna tak,ze po 1.5 mesiaci sa mi ruka zahojila a posilujem zas (uz cca 2.5 mesiaca) mal som este brutal gainer.. a teraz berem tento max gain plus.No teraz uz to neni co tyzden to 1 cm ... praveze to stoji pri jednom cisle a vyssie mi uz bbicak nejde (sila samozrejme zrasta,tie pokroky co som spravil su obdivuhodne) Tak teraz neviem cim to je,ze mi bicak dalej nerastie.. slabou regeneraciov?Tym,ze mam kazdy den nejake treningy,ci uz z bojoveho umenia alebo posilky?

PS:troska som sa rozpisal ,tak prepacte :)
PSS:Samozrejme stravu nenahradzam gainerom,to urcite nie.najprv sa vzdy naranajkujem a potom si dam gainer. pridem zo skoly daco zjem a bezim do posilky pred treningom si dam gainer a po treningu tiez + proteiny.potom proteiny este na noc pred spanim.Samozrejme papam vela smotany,vajicok,tvarohu.Snazim sa jest same masa..
kali520
Darca
Darca

kevyn68 ja neviem co sa furt zameriavas na ten biceps. Meraj si aj ine partie.

Ak ti aj tie nerastu zrejme cvicis zle.

K tej strave. Kolkokrat jes za den (suplementy nerataj ako stravu)? Jedavas vobec aj nejake sacharidy?
kevyn68
Medium Star
Medium Star

No samozrejme,ze jedavam aj sacharidy.Tak snazim sa jest vzdy ked je cas... kazdych par hod cca 3-5h.Tak sa prejedavam,ze som vkuse plny.Vsak aj priberam.Co sa tyka inych partii,tak strasne mi zacinaju rast ramena.. a formovat sa hrud,dalej zacinam mat tehlicky pevnejsie nohy.Ale ten biceps ani za boha nechce ist hore :S
Neo-M
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Neo-M »

kevyn68 napísal:No samozrejme,ze jedavam aj sacharidy.Tak snazim sa jest vzdy ked je cas... kazdych par hod cca 3-5h.Tak sa prejedavam,ze som vkuse plny.Vsak aj priberam.Co sa tyka inych partii,tak strasne mi zacinaju rast ramena.. a formovat sa hrud,dalej zacinam mat tehlicky pevnejsie nohy.Ale ten biceps ani za boha nechce ist hore :S
cvic drepy bude rast aj biceps ako povedal jeden kulturista :wink:
jedz kazde 2-3h
kevyn68
Medium Star
Medium Star

momentalne som chory.Drepy? no tak to nechapem...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

kevyn68 napísal:momentalne som chory.Drepy? no tak to nechapem...
Biceps rastie dosť pomaly, ak stagnuje, tak zmeň cvik alebo série a opakovania.
Theos
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Theos »

Neo-M napísal:robi ti to aj pri nizsej vahe ?
mas vypilovanu spravnu techniku ? nieco si o technike pozri skor nez odpises
Nie pri nizsej vahe to necitim, lenze to potom necitim ani zeby sval nejak makal. Vravim, na tom bicaku mam velke rezervy len ta bolest ma obmedzuje. Je to len na pravej ruke.
Techniku mam spravnu.
kali520 napísal:Ja sa este opytam ci sa ta bolest stupnuje alebo je stale rovnaka. Boli ta to len pri cviceni alebo aj ked nieco zdvihas tou rukou tahas alebo robis zhyby atd atd?
Myslis to tak ze ked cvicim dalej? No akonahle to ucitim tak davam cinku na zem je to taka nechutna pichlava bolest. Raz som sa nasral a zo zatatymi zubami som dal stou bolestou este 3 opakovania ale potom som to citil este cely vecer. Ked normalne prestanem hned jak to zacne bolet tak je to potom uz v pohode, ale pokracovat v cviceni sa uz neodvazim.

Nie - ani pri zhyboch, pri nicom, len pri tom klasickom bicepsovom zdvihu. (Sed na lavicke. ruka opreta o nohu)
playerSC
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa playerSC »

ja mam zase problém s tým že ked sedím na kraji posteli a priťahujem nohy a ruky k sebe tak mi strašne praska koleno je to dosť nepríjemné ako by sa toho dalo zbaviť ???
kevyn68
Medium Star
Medium Star

aha dobre,tak ja to skusim.mozno po tych 2 mesiacov treba iny treningovy plan.
Neo-M
Light Star
Light Star

Theos: to iba pri tom jednom cviku to robi ? alebo aj pri bic. zdvihu VC atd... ? pretoze opretim o koleno ruku izolujes
Turbozilla
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Turbozilla »

Aj ja cvičím už 2 mesiace 8)
Neo-M
Light Star
Light Star

kevyn68 napísal:momentalne som chory.Drepy? no tak to nechapem...
no vies drepy su zakladny cvik ak nedrepujes zastavi to rast aj inych svalov.

inac preco si zamerany na biceps ? biceps je maly sval ktoremu staci 1 cvik. Triceps je sval ktory robi ruky mohutne nie biceps. Triceps tvori 2/3 paze

ako jeden treningovy plan na ruky jedneho uzivatela

biceps: zdvih VC, zdvih JC, kladivo
triceps: tlaky na uzko

toto je priklad ako to robia ty ktory si myslia ze biceps robi ruky velkymi ale triceps je omnoho vacsi, bicak je maly sval a netreba ho pretazovat pretoze sa moze zastavit jeho rast, mozno na chvilu ale mozno aj na dlhsi cas
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Aha,no ja dost pretazujem biceps... ale praveze aj na triceps mam asi 4 cviky a na biceps tiez.. drepy? no jasne drepujem .. jednak sa nadrepujem vela na thajskom boxe a taekwonde,takze velmi uz v posilke necvicim nohy.
Neo-M
Light Star
Light Star

kevyn68 napísal:Aha,no ja dost pretazujem biceps... ale praveze aj na triceps mam asi 4 cviky a na biceps tiez.. drepy? no jasne drepujem .. jednak sa nadrepujem vela na thajskom boxe a taekwonde,takze velmi uz v posilke necvicim nohy.
4 cviky na biceps ? staci 1 ani by som necudoval keby ti ten bicak par mesiacov nerastol a este po takej prestavke ho odpalit
ani na velku partiu ako chrbat alebo prsia sa nedavaju 4 cviky (teda robia to iba riadny kulturisti a debily ktory si myslia ze cim viac cvikov tym vacsi sval) na biceps staci 1 cvik a na triceps 2 pokial cvicis kazdu partiu 2x tyzdenne

ale na boj. sportoch drepujes s vlastnou vahou
ja na kickboxe som tiez kopal z drepu ale to nieje ono
kevyn68
Medium Star
Medium Star

ja cvicim kazdu partiu 1x do tyzdna,viac by som to nestihal co mi poradis?
Neo-M
Light Star
Light Star

kevyn68 napísal:ja cvicim kazdu partiu 1x do tyzdna,viac by som to nestihal co mi poradis?
aky mas konkretny treningovy plan ?
kevyn68
Medium Star
Medium Star

mas skype? mozem ti ho poslat.moj skype kevyn14.Dalej cvicim na 3 serie pyramidovo tj: 1. seria s vahou ktoru zdvihnem aspon 12x-15x
2. seria s vahou ktoru zdvihnem 10x-12x a 3. seria s vahou ktoru zdvihnem 4x-8x
kali520
Darca
Darca

Theos ten tvoj problem je dost zvlastny, lebo ak ide o pichanie pravdepodobne je tam nieco natiahnute. Lenze to by si musel citit aj pri inych cvikoch ako len zdvih o koleno.

Alebo druha moznost je ze to proste moc zvelicujes a ta bolest sa da prekonat a neni vobec tak vazna. Preto ti navrhujem si dat aspon 2 tyzdna pauzu . Ak ta to boli len pri tom jedno cviku a mozes cvicit biceps s inym cvikom kde ta to neboli tak cvic ten.

kevyn68, tvoj problem bude asi v tom ze cvicis zle. Hod sem cely trening aj s cvikmi aj so systemom akym ides, lebo hento co si tam napisal v tom sa vazne nevyznam.
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Den svalova partia cviky serie opakovania

1 prsia Tlaky 3 8-6
Tlaky s jednoručkami na šikmej lavici 3 8-6
Pullover alebo rozpažovanie s jednoručkami 3 8-6
triceps Francúzske tlaky 3 8-6
Stláčanie kladky 3 8-6
Kliky na bradlách alebo kickback 3 8-6

2 chrbat Čelné zhyby 3 8-6