Maki napísal:imi: 1. blbost - gumicku som takto mal raz, praskla mi, pokial poriadne natiahnes alobal, ziadnu nepotrebujes
2. blbost - neposuvas uhlik => cele fajcenie je iba na jednom mieste? sa ti prepali pod nim a mierne naokolo a to je tak vsetko...
jackb: dokupit by sa to malo dat, zalezi len od toho ci mas kompatibilne vodaro....
Ja ho stale necham na strede a tabak sa rovnomerne prepali aj po okraji.. proste ked uz ju dofajcievam vsetko je pekne prepalene, nie len stred.
Tusim ze nie od 18tich. Ja som par tyzdnov dozadu bol aj s kamaratmi vonku s fajkou, dvakrat sa pri nas zastavili policajti (raz poobede a raz vecer, boli sme na verejnych priestranstvach) a len sa nas pytali ci nam to dobre robi... my ze ne a odisli het.
inak ludia, s kamosmi sme objavili novu velmi profi metodu rozpalenia uhlikov.. staci supnut do mikrovlnky, uhlik za minutu uplne zeravy, a co je hlavne aj z vnutra.. akurat na neho treba mat nejaky tanierik, alebo popolnik, lebo na tom mikrovlnkovom original tanieriku to nechava nepekne cierne stopy ktore idu iba tazko dole...
Ykjam napísal:Ľahko sa udržiava čistota tej VF lebo kamarat si kupil niečo podobne a má stým trochu problém!
S cim konkretne ma problem? Ja som sa stretol iba s tym, ze papierova hadica sa zanasala, ale tu staci vymenit za gumenu a je to. Inak musis po kazdom fajceni vyliat vodu, vyplachnut vazu a umyt kotlik, viac myslim netreba.
Ja svojej shishi umyvam telo po kazdom fajceni.. to iste kotlik, taktiez preplachujem slauch vodou (gumenny) a stale ked z nej potiahnem necitim peknu chut aku mam ale neaku sracku z ktorej mi je zle. Je mozne ze je to kvoli starym tabakom.. Uz som nefajcil dobreho polroka..
umyvat po kazdom fajceni? komu by sa to chcelo 2x za den umyvat?
zvonenie33: moze to byt starymi tabakmi, moze to byt aj dosratou hadicou - skus pouzit nejaky iny slauch a uvidis
presne kvoli tomu som menil papierovy slauch za gumovy.. menil som aj kotlik. Tak mi jedina moznost ostava fajka do*ebana od vyroby alebo stary tabak, vyskusam ked sa dostanem k normal tabaku..
Keď hadicu preplachuješ vodou tak z nej musí všetka tá voda aj vytiecť. Ja to robím tak je do nej par krát silno fúknem a kvapky vody čo nevytiekli vyprsknú von. Tiež sú tabaky aromatické a menej aromatické. Je rozdiel keď fajčíš kávový tabak alebo nejaké ovocie. Ja po kávovom tabaku môžem moju fajku vyčistiť akokoľvek, no aj tak to tam ešte cítim aj po pár ďalších fajčeniach.