notebook...asus, acer ci hp???
notebook...asus, acer ci hp???
Mozte mi niekto poradit ohladom tychto znaciek:asus, acer, hp. Hlavne kto ma s nimi skusenosti. Lebo pocujem x zlych nazorov napr. na asusy,acery od ludi, ale ani jeden z tychto ludi nemal s tymito znackami skusenost. Tak prosim vsetkych majitelov bookov hp, asus a acer o nejake skusenosti hlavne ohladom spolahlivosti a kvality komponentov. Dakujem 
-
misokgb
King
- Kontaktovať používateľa:
Ja by som na tvojom mieste zobral Asus, teda nie na tvojom ale na mojom
Skusenosti dost... Acer je uplne vedla pre mna, aj ked bratl mal Acer a nemal s nim jediny problem... Taktiez dalsi kamos ma Acer, taky isty a nema s nim problem a ten s nim zaobchadza trosku tvrdsie
Poznam dost Acerov, ktorym nic nie je. Ale viac poznam, ktore maju chybu... HP tiez nic moc, na moj vkus strasne labilna konstrukcia, Asus ma ovela pevnejsie diely...
Tod moj nazor 
-
will.i.am
Darca
uplne sa stotoznujem. acer su dost kazive. mozes mat stastie a natrafit na dobry kus... ale inak aj ta konstrukcia nie je taka pevna...misokgb napísal:Ja by som na tvojom mieste zobral Asus, teda nie na tvojom ale na mojomSkusenosti dost... Acer je uplne vedla pre mna, aj ked bratl mal Acer a nemal s nim jediny problem... Taktiez dalsi kamos ma Acer, taky isty a nema s nim problem a ten s nim zaobchadza trosku tvrdsie
Poznam dost Acerov, ktorym nic nie je. Ale viac poznam, ktore maju chybu... HP tiez nic moc, na moj vkus strasne labilna konstrukcia, Asus ma ovela pevnejsie diely...
Tod moj nazor
Ja mam Asus z rok a nemozem nanho nic povedat. Uz si prezil svoje a statocne odolava... Raz som ho celkom nevypol a dal som ho do tasky no a o 4 hodiny horuci jak varic, ale nic mu nebolo nastastie... A raz mi aj spadol, ale bol v taske tak ta ho ochranila, ale naraz tam bol
Takze ja odporucam Asus a ked si budem kupovat dalsi book tak urcite Asus (jedine zeby ma nieco presvedcilo preco nie)
A k HPckam poviem len to, ze tam si priplatis za cenu, vacsinou ani ten design nemas nic moc. Este ked takje nejaka akcia tak vtedy sa da HP kupit aj vyhodne ale inak urcite preplatis...
-
jakub199
Medium Star
Mam HP nx7400 a uno problemo taktiez servis no. 1 (sa mi pokazil a adapter po maili som to vybavil u Solve a na druhy den som mal za poplatok 150 SK za UPS doma novy) baterka tiez nieje zla a hlavne sa da dokupit travel ktora je paradna vec ked pracujes mimo tak ti vydrzi aj 15 hodin (v mojom pripade cca. 13). Ponam aj Asus (kamarat) ma a tiez nemal problem ale kedze ja mam HP tak HP :rulezz
mam skusenost s bookom Asus a Acer...ani s jednym zatial nebol ziaden problem...ale co sa tyka vzhladu, pocitu a kvality vypracovania tak ten Asus vyhrava...tak isto ma chladenie spravene ovela lepsie...zacne "funiet" fakt len ked na nom drtis alebo nieco podobne narocne....Acer zacne "funiet" v podstate hocikedy a je teda statocne hlucny...odporuvam teda Asus, HP alebo aj Toshiby vyzeraju ok
tak aj ja prihodim moje skusenosti:
Acer - nemam osobnu skusenost, pretoze som sa tejto znacke chcel zdaleka vyhnut, ale co poznam ludi, tak sa im notebook pokazil... odisiel reproduktor... alebo HDD... alebo grafika... a najhorsie na tom je... ze ked to dali aj do servisu, tak to trvalo nenormalne dlho, kym to dali do poriadku... ak to vobec aj dali... dokonca sa stalo, ze notas vratili s rovnakou zavadou
ASUS - znacka, ktoru coraz castejsie vidavam medzi ludmi, zatial som nepocul, ze by sa nieco pokazilo, takze neviem povedat, maju siroky sortiment, takze je si z coho vybrat a clovek si najde aj lacny book, bez Visty, proste sity na mieru
HP - osobne vlastnim uz 2-rocny notas, a nemozem povedat jedno krive slovo... HP je znacka... aspon si myslim... seriozna a za znacku sa musi priplatit. Za tie 2 roky stale slape ako ma, ale tak mozno je to aj vec typu. Kamos ma tiez HP ale ma tam turiona a jemu sa trosku babre povrch okolo klavesnice, sa mu to tam akosi oduva
takze ak vyberat notebook tak odporucam takto:
ACER
nie
ASUS a HP, ked je viac penazi tak HP
inak ASUS 

Acer - nemam osobnu skusenost, pretoze som sa tejto znacke chcel zdaleka vyhnut, ale co poznam ludi, tak sa im notebook pokazil... odisiel reproduktor... alebo HDD... alebo grafika... a najhorsie na tom je... ze ked to dali aj do servisu, tak to trvalo nenormalne dlho, kym to dali do poriadku... ak to vobec aj dali... dokonca sa stalo, ze notas vratili s rovnakou zavadou
ASUS - znacka, ktoru coraz castejsie vidavam medzi ludmi, zatial som nepocul, ze by sa nieco pokazilo, takze neviem povedat, maju siroky sortiment, takze je si z coho vybrat a clovek si najde aj lacny book, bez Visty, proste sity na mieru
HP - osobne vlastnim uz 2-rocny notas, a nemozem povedat jedno krive slovo... HP je znacka... aspon si myslim... seriozna a za znacku sa musi priplatit. Za tie 2 roky stale slape ako ma, ale tak mozno je to aj vec typu. Kamos ma tiez HP ale ma tam turiona a jemu sa trosku babre povrch okolo klavesnice, sa mu to tam akosi oduva
takze ak vyberat notebook tak odporucam takto:
ACER
ASUS a HP, ked je viac penazi tak HP
Všetci nadávate na Acer, súhlasím s Vami, ale len čo sa týka STAREJ rady. tie nové vyzerajú super, HP na ne desingovo nemá, a čo je hlavné, sú to uplne novo navrhnuté NB, a z reakcii ludi, co ich maju, velka spokojnost, hodne sa polepsili. Cize na tvojom mieste by som sa zameral na novu radu ACER a hladal o nich co najviac info a osobnych skusenosti. Ked sa ti nebude pozdavat, ber HP 
Osobne mam Toshibu.
Osobne mam Toshibu.
Ja mam a Acermi ovela lepsiu skusenost ako s Asusmi mne sa este ani jeden Acer napokazil a Asus uz dvakrat.Teraz mam Acer 5738zg a som s nim spokojny ako zatial zo ziadnym bookom.HP su shit kamos jeden mal a za mesiac mu odisla grafika.Podla mna ked nechces velmi drahe notebooky(lenovo,dell) tak kup Acer. 
ja akurat kupujem a rozhodoval som sa medzi ASUS a HP
http://www.alza.sk/hp-pavilion-dv6-xxxx-d137714.htm
vyhralo u mna HP
http://www.alza.sk/hp-pavilion-dv6-xxxx-d137714.htm
vyhralo u mna HP
-
cORP.
Addict
hp nie ,odporucal by som skorej asus ,podotykam ze som robil v servisnom stredisku pre hp,ibm a phillips + toshiba , hpcka su neni bohvie co ,kazdopadne ti odpoviem takto ,
je jedno co si vyberies kazdej znacke sa obcas podari dobry kusok
takze strucne
acer ano ale len nove rady ako pisal hezo
asus ano ale bacha ake modely ,precitaj si recenzie na dane vybrate modeli
hp ano ale urcite velke NIE pre radu dv6 ,pavilion a compaq presario ,to su najvacsie shity ake tuto planetu obleteli z tejto firmy ,takze tolko ktomu ,este dodatok ,nas sef v servisnom stredisku hp mal notebook asus
je jedno co si vyberies kazdej znacke sa obcas podari dobry kusok
takze strucne
acer ano ale len nove rady ako pisal hezo
asus ano ale bacha ake modely ,precitaj si recenzie na dane vybrate modeli
hp ano ale urcite velke NIE pre radu dv6 ,pavilion a compaq presario ,to su najvacsie shity ake tuto planetu obleteli z tejto firmy ,takze tolko ktomu ,este dodatok ,nas sef v servisnom stredisku hp mal notebook asus
Podľa mňa zoradenie týchto značiek je následovné (podľa kvality).
1. ASUS
2. Acer
3. HP
Ja osobne mám ASUS a mám ho už rok a pól a nič ani najmenší náznak nekvality. Kamarát si kúpil HP a za 3-týždne mu niečo hneď odišlo. A čo som sa radil aj s ľudmi z nednej nemenovanej špecializovanej firmy na PC a notebooky tak jednoznačne odporúčajú ASUS. Takže tak ak by si potreboval ešte niaku radu tak napíš SS.
1. ASUS
2. Acer
3. HP
Ja osobne mám ASUS a mám ho už rok a pól a nič ani najmenší náznak nekvality. Kamarát si kúpil HP a za 3-týždne mu niečo hneď odišlo. A čo som sa radil aj s ľudmi z nednej nemenovanej špecializovanej firmy na PC a notebooky tak jednoznačne odporúčajú ASUS. Takže tak ak by si potreboval ešte niaku radu tak napíš SS.