notebook...asus, acer ci hp???

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
MaTTheW66
Amateur
Amateur

notebook...asus, acer ci hp???

Príspevok od používateľa MaTTheW66 »

Mozte mi niekto poradit ohladom tychto znaciek:asus, acer, hp. Hlavne kto ma s nimi skusenosti. Lebo pocujem x zlych nazorov napr. na asusy,acery od ludi, ale ani jeden z tychto ludi nemal s tymito znackami skusenost. Tak prosim vsetkych majitelov bookov hp, asus a acer o nejake skusenosti hlavne ohladom spolahlivosti a kvality komponentov. Dakujem ;)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

HP su paradne booky nemam zlu skusenost... :wink:
misokgb
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Ja by som na tvojom mieste zobral Asus, teda nie na tvojom ale na mojom :D Skusenosti dost... Acer je uplne vedla pre mna, aj ked bratl mal Acer a nemal s nim jediny problem... Taktiez dalsi kamos ma Acer, taky isty a nema s nim problem a ten s nim zaobchadza trosku tvrdsie :D Poznam dost Acerov, ktorym nic nie je. Ale viac poznam, ktore maju chybu... HP tiez nic moc, na moj vkus strasne labilna konstrukcia, Asus ma ovela pevnejsie diely... :) Tod moj nazor :wink:
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

misokgb napísal:Ja by som na tvojom mieste zobral Asus, teda nie na tvojom ale na mojom :D Skusenosti dost... Acer je uplne vedla pre mna, aj ked bratl mal Acer a nemal s nim jediny problem... Taktiez dalsi kamos ma Acer, taky isty a nema s nim problem a ten s nim zaobchadza trosku tvrdsie :D Poznam dost Acerov, ktorym nic nie je. Ale viac poznam, ktore maju chybu... HP tiez nic moc, na moj vkus strasne labilna konstrukcia, Asus ma ovela pevnejsie diely... :) Tod moj nazor :wink:
uplne sa stotoznujem. acer su dost kazive. mozes mat stastie a natrafit na dobry kus... ale inak aj ta konstrukcia nie je taka pevna...
Ja mam Asus z rok a nemozem nanho nic povedat. Uz si prezil svoje a statocne odolava... Raz som ho celkom nevypol a dal som ho do tasky no a o 4 hodiny horuci jak varic, ale nic mu nebolo nastastie... A raz mi aj spadol, ale bol v taske tak ta ho ochranila, ale naraz tam bol :-)
Takze ja odporucam Asus a ked si budem kupovat dalsi book tak urcite Asus (jedine zeby ma nieco presvedcilo preco nie)
A k HPckam poviem len to, ze tam si priplatis za cenu, vacsinou ani ten design nemas nic moc. Este ked takje nejaka akcia tak vtedy sa da HP kupit aj vyhodne ale inak urcite preplatis...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Pre mna z tych, co si povedal je cislo jedna HP, potom ASUS. Acer nepocitam, ako notebook.

A to hovorim, ze skusenosti, lebo mam vlastny HP, aj ASUS.
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

nad acerom ani neuvazuj....
skor asus alebo hp. pre mna je vitaz hp...

will.i.am napísal: A k HPckam poviem len to, ze tam si priplatis za cenu, vacsinou ani ten design nemas nic moc.
mal si v ruke pavilion? ten pattern na povrchu je priam uzasny :)
jakub199
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jakub199 »

Mam HP nx7400 a uno problemo taktiez servis no. 1 (sa mi pokazil a adapter po maili som to vybavil u Solve a na druhy den som mal za poplatok 150 SK za UPS doma novy) baterka tiez nieje zla a hlavne sa da dokupit travel ktora je paradna vec ked pracujes mimo tak ti vydrzi aj 15 hodin (v mojom pripade cca. 13). Ponam aj Asus (kamarat) ma a tiez nemal problem ale kedze ja mam HP tak HP :rulezz
Pedro109
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Pedro109 »

mam skusenost s bookom Asus a Acer...ani s jednym zatial nebol ziaden problem...ale co sa tyka vzhladu, pocitu a kvality vypracovania tak ten Asus vyhrava...tak isto ma chladenie spravene ovela lepsie...zacne "funiet" fakt len ked na nom drtis alebo nieco podobne narocne....Acer zacne "funiet" v podstate hocikedy a je teda statocne hlucny...odporuvam teda Asus, HP alebo aj Toshiby vyzeraju ok
sAcro
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa sAcro »

tak aj ja prihodim moje skusenosti:

Acer - nemam osobnu skusenost, pretoze som sa tejto znacke chcel zdaleka vyhnut, ale co poznam ludi, tak sa im notebook pokazil... odisiel reproduktor... alebo HDD... alebo grafika... a najhorsie na tom je... ze ked to dali aj do servisu, tak to trvalo nenormalne dlho, kym to dali do poriadku... ak to vobec aj dali... dokonca sa stalo, ze notas vratili s rovnakou zavadou

ASUS - znacka, ktoru coraz castejsie vidavam medzi ludmi, zatial som nepocul, ze by sa nieco pokazilo, takze neviem povedat, maju siroky sortiment, takze je si z coho vybrat a clovek si najde aj lacny book, bez Visty, proste sity na mieru

HP - osobne vlastnim uz 2-rocny notas, a nemozem povedat jedno krive slovo... HP je znacka... aspon si myslim... seriozna a za znacku sa musi priplatit. Za tie 2 roky stale slape ako ma, ale tak mozno je to aj vec typu. Kamos ma tiez HP ale ma tam turiona a jemu sa trosku babre povrch okolo klavesnice, sa mu to tam akosi oduva

takze ak vyberat notebook tak odporucam takto:

ACER :slap: nie
ASUS a HP, ked je viac penazi tak HP :) inak ASUS :P

:aasmile5:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Som rozhodne za Asus, aj ja jeden vlastnim.
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

Ja som zas za HP, jeden asus vlastnim (A8JC)...
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Všetci nadávate na Acer, súhlasím s Vami, ale len čo sa týka STAREJ rady. tie nové vyzerajú super, HP na ne desingovo nemá, a čo je hlavné, sú to uplne novo navrhnuté NB, a z reakcii ludi, co ich maju, velka spokojnost, hodne sa polepsili. Cize na tvojom mieste by som sa zameral na novu radu ACER a hladal o nich co najviac info a osobnych skusenosti. Ked sa ti nebude pozdavat, ber HP :P

Osobne mam Toshibu.
trubinyi
Novice
Novice

Príspevok od používateľa trubinyi »

Ja mam a Acermi ovela lepsiu skusenost ako s Asusmi mne sa este ani jeden Acer napokazil a Asus uz dvakrat.Teraz mam Acer 5738zg a som s nim spokojny ako zatial zo ziadnym bookom.HP su shit kamos jeden mal a za mesiac mu odisla grafika.Podla mna ked nechces velmi drahe notebooky(lenovo,dell) tak kup Acer. :)
Mr_Chaos
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Mr_Chaos »

ja akurat kupujem a rozhodoval som sa medzi ASUS a HP

http://www.alza.sk/hp-pavilion-dv6-xxxx-d137714.htm
vyhralo u mna HP
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

hp nie ,odporucal by som skorej asus ,podotykam ze som robil v servisnom stredisku pre hp,ibm a phillips + toshiba , hpcka su neni bohvie co ,kazdopadne ti odpoviem takto ,

je jedno co si vyberies kazdej znacke sa obcas podari dobry kusok
takze strucne
acer ano ale len nove rady ako pisal hezo
asus ano ale bacha ake modely ,precitaj si recenzie na dane vybrate modeli
hp ano ale urcite velke NIE pre radu dv6 ,pavilion a compaq presario ,to su najvacsie shity ake tuto planetu obleteli z tejto firmy ,takze tolko ktomu ,este dodatok ,nas sef v servisnom stredisku hp mal notebook asus :wink:
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

Nechapem naco si zakladal tuto temu, ked si si aj tak vybral po svojom, kazdy ti tu radil asus, nie hp a vybral si hp.. btw za 900€ by sa dal aj lepsi notas vybrat :wink:
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

:) on tu temu nezalozil
trubinyi
Novice
Novice

Príspevok od používateľa trubinyi »

Podla mna ber Acer.

//autoeditácia príspevku ( 07 Dec 2009, 15:41 )
Podla mna ber Acer.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

trubinyi napísal:Podla mna ber Acer.

//autoeditácia príspevku ( 07 Dec 2009, 15:41 )
Podla mna ber Acer.
podla mna tvoj prispevok je pekne mimo ,kedze neuvadzas ani ziadne dovody ani nic :roll:
klokyno
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa klokyno »

Podľa mňa zoradenie týchto značiek je následovné (podľa kvality).
1. ASUS
2. Acer
3. HP

Ja osobne mám ASUS a mám ho už rok a pól a nič ani najmenší náznak nekvality. Kamarát si kúpil HP a za 3-týždne mu niečo hneď odišlo. A čo som sa radil aj s ľudmi z nednej nemenovanej špecializovanej firmy na PC a notebooky tak jednoznačne odporúčajú ASUS. Takže tak ak by si potreboval ešte niaku radu tak napíš SS. :)
Napísať odpoveď