Programátorský tím

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
sipik
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Programátorský tím

Príspevok od používateľa sipik »

Ahoj
Hladám profesionálnych programátorov poprípadne celé tímy. Ale musíte byť fakt skúsený v oblasti PHP, HTML, javascript atď... Momentálne pracujeme na projekte "Anglický pokec" Máme jeden systém ktorý musíme kompletne upraviť. Ked to bude a všetko výde budeme zarábať milióny. Ak máte záujem napíšťe cez ICQ: 406909392 alebo na Email: [email protected] alebo SS tu na hojko fóre.
Ďakujem.
DavisJ666
Expert
Expert

Re: Programátorský tím

Príspevok od používateľa DavisJ666 »

sipik napísal:Ahoj
Hladám profesionálnych programátorov poprípadne celé tímy. Ale musíte byť fakt skúsený v oblasti PHP, HTML, javascript atď... Momentálne pracujeme na projekte "Anglický pokec" Máme jeden systém ktorý musíme kompletne upraviť. Ked to bude a všetko výde budeme zarábať milióny. Ak máte záujem napíšťe cez ICQ: 406909392 alebo na Email: [email protected] alebo SS tu na hojko fóre.
Ďakujem.
Anglicky pokec - hmm facebook,myspace nestaci
miliony - :lol: :lol: :lol:
sipik
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Odpoved

V anglicku je akurat tak facebook a myspace. Ale aj tak nic take ako pokec tam nieje cize keby sa to rozbehlo budeme konkurencia. Pretoze ten system co zatial mame je facebook, pokec a youtube spolu.
DavisJ666
Expert
Expert

Re: Odpoved

sipik napísal:V anglicku je akurat tak facebook a myspace. Ale aj tak nic take ako pokec tam nieje cize keby sa to rozbehlo budeme konkurencia. Pretoze ten system co zatial mame je facebook, pokec a youtube spolu.
Ak to myslis vazne,tak potom anglicanom prave pokec chyba :?
konkurencia - hmm facebook ma 350 000 000 uzivatelov,no spravit na to konkurenciu :?
A od kedy je hojko na burzu prace ?? :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

prečo mi to pripomína gigacast? :)
sipik
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Odpoved

No ten gigacast vyzera dobre. Ale reklamu nato v anglicku spravime. Len potrebujeme najst fakt schopnych ludi ktory do toho pojdu. Budeme konkurenciou pretoze ludia maju radi novinky (: .
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

nie, gigacast nevypadá dobre. Skôr som chcel poukázať na človeka ktorý má tiež veľké plány ako ty. Tiež chce konkurovať facebooku a myspace s ničím. Nič na stránke neponúka a aj to nič nefunguje poriadne. Ty to isté: nemáš nič a už snívaš o milionoch. Ak si si istý že budeš taký úspešný, čo ti bráni presadiť svoju ideu v banke a zobrať si ten milionik úver aby si si najal profi programátorov (a samozrejme zakúpil servery, zaplatil reklamy...)? Prišiel si z pokecu, mail máš na pokeci, nevieš gramatiku a prídeš na forum ktoré nie je ani primárne o programovaní hľadať programátorov bez toho aby si čo i len slovkom spomenul odmenu :) To by sa mohlo ujať keby máš aspoň originálny nápad ale nie robiť niečo čo tu už je a pritom žiť niekde v snoch
DavisJ666
Expert
Expert

audiotrack napísal:nie, gigacast nevypadá dobre. Skôr som chcel poukázať na človeka ktorý má tiež veľké plány ako ty. Tiež chce konkurovať facebooku a myspace s ničím. Nič na stránke neponúka a aj to nič nefunguje poriadne. Ty to isté: nemáš nič a už snívaš o milionoch. Ak si si istý že budeš taký úspešný, čo ti bráni presadiť svoju ideu v banke a zobrať si ten milionik úver aby si si najal profi programátorov (a samozrejme zakúpil servery, zaplatil reklamy...)? Prišiel si z pokecu, mail máš na pokeci, nevieš gramatiku a prídeš na forum ktoré nie je ani primárne o programovaní hľadať programátorov bez toho aby si čo i len slovkom spomenul odmenu :) To by sa mohlo ujať keby máš aspoň originálny nápad ale nie robiť niečo čo tu už je a pritom žiť niekde v snoch
Nadherne vyjadrene :cry:
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

nechcem ta podcenovat ale ta tvoja prva tema
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=127204

a vsetky ostatne temy, ktore si zalozil
http://www.hojko.com/user_topics.php?id=38294

mi pridavaju stale viac na zvedavosti na ten system co si spominal hore ze ho musite upravit, pravdupovediac neverim ze nieco mas/te, akurat iba napad s ktorym velmi neuspejes, hold za vyskusanie nic nedas
sipik
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

All

Dobre. Kaslite na vsetko co som doteraz pisal. Este raz. Najdem tu nejaky fakt profesionalny programatorsky tím? Odmena bude €. Viac info ICQ: 406909392 alebo email: [email protected]
johny3212
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny3212 »

chalan, ty nevies co pises. Ked som cital tvoje ine prispecky, tak mas problem rozoznat PHP od HTML sa mi zda. Ked som cital tvoja frajerka vs. podvadzanie, ako ti tam vsetci pisali rady a ty si meles o svojom. S tebou by som asi nesiel do tymu. Ukaz aspon neaku tvoju stranku co si robil, neake referencie, to nie je len tak :D
adox
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: All

Príspevok od používateľa adox »

sipik napísal:Dobre. Kaslite na vsetko co som doteraz pisal. Este raz. Najdem tu nejaky fakt profesionalny programatorsky tím? Odmena bude €. Viac info ICQ: 406909392 alebo email: [email protected]
Odmena v € a ked ti to nevíde čo je najpravdepodobnejšie aj tak im zaplatíš ?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

adox napísal:Odmena v € a ked ti to nevíde čo je najpravdepodobnejšie aj tak im zaplatíš ?
ty si videl už profesionala ktorý programuje bez zmluvy?
Snacker
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Snacker »

To je zbytocne komentovat, uz tu zalozil niekolko tem a ani tie nemali uspech. Totalne je to bez napadu a tvoja serioznost je tu polozena na lopatkach. Takto sa projekty nerobia. Pravdupovediac uz som len cakal kedy sa tu pri tvojich temach zvrhne takato debata...
etel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa etel »

v podstate najlepsie sa zaraba najlepsie na reklame napr. azet, ale aby ti ludia platili zato aby si im spravil reklamu by si musel mat vysoku navstevnost ... a ja si myslim ze ludia maju radi novinky ale nemajuradi lacne napodobneniny takze aby si zarabal miliony musis vymysliet nieco co tu este neni a co by sa ludom pacilo... :idea:
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

audiotrack napísal:prečo mi to pripomína gigacast? :)
Myslím, že na tému "čo ak chcem zarobiť na stránke milióny?" je toho dosť popísané v tejto téme o gigacast-e. Takže je myslím zbytočné písať sem ďalšie "odporúčania" :P
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

sipik napísal:... Odmena bude €...
adox napísal:Odmena v € a ked ti to nevíde čo je najpravdepodobnejšie aj tak im zaplatíš ?
On nepisal, ze bude odmena v €, ale ze odmena bude €. Ja by som tiez za programatorsky tim zaplatil jedno €, keby pre mna pracovali tak, ako si zapiskam. :D
m_pro_m
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa m_pro_m »

:D aka mala chybycka krasy a zmeni cely vyzor vety :D odmena € / odmena v € :D:D:D
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

len ci to bola skutocne chybicka :P
PATWIST
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa PATWIST »

ppt napísal:len ci to bola skutocne chybicka :P