Programátorský tím
Programátorský tím
Ahoj
Hladám profesionálnych programátorov poprípadne celé tímy. Ale musíte byť fakt skúsený v oblasti PHP, HTML, javascript atď... Momentálne pracujeme na projekte "Anglický pokec" Máme jeden systém ktorý musíme kompletne upraviť. Ked to bude a všetko výde budeme zarábať milióny. Ak máte záujem napíšťe cez ICQ: 406909392 alebo na Email: [email protected] alebo SS tu na hojko fóre.
Ďakujem.
Hladám profesionálnych programátorov poprípadne celé tímy. Ale musíte byť fakt skúsený v oblasti PHP, HTML, javascript atď... Momentálne pracujeme na projekte "Anglický pokec" Máme jeden systém ktorý musíme kompletne upraviť. Ked to bude a všetko výde budeme zarábať milióny. Ak máte záujem napíšťe cez ICQ: 406909392 alebo na Email: [email protected] alebo SS tu na hojko fóre.
Ďakujem.
Re: Programátorský tím
Anglicky pokec - hmm facebook,myspace nestacisipik napísal:Ahoj
Ďakujem.
miliony -
Odpoved
V anglicku je akurat tak facebook a myspace. Ale aj tak nic take ako pokec tam nieje cize keby sa to rozbehlo budeme konkurencia. Pretoze ten system co zatial mame je facebook, pokec a youtube spolu.
Re: Odpoved
Ak to myslis vazne,tak potom anglicanom prave pokec chybasipik napísal:V anglicku je akurat tak facebook a myspace. Ale aj tak nic take ako pokec tam nieje cize keby sa to rozbehlo budeme konkurencia. Pretoze ten system co zatial mame je facebook, pokec a youtube spolu.
konkurencia - hmm facebook ma 350 000 000 uzivatelov,no spravit na to konkurenciu
A od kedy je hojko na burzu prace ??
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
prečo mi to pripomína gigacast? 
Odpoved
No ten gigacast vyzera dobre. Ale reklamu nato v anglicku spravime. Len potrebujeme najst fakt schopnych ludi ktory do toho pojdu. Budeme konkurenciou pretoze ludia maju radi novinky (: .
-
audiotrack
VIP
nie, gigacast nevypadá dobre. Skôr som chcel poukázať na človeka ktorý má tiež veľké plány ako ty. Tiež chce konkurovať facebooku a myspace s ničím. Nič na stránke neponúka a aj to nič nefunguje poriadne. Ty to isté: nemáš nič a už snívaš o milionoch. Ak si si istý že budeš taký úspešný, čo ti bráni presadiť svoju ideu v banke a zobrať si ten milionik úver aby si si najal profi programátorov (a samozrejme zakúpil servery, zaplatil reklamy...)? Prišiel si z pokecu, mail máš na pokeci, nevieš gramatiku a prídeš na forum ktoré nie je ani primárne o programovaní hľadať programátorov bez toho aby si čo i len slovkom spomenul odmenu
To by sa mohlo ujať keby máš aspoň originálny nápad ale nie robiť niečo čo tu už je a pritom žiť niekde v snoch
Nadherne vyjadreneaudiotrack napísal:nie, gigacast nevypadá dobre. Skôr som chcel poukázať na človeka ktorý má tiež veľké plány ako ty. Tiež chce konkurovať facebooku a myspace s ničím. Nič na stránke neponúka a aj to nič nefunguje poriadne. Ty to isté: nemáš nič a už snívaš o milionoch. Ak si si istý že budeš taký úspešný, čo ti bráni presadiť svoju ideu v banke a zobrať si ten milionik úver aby si si najal profi programátorov (a samozrejme zakúpil servery, zaplatil reklamy...)? Prišiel si z pokecu, mail máš na pokeci, nevieš gramatiku a prídeš na forum ktoré nie je ani primárne o programovaní hľadať programátorov bez toho aby si čo i len slovkom spomenul odmenuTo by sa mohlo ujať keby máš aspoň originálny nápad ale nie robiť niečo čo tu už je a pritom žiť niekde v snoch
-
aughostino
Medium Professional
nechcem ta podcenovat ale ta tvoja prva tema
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=127204
a vsetky ostatne temy, ktore si zalozil
http://www.hojko.com/user_topics.php?id=38294
mi pridavaju stale viac na zvedavosti na ten system co si spominal hore ze ho musite upravit, pravdupovediac neverim ze nieco mas/te, akurat iba napad s ktorym velmi neuspejes, hold za vyskusanie nic nedas
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=127204
a vsetky ostatne temy, ktore si zalozil
http://www.hojko.com/user_topics.php?id=38294
mi pridavaju stale viac na zvedavosti na ten system co si spominal hore ze ho musite upravit, pravdupovediac neverim ze nieco mas/te, akurat iba napad s ktorym velmi neuspejes, hold za vyskusanie nic nedas
All
Dobre. Kaslite na vsetko co som doteraz pisal. Este raz. Najdem tu nejaky fakt profesionalny programatorsky tím? Odmena bude €. Viac info ICQ: 406909392 alebo email: [email protected]
-
johny3212
Star
chalan, ty nevies co pises. Ked som cital tvoje ine prispecky, tak mas problem rozoznat PHP od HTML sa mi zda. Ked som cital tvoja frajerka vs. podvadzanie, ako ti tam vsetci pisali rady a ty si meles o svojom. S tebou by som asi nesiel do tymu. Ukaz aspon neaku tvoju stranku co si robil, neake referencie, to nie je len tak 
-
adox
Light Professional
Re: All
Odmena v € a ked ti to nevíde čo je najpravdepodobnejšie aj tak im zaplatíš ?sipik napísal:Dobre. Kaslite na vsetko co som doteraz pisal. Este raz. Najdem tu nejaky fakt profesionalny programatorsky tím? Odmena bude €. Viac info ICQ: 406909392 alebo email: [email protected]
-
audiotrack
VIP
v podstate najlepsie sa zaraba najlepsie na reklame napr. azet, ale aby ti ludia platili zato aby si im spravil reklamu by si musel mat vysoku navstevnost ... a ja si myslim ze ludia maju radi novinky ale nemajuradi lacne napodobneniny takze aby si zarabal miliony musis vymysliet nieco co tu este neni a co by sa ludom pacilo...