GTA 4

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Bigjeffo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Bigjeffo »

Nainstaloval som si GTA IV (original) a aj vsetky patche, ale mam problem ze mi to seka. Mam Windows Vista Home Premium SP2 32bit, Intel(R)Core(TM)2 Duo CPU T5800 @ 2.00GHz 2.00GHz, RAM:3,00 GB, NVIDIA GeForce 9600M GT. Neviete v com by mohol byt problem?
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Problém môže byť v tom, že to hraješ na veľkom rozlíšení.. táto zostava je na GTA4 dosť slabá.
Bigjeffo
Amateur
Amateur

skusal som to hrat aj pri mensom rozlisenie a stale to seka :( hra mi predtym isla dobre, mohlo sa to po preinstalovani windows nejako zmenit?
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Áno mohlo, Vista je oveľa náročnéjší OS vzhľadom na PC ako XP, takže to je to OS-om.
Bigjeffo
Amateur
Amateur

ja som mal ale vistu a tu mam aj teraz, tak ja neviem.. :?
Ba-Yo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ba-Yo »

SSemteXX napísal:Áno mohlo, Vista je oveľa náročnéjší OS vzhľadom na PC ako XP, takže to je to OS-om.
ja som moc nepocitil zmenu xp\vista pri gta ale dal som seven(ultimate) a seka (na viste len trocha dlhsie nacitavanie nic viac)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Bigjeffo.. skús povypínať všetky nepotrebné programy bežiace na pozadí..
Snajper2
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Snajper2 »

neviete niekto, či výjde Grand Theft Auto IV: Episodes from Liberty City aj na PC?
teklbery77
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa teklbery77 »

Burito napísal:Ja osobne neuznávam tieto módy vylepšenia grafiky,resp. vizualizácie v IV. Grafika IV je sama o sebe neskutocne kruta na HW poziadavky. A tieto mody ako si visual aleo realism, obsahuje mozn niekolko vylepseni,ale je to celkovo o nicom. Grafika IV je perfektná, a ak máš grafiku na max.detailoch a na mohutnom rozlíšení,tak uvidíš že ty nebude treba taketo typy moddov :) A tieto mody nie su vlastne ešte vyvynuté na toľko aby fungoval bezchybne.Vätšina z nich su BETA verzie.Takže bacha na to :wink:
No v skutku maš aj pravdu zase taky strasny rozdiel to nie je mozno u tych co pouzivaju downsampling je ,neviem .Ale aj tieto mody predsa len robia hru krajsou pre oko,hoci pocitac je hlucnejsi ale obloha,krv,vybuchy,a hlavne better city textures ozaj stoja za to.No aj tak by som viacej bral original Gta 4 bez ziadnych modov a radsej by som si zadrtil cez MP.Lenze este je to stale dost drahe.
Burito
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Burito »

neviete niekto, či výjde Grand Theft Auto IV: Episodes from Liberty City aj na PC?
Dúfam že sa tomu tak bude. Síce je známe ťe RG, všetky tieto datadisky,ako TlaD alebo aj BoGT su vytvarane na PC,takže zrčitá možnosť je stále že sa raz doškáme uverjnenia na PC :wink:
Ba-Yo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

neviete preco mi nechce vytvorit offline profil a nechce mi ulozit hru aj na GTA IV aj DIRT 2?pyta mi cd key
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Aké oblečenie si mám kúpiť v misii kde mám ísť do tej právnickej firmy ? Idem Perseusu a tam nakúpim všetko možné . Ale vždy mi to napíše že mam kúpiť nejaky suit a ešte niečo .
Ba-Yo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

DeJF napísal:Aké oblečenie si mám kúpiť v misii kde mám ísť do tej právnickej firmy ? Idem Perseusu a tam nakúpim všetko možné . Ale vždy mi to napíše že mam kúpiť nejaky suit a ešte niečo .
aj topanky si kupil?
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

Zdravim
kedze som celu tuto temu necital, tak potrebujem do vas poradit. Kupil som si originalku GTA4. Zaregistroval som cd-key, regol som sa na social club aj windows live.Akurat nemozem savovat hru, ked sa prihlasim v gtacku tak mi pise ze moj region nieje podporovany, tp. sa neviem ani prihlasit a nic mi nevie savenut. Viete ako na to ? Diky vopred
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ryan_Cooper_33 napísal:aj topanky si kupil?
Ano , aj topanky :D

//autoeditácia príspevku ( 10 Dec 2009, 21:31 )
Čítal som dakde že keď si cez mobil dám zistiť názov songu z radia, a som zaregistrovan na Social Clube tak mi príde názov pesničky na mail . Platí to aj na xboxe či len na pc ?
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

IMI napísal:Zdravim
kedze som celu tuto temu necital, tak potrebujem do vas poradit. Kupil som si originalku GTA4. Zaregistroval som cd-key, regol som sa na social club aj windows live.Akurat nemozem savovat hru, ked sa prihlasim v gtacku tak mi pise ze moj region nieje podporovany, tp. sa neviem ani prihlasit a nic mi nevie savenut. Viete ako na to ? Diky vopred
nikto nic ? :( :(
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

no ked si sa registroval v tom live, tak tam niekde bola na vyber krajina, tam trebalo dat napr. velku britaniu lebo slovensko neni podporovane na live :)
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ach jaj.. toto som pokaslal.. budem to musiet zmenit :(

//autoeditácia príspevku ( 10 Dec 2009, 22:54 )
uz som z toho na prasky... tu som si nastavil ze zijem v USA, New york - http://login.live.com/login.srf?wa=wsig ... &mkt=sk-SK ... potm chcelo xbox konto a tam som nemohol zmenit slovencinu .. otvoril gta4 a to iste ze region nieje podporovany :( .. proste v xbox live neviem zmenit jazyk slovencinu na anglictinu aby mi to ulozilo do profilu
cZaR
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cZaR »

Pojde mi to na PC ..Intel Core2 Duo T6600 2.2 GHz, 2 MB L2 cache, 800 MHz FSB ,2.2 GHz,nVidia GeForce GT240M 1024MB DDR3, Microsoft Windows 7 Home Premium SK ?? :)
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

cZaR napísal:Pojde mi to na PC ..Intel Core2 Duo T6600 2.2 GHz, 2 MB L2 cache, 800 MHz FSB ,2.2 GHz,nVidia GeForce GT240M 1024MB DDR3, Microsoft Windows 7 Home Premium SK ?? :)
Pozri si minimalne požiadavky a zistíš . utfg
Napísať odpoveď