Aký mate fotoaparát ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

Inac OT chalani mate niekto realne skusenosti s obscurou? bo by som si chcel nieco vyrobit a otestovat pofotit na fotopapier. ze ci mate dake navody

//autoeditácia príspevku ( 07 Dec 2009, 22:02 )
a btw chlapec uz si stvrty z hojka na ephote. aky mas nick? by som si rad ak mozem kukol dake tvoje fotky... moje cvaky (nazyvam to cvaky a nie fotky :) pod nickom jeremy)

//autoeditácia príspevku ( 07 Dec 2009, 22:09 )
a co sa tyka pentaxov mam pocit ze boli velmi kvalitne kinofilmy mal som moznost s jednym fotit ale co sa tyka digitalov nic moc
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Nefotim arty, a stavil som na kompaktnost pred rozmermi zrkadlovky. Panasonic Lumix TZ7
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

Jeremy napísal:Inac OT chalani mate niekto realne skusenosti s obscurou? bo by som si chcel nieco vyrobit a otestovat pofotit na fotopapier. ze ci mate dake navody

//autoeditácia príspevku ( 07 Dec 2009, 22:02 )
a btw chlapec uz si stvrty z hojka na ephote. aky mas nick? by som si rad ak mozem kukol dake tvoje fotky... moje cvaky (nazyvam to cvaky a nie fotky :) pod nickom jeremy)

//autoeditácia príspevku ( 07 Dec 2009, 22:09 )
a co sa tyka pentaxov mam pocit ze boli velmi kvalitne kinofilmy mal som moznost s jednym fotit ale co sa tyka digitalov nic moc
Na ephote som registorvany, ale len preto lebo som tam tam dal inzerat na objektiv.
Zasadne tam neprispievam lebo podla mna 90% ludi tam su blbci co sa hraju na profikov co zjedli svet...

Moje fotky si uz urcite niekde videl, Novy Cas(naposledy dnes), Plus 1 den, Plus 7 Dni, a vela inych... Bohuzial na vacsinu mojich fotiek som zmluvne zaviazany ze ich nemozem dalej nikde poskytovat ani uverejnovat...

Tych zopar co mozem, najdes tu: http://www.flickr.com/photos/matio_svk/
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Je to zlozite vybavit si povolenie ako fotograf na nejaku akciu, ako koncert, sportove podujatie a podobne? Ako je moi jasne, ze za teba to spravi tvoj zamestnavatel, ale ako to prebieha?
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

lubos: zasadne nie pretoze ti staci poznat organizatora alebo ist cez takyto daky portal

http://www.livemusic.sk/

ako da sa tam nahnat par fotiek do portfolia

chlapec: tak potom som tvoje fotky nevidel bulvar moc necitam.. :) skor keby si mal v sme, tyzdni alebo strategiach vedel by som mozno otvojich fotkaC:)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

No ok, ale zase to je iba cez nejaku spolocnost, no myslim keby som isiel sam za seba a chcem fotit na nejakej akcii, koncerte, alebo na zapase...ako sa to vybavuje? Je to drahe?
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

livemusic.sk funguje nap rincipe vybavia ti vip vstup plus jedno miesto a ty fotis, a potom odovzdas fotky
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Uz som to pozeral...ale stale som nedostal odpoved na moju otazku :D
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

ja ti davam moznost iba vybavit to ako to viem ja.. zober si to takto, nikto ta nepusti fotit koncert, akciu resp nic pokial tam nemas znamych, organizatorov, kamaratov co tam hraju, vystupuju abo hocico. alebo nemas za sebou daky casopis, portal, noviny, atd a to je jedno ci ide o fakultny web, fakultne noviny, alebo regionalny tyzdennik ide o to ze niekto za tebou je

inac nemas imho sancu
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

aby sme neboli OT tak odpoved najdes tu: http://www.hojko.com/fotite-t80428-405.html
A tam mozme pokracovat v diskusii
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Rad fotim najma akty. jaj
Prílohy
6902264.jpg
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

misokgb napísal:Rad fotim najma akty. jaj
veruze akt! :D

//autoeditácia príspevku ( 08 Dec 2009, 12:54 )
Jeremy napísal: a co sa tyka pentaxov mam pocit ze boli velmi kvalitne kinofilmy mal som moznost s jednym fotit ale co sa tyka digitalov nic moc
a fotil si s nejakym digi?
neber to nejako urazlivo, len tak sa pytam.
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

zelovoc napísal:a fotil si s nejakym digi?
neber to nejako urazlivo, len tak sa pytam.
s malymi mydlami so zrkadlom este nie... ale ja hovorim co som ocul a neurazam sa :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

A bavime sa tu teda o tom kto ma co za fotak, ale ake mate stativy? Lebo chcem si nejaky kupit, no az po Vianociach....oplati sa investovat do nieco ako manfrotto?
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Lub0$ napísal:A bavime sa tu teda o tom kto ma co za fotak, ale ake mate stativy? Lebo chcem si nejaky kupit, no az po Vianociach....oplati sa investovat do nieco ako manfrotto?
urcite hej, ja si idem po vianociach kupit asi velbon sherpa 200. ine som sice v rukach nemal, ale tento ssa mi zapacil.
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Lub0$ napísal:A bavime sa tu teda o tom kto ma co za fotak, ale ake mate stativy? Lebo chcem si nejaky kupit, no az po Vianociach....oplati sa investovat do nieco ako manfrotto?
ziadny :lol: resp na nejakej prezentacke som dostal nejaky 5-korunovy zadarmo :lol: a na nom som mal fotak asi 5x
Co ale mam, pouzivam a povazujem za praktickejsie je Gorillapad, v batohu nosim standardne 2, velky+maly, velky na fotak, maly na druhy blesk, takto v podstate mozem hocikde hocikedy upevnit fotak, a aj upevnit dalsi blesk podla potreby sceny
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

No lenze ty fotis skor akcie, ludi atd...tam sa stativ nehodi, kedze musis stale behat kadetade...no myslim si, ze fotenie scenerii, je snad nemozne bez stativu. Fakt zalezi od toho co clovek foti.
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Lub0$ napísal:No lenze ty fotis skor akcie, ludi atd...tam sa stativ nehodi, kedze musis stale behat kadetade...no myslim si, ze fotenie scenerii, je snad nemozne bez stativu. Fakt zalezi od toho co clovek foti.
presne ako vravis :)
ale aj scenerii som uz par fotil, a vtedy mi gorilla bohato vystacila, ale tak moje scenerie vyzeraju zle, verim ze v tom ma kazdy tromfne :(
Prílohy
2.jpg
1.jpg
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

ja vlastnim Stativ Velbon DF40, a bola to velmi, velmi velmi velmi zlaa kupa. Je sice lahky, ale umela sroba sa hned posrala a zlomila, rozmyslam ze cez leto kupim nieco lepsie masivnejsie. ale zas aby to nebolo tazke a ostanem asi u velbona rozmyslal som niecco z rady sherpa
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

chlapec10 napísal:presne ako vravis :)
ale aj scenerii som uz par fotil, a vtedy mi gorilla bohato vystacila, ale tak moje scenerie vyzeraju zle, verim ze v tom ma kazdy tromfne :(
Ako si dostal z tej prvej fotky tie farby? Chcem vediet detaily, kedze kazda rada je dobra pre mna teraz...musim sa naucit nejake finticky a techniky :P
Napísať odpoveď