pishta - SKÚŠKY môžeš robiť až po 18ke. Moja priateľka bola presne v takej situácii - začali sme robiť autoškolu a ona mala ešte 17. Naplánovala si jazdy tak, aby väčšinu z nich odjazdila až pred skúškami, do vtedy mala trenažér a pár jázd... a v pohode.
Ano, aj zaverecne testy z teorie az po 18tke.
Pokial nemas dost casu tak to sprav ako ja, celu teoriu som sa naucil cez letne prazdniny, teraz som si to len raz precital a mozem ist na testy Ak si vyberies dobru autoskolu tak ti jazdy prisposobia tak ako vyhovuje tebe a neverim ze by si 2-3x do tyzdna nemal tu hodinku, hodinku aj pol na jazdy..
Testy (konstrukcia, otazky z vyhlasky, jazdu na aute) to vsetko mozes absolvovat az potom ako budes mat 18 rokov. Skor to mozne nie je. Ja by som sa na vodicak hlasil tak primerane skoro, nie je dobre ked robis nieco tak dolezite ako jazdy na aute pol roka dopredu a potom ides s policajtom na skusku. Zvladnut sa to da v pohode, ved vela ludi riesi vodicak subezne s maturami.
Chcem sa opytat, vcera bol kamos v autoskole. Instruktor a policajt mu tvrdili ze od noveho roka (2o1o) bude vodicak od 19 rokov. Je natom nieco pravda, popr. viete to niekto zistit? Mne to je akosi jedno, ale bratranec ak nepojde tento mesiac moze cakat dalsi rok
Hellboy248 napísal:Chcem sa opytat, vcera bol kamos v autoskole. Instruktor a policajt mu tvrdili ze od noveho roka (2o1o) bude vodicak od 19 rokov. Je natom nieco pravda, popr. viete to niekto zistit? Mne to je akosi jedno, ale bratranec ak nepojde tento mesiac moze cakat dalsi rok
Dufam ze to nie je pravda. Ja mam buduci rok 18 a planujem si robit vodicak, dufam ze nebudem musiet cakat este dalsi rok. Prosim vyjadrite sa k tomu este niekto
Silmer napísal:po dlhsej odmlke som tu zas:D
nie som si isty ci je to vhodna teema, ale tak napisem to sem
Planujem si zacat robit vodicak v najblizsich tyzdnoch. Viete mi poradit najlepsiu autoskolu v Bratislave?, ci uz podla vasich skusenosti, alebo podla ceny, kvality vyucovania atd... Pripadne ktorej autoskole sa vyhnut a tak
Ja som sa teraz prihlasoval k 15temu do autoskoly Ficker. http://www.autoskola-ficker.sk/
Cenovo je to 350eur a podla informacii maju kvalitne vybavenie, materialy a spol..Vyse 7tis oducenych ludi Takze snad nepohoria umna..
Ak si ovsem uz niekde inam nesiel.
Ja som na tom podobne Tesim sa na tu slobodu Cez buduce letne prazdniny uz vodicak bude kedze mam 18 v aprili
Pojde sa na vylety... GPS a ide sa Otec mi uz sice hovoril ze zo zaciatku ma v aute nenecha bez dozoru... vraj si nenecha rozbit ziadne auto... Dokonca uz mi navrhol stavku ze ak budem normalne jazdit tak do roka budem mat minimalne jednu malu nehodu... Tak uvidime ako sa dohodneme...
Proste na auto sa tesim uz velmi dlho