-
r3mus
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
wow velmi sa mi paci novinka od FB kde si mozem vybrat priamo pri komentaroch kto moze citat moje statusy
teraz sa uz nemusim bat napisat co chcem, niektorych "nebezpecnych" ludi som dal prec
taktiez som si vytvoril skupiny kde som pre niektorych ludi neviditelny... vyriesil sa tak moj problem, lebo niektory ludia si pridavaju kazdeho len aby mali co najviac kontaktov, ale mne zase vadi ze mohol moj status vidiet clovek s ktorym sa ledva poznam aj dlhorocny kamarat... facebook sa zacina cinit, som zvedavy co si pripravia na vianoce/novy rok
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
audiotrack
VIP
malo by to byť tu: http://www.hojko.com/post1314050.html#1314050adameeec napísal:neviete ako spravim to, aby neukazovalo ludom, co ich nemam medzi priatelmi mojich priatelov?
-
Shark NX
Addict
adamec ... Priatelov asi neschovas. Asi tuto funkciu zrusili, sice nechapem preco by niekto chcel schovavat svoj Contact List.
btw. Uz su problemy na svete.
Facebook čelí kritice kvůli ochraně soukromí
btw. Uz su problemy na svete.
Facebook čelí kritice kvůli ochraně soukromí
-
lekoklatik
VIP
Ako pardon ale s týmto súkromím je to podľa mňa pekná pi*****!
Keď nechcem aby o mne niekto niečo vedel, nebudem si písať nejaké osobné informácie do profilu, Keď chcem niekomu niečo napísať dôverne, pošlem mu e-mail. Keď chcem niečo riešiť a mám možnosť telefonovať, zatelefonujem. stretnúť sa osobne, stretnmem sa. Keď chcem niekomu ukázať fotografie, niekam ich uploadnem, pošlem link, stiahne sa a zmažem. Alebo pošlem mailom. To isté s videom. A neviem s čím. Máme tu aj smsky, mmsky. proste všetko.
Ten kto sa na FB regne si je vedomý toho že ho ľudia budú okukávať. Kto to nevie, tak je buď ko*ot alebo nevie čo chce... FB je pre ľudí, od ľudí, medzi ľuďmi, o nových ľuďoch, o kontaktoch, o zábave, o zdieľaní a neviem o čom všetkom. Je na každom jednom čo zverejní a čo nie!
Ale nie. Niekto sa furt musí sťažovať omg... Nechápem prečo neobkecávajú tie jeblé skupiny ktoré vznikajú deň čo deň. Samé nadávky, nechutné obrázky a neviem čo všetko... Proste nerozumiem. Kto nechce dať o sebe vedieť svetu, jednoducho využijte tú skvelú funkciu ktorú som si zatiaľ všimol len na FB, zmazať svoje konto. A máte, majú pokoj.
Have a nice day...
Keď nechcem aby o mne niekto niečo vedel, nebudem si písať nejaké osobné informácie do profilu, Keď chcem niekomu niečo napísať dôverne, pošlem mu e-mail. Keď chcem niečo riešiť a mám možnosť telefonovať, zatelefonujem. stretnúť sa osobne, stretnmem sa. Keď chcem niekomu ukázať fotografie, niekam ich uploadnem, pošlem link, stiahne sa a zmažem. Alebo pošlem mailom. To isté s videom. A neviem s čím. Máme tu aj smsky, mmsky. proste všetko.
Ten kto sa na FB regne si je vedomý toho že ho ľudia budú okukávať. Kto to nevie, tak je buď ko*ot alebo nevie čo chce... FB je pre ľudí, od ľudí, medzi ľuďmi, o nových ľuďoch, o kontaktoch, o zábave, o zdieľaní a neviem o čom všetkom. Je na každom jednom čo zverejní a čo nie!
Ale nie. Niekto sa furt musí sťažovať omg... Nechápem prečo neobkecávajú tie jeblé skupiny ktoré vznikajú deň čo deň. Samé nadávky, nechutné obrázky a neviem čo všetko... Proste nerozumiem. Kto nechce dať o sebe vedieť svetu, jednoducho využijte tú skvelú funkciu ktorú som si zatiaľ všimol len na FB, zmazať svoje konto. A máte, majú pokoj.
Have a nice day...
-
Old Dirty Bastard
Guru
hallooo, im lindsay lohan? prave preto maš na každej socialnej sieti možnosť blokovať určity obsah pre určitych ludi.. nie stale vždy každy chce, aby všetci videli to, čo tam prida.. preto dokonca aj na pokeci existuje možnosť spraviť fotoalbum pre priatelov, sukromny fotoalbum, atd.. (teraz mi prosim ťa polož otazku prečo som na facebooku, ked som taky nespokojny.. ano, hned ti odpoviem: su tam všetci priatelia, organizuju sa tam všetky akcie, najlahši spôsob kontaktu..)lekoklatik napísal:Ten kto sa na FB regne si je vedomý toho že ho ľudia budú okukávať. Kto to nevie, tak je buď ko*ot alebo nevie čo chce... FB je pre ľudí, od ľudí, medzi ľuďmi, o nových ľuďoch, o kontaktoch, o zábave, o zdieľaní a neviem o čom všetkom. Je na každom jednom čo zverejní a čo nie!
čiže ak nie som spokojny s tym, že určite veci ktore tam pridam si pozrie určita neželana skupina ludi a ja s tym nemôžem nič robiť = zmazať konto a posielať ludom, ktorych s tym chcem oboznamiť emaily alebo smsky? ked to môžem napisať jednym statusom? zaujimavelekoklatik napísal:Keď nechcem aby o mne niekto niečo vedel, nebudem si písať nejaké osobné informácie do profilu, Keď chcem niekomu niečo napísať dôverne, pošlem mu e-mail. Keď chcem niečo riešiť a mám možnosť telefonovať, zatelefonujem. stretnúť sa osobne, stretnmem sa. Keď chcem niekomu ukázať fotografie, niekam ich uploadnem, pošlem link, stiahne sa a zmažem. Alebo pošlem mailom. To isté s videom. A neviem s čím. Máme tu aj smsky, mmsky. proste všetko.
ja tam taky zamok nikde nevidim, pošli screenshot ak ťa to neobťažuje alebo napiš aky prehliadač použivašGrim-Reaperka napísal:...je tam taký zámok, hneď vedľa času, kedy pol status odoslaný...
ak chces oznamit vsetkym ze si sa vcera poriadne nadr*al, napises to jednym statusom. ak mas rodinu v priateloch a nechces aby to vedeli, hold nepis to, alebo o tom vediet budu. Mohli by spravit, ze statusy sa zobrazuju urcitej skupine, alebo vsetkym, bolo by to z tohto dovodu rozumne.
Na FB nefunguje, ze pred kazdym inym hras zo seba inu cast seba..
edit: nie som zavislaaaaak
dik ta tip na zamok 
Na FB nefunguje, ze pred kazdym inym hras zo seba inu cast seba..
edit: nie som zavislaaaaak
no ja by som chcel, aby sa tomu dotycnemu zobrazovali iba moji a jeho mutual friends a videl som to teraz jednej babe, ze to tak ma.Shark NX napísal:adamec ... Priatelov asi neschovas. Asi tuto funkciu zrusili, sice nechapem preco by niekto chcel schovavat svoj Contact List.
-
fikotek
King
Ale vzdyt tohle tam jeplusminus napísal:Mohli by spravit, ze statusy sa zobrazuju urcitej skupine, alebo vsetkym, bolo by to z tohto dovodu rozumne.
fikotek: da sa tak lubovolne menit kazdy jeden status? nastavenie pre kazdy jeden status ostava ak ho prestavim v inom statuse ?
napr:
status
"vcera som grcaaaaal" - zablokujem pre userov: mama, otec
novy status:
"idem do skoly"... - zablokujem pre userov: Martin, Peter
ak spravim druhy krok, nastavenia pre pry status ostanu ?
napr:
status
"vcera som grcaaaaal" - zablokujem pre userov: mama, otec
novy status:
"idem do skoly"... - zablokujem pre userov: Martin, Peter
ak spravim druhy krok, nastavenia pre pry status ostanu ?
v mozille to 100% funguje (nefunguje to na uz predtym napisane statusy - da sa nastavit iba na novo pisane statusy - mozno v tom robis chybuGrim-Reaperka napísal:...vám to funguje? Mne ten zámok nefunguje, skúšal som ho aj v Opere, aj v Mozille...kde sa to nastavuje?
-
Old Dirty Bastard
Guru
ja som to skušal v Opere a v IE a ja tam ten zamok ani nevidim:)Grim-Reaperka napísal:...vám to funguje? Mne ten zámok nefunguje, skúšal som ho aj v Opere, aj v Mozille...kde sa to nastavuje?