no to neviem ci je dobry napad, potom si bude mysliet, ze je priliz tucna a zoberie to osobne, to je este horsie ako dat na vianoce plysakak6 napísal:K praktickej casti darceku (neromantickej) mozem doporucit: Elektronicku osobnu vahu (idealne s blbinkami typu "meria % vody, tuku a pod v tele)
Darcek pre priatelku na vianoce
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
@begbee: ten privesok je fakt krasny, palec hore
vazeni, ja mam skor inu dilemu (aj ked vyznie mozno blbo).
s babou sme vlastne iba tak na zaciatku vztahu, plysaky a podobne veci nepodporujem ani ja a rozmyslam nad nejakou retiazkou, nausnicamu atd. nastastie momentalne peniaze riesit nemusim, kedze som si zarobil, len sa bojim trochu toho, aby to nevyznelo blbo, ak kupim nieco okolo 100€ a ona mi kupi nejaku malickost (ktora ma samozrejme potesi, tam problem nie je), len proste aby to nevyznelo blbo a aby to nahodou zle nepochopila, ze som investoval trochu ine peniaze...
s babou sme vlastne iba tak na zaciatku vztahu, plysaky a podobne veci nepodporujem ani ja a rozmyslam nad nejakou retiazkou, nausnicamu atd. nastastie momentalne peniaze riesit nemusim, kedze som si zarobil, len sa bojim trochu toho, aby to nevyznelo blbo, ak kupim nieco okolo 100€ a ona mi kupi nejaku malickost (ktora ma samozrejme potesi, tam problem nie je), len proste aby to nevyznelo blbo a aby to nahodou zle nepochopila, ze som investoval trochu ine peniaze...
ked si snou len chvilu je to uponahlane, zbitocne, ked uz nic ine, co jej kupis o rok? nove auto? 100e je na zaciatok podla mna moc, kupil by som nieco lacnejsie, ked si nie si isty, striebro nie je az take drahe a je pekneIng. FijoK napísal:@begbee: ten privesok je fakt krasny, palec hore![]()
p.s. ak je tiez zarobkovo cinna a ma prostriedky investovat rovnake peniaze a teda sa da pokladat za rpavdepodobne ze dostanes nieco podobnej hodnoty, tak kludne kup aj za tych 100, ale mne sa to zda moc, ked ta ma rada potesi ju aj lacnejsie
praveze ona nezaraba...
ono... tam ani nejde tak o cenu, az teraz som si uvedomil po tvojom prispevku este lepsie. aj nad tym striebrom som rozmyslal.
ok, dajme teda tomu, ze by som zvolil to striebro. ale stale je to retiazka, aby to nezobrala, ze je to nejak prilis moc. a moja studna napadov je tiez jak z Arizony - 0 bodov... vravim, plysaky a podobne to nechcem. jednu knihu uz mam pre nu, zeby stacilo ostat pri tom?
ono... tam ani nejde tak o cenu, az teraz som si uvedomil po tvojom prispevku este lepsie. aj nad tym striebrom som rozmyslal.
ok, dajme teda tomu, ze by som zvolil to striebro. ale stale je to retiazka, aby to nezobrala, ze je to nejak prilis moc. a moja studna napadov je tiez jak z Arizony - 0 bodov... vravim, plysaky a podobne to nechcem. jednu knihu uz mam pre nu, zeby stacilo ostat pri tom?
jemnu striebornu retiazku kupis uz od 15E/aj menej/ ... zaujimave moze byt tiez kupit nejaky privesok/povedzme strieborny/ a dat nan nieco vygravirovat, ked ktomu pridas retiazku mas to okolo 40 E dokopy ak nebudes gravirovat slohove prace...takysto nejaky privesok s fotkou potesi/ked uz kolega zacal s fotkami/ ked sa ti zda ze retiazka/myslene na krk/ posobi dost honosne mozes volit retiazku na ruku, ked aj to sa ti zda moc, mozes kupit prsten/celkom fajn vyzerajuci so syntetickou perlou zacina niekde okolo 15E/, pripadne len ten privesok na krk s gravirovanim /alebo bez ako uznas za vhodne/ ... toto ma len tak narychlo napadlo, moznosti je naozaj neurekom...Ing. FijoK napísal:praveze ona nezaraba...
p.s. ak tu knihu chce kludne jej ju daj, ale osobne by som to doplnil niecim inym
Strieborný náhrdelník stačí. Fén je už len praktické plusccimo napísal:som tu zase..podarilo sa mi nieco naskrabat a tak co poviete na fen plus strieborny nahrdelnik? moze to byt alebo by sa zislo este nieco?
kto etste stale nevie co kupit partnerke tak tu je nieco
http://www.ajtaci.sk/product/nic-247/
urcite hu to potesi...
urcite hu to potesi...
-
nestik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
:DDDD tak toto snad na buduce vianoce fakt kupim ale tieto sa uz strasne rychlo blizia a ja este nic nemam ....TROLCO napísal:kto etste stale nevie co kupit partnerke tak tu je nieco
urcite hu to potesi...
begbeee napísal:Ja len tak, že moja bosorka sa spodnému prádlu potešila, ale teraz čakáme kým príde nová veľkosť na výmenu![]()
//Kratke? A to je zle? Tipujem, ze to nebolo urcene na kazdodenne nosenie, iba na dni ked chce begbeee-mu spravit radost..
-
KaptMichal
King