Darcek pre priatelku na vianoce

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

k6 napísal:K praktickej casti darceku (neromantickej) mozem doporucit: Elektronicku osobnu vahu (idealne s blbinkami typu "meria % vody, tuku a pod v tele)
no to neviem ci je dobry napad, potom si bude mysliet, ze je priliz tucna a zoberie to osobne, to je este horsie ako dat na vianoce plysaka :lol:
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

ja som si zelal vahu :D ale nie od nej :D
ona dostala (uz) knizku s receptamy na pecenie...

no inak sa kupuje ked spolu byvate a poznate sa roky ako ked len chodite a kazdy byva doma..
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

@begbee: ten privesok je fakt krasny, palec hore :)

vazeni, ja mam skor inu dilemu (aj ked vyznie mozno blbo).
s babou sme vlastne iba tak na zaciatku vztahu, plysaky a podobne veci nepodporujem ani ja a rozmyslam nad nejakou retiazkou, nausnicamu atd. nastastie momentalne peniaze riesit nemusim, kedze som si zarobil, len sa bojim trochu toho, aby to nevyznelo blbo, ak kupim nieco okolo 100€ a ona mi kupi nejaku malickost (ktora ma samozrejme potesi, tam problem nie je), len proste aby to nevyznelo blbo a aby to nahodou zle nepochopila, ze som investoval trochu ine peniaze...
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Ing. FijoK napísal:@begbee: ten privesok je fakt krasny, palec hore :)

vazeni, ja mam skor inu dilemu (aj ked vyznie mozno blbo).
s babou sme vlastne iba tak na zaciatku vztahu, plysaky a podobne veci nepodporujem ani ja a rozmyslam nad nejakou retiazkou, nausnicamu atd. nastastie momentalne peniaze riesit nemusim, kedze som si zarobil, len sa bojim trochu toho, aby to nevyznelo blbo, ak kupim nieco okolo 100€ a ona mi kupi nejaku malickost (ktora ma samozrejme potesi, tam problem nie je), len proste aby to nevyznelo blbo a aby to nahodou zle nepochopila, ze som investoval trochu ine peniaze...
ked si snou len chvilu je to uponahlane, zbitocne, ked uz nic ine, co jej kupis o rok? nove auto? 100e je na zaciatok podla mna moc, kupil by som nieco lacnejsie, ked si nie si isty, striebro nie je az take drahe a je pekne
p.s. ak je tiez zarobkovo cinna a ma prostriedky investovat rovnake peniaze a teda sa da pokladat za rpavdepodobne ze dostanes nieco podobnej hodnoty, tak kludne kup aj za tych 100, ale mne sa to zda moc, ked ta ma rada potesi ju aj lacnejsie ;)
Fiju
Professional
Professional

praveze ona nezaraba...

ono... tam ani nejde tak o cenu, az teraz som si uvedomil po tvojom prispevku este lepsie. aj nad tym striebrom som rozmyslal.

ok, dajme teda tomu, ze by som zvolil to striebro. ale stale je to retiazka, aby to nezobrala, ze je to nejak prilis moc. a moja studna napadov je tiez jak z Arizony - 0 bodov... vravim, plysaky a podobne to nechcem. jednu knihu uz mam pre nu, zeby stacilo ostat pri tom?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Knihu nie. Moja má rada knihy ale ako darček na začiatok to nie je dobré. Teda je to dobré ale bez nápadu.
Myslím, že náušnicami okolo 30-40 € nič nepokazíš a šperk je vždy výhra.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ešteže my to máme zariadené tak, že si každý povie čo chce a ten druhý mu to len akože pod stromček kúpi. :)

Je to jasné a bez stresov, na nejaké prekvapenie si nepotrpíme.
Fiju
Professional
Professional

@begbee: thx, ale myslim, ze ta kniha je jasna trefa, pretoze viem, ze ju velmi chce :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Ak ju fakt chce a vies ze ju nedostane tak jasna MUST BE volba. Ale predsa by som prilozil nieco romanticke ak ide o prvy darcek.
Privesok na kluce ako srdiecko, spolocna fotka v ramiku alebo tak nieco...
Chapes. Vsak 24, 25 tu budu ine zazitky popisane :D
Fiju
Professional
Professional

jou diky, diky za tipy :wink:

///ColdRain: thx, asi sa poobzeram po tom striebre :wink:
ColdRain
Addict
Addict

Ing. FijoK napísal:praveze ona nezaraba...

ono... tam ani nejde tak o cenu, az teraz som si uvedomil po tvojom prispevku este lepsie. aj nad tym striebrom som rozmyslal.

ok, dajme teda tomu, ze by som zvolil to striebro. ale stale je to retiazka, aby to nezobrala, ze je to nejak prilis moc. a moja studna napadov je tiez jak z Arizony - 0 bodov... vravim, plysaky a podobne to nechcem. jednu knihu uz mam pre nu, zeby stacilo ostat pri tom?
jemnu striebornu retiazku kupis uz od 15E/aj menej/ ... zaujimave moze byt tiez kupit nejaky privesok/povedzme strieborny/ a dat nan nieco vygravirovat, ked ktomu pridas retiazku mas to okolo 40 E dokopy ak nebudes gravirovat slohove prace...takysto nejaky privesok s fotkou potesi/ked uz kolega zacal s fotkami/ ked sa ti zda ze retiazka/myslene na krk/ posobi dost honosne mozes volit retiazku na ruku, ked aj to sa ti zda moc, mozes kupit prsten/celkom fajn vyzerajuci so syntetickou perlou zacina niekde okolo 15E/, pripadne len ten privesok na krk s gravirovanim /alebo bez ako uznas za vhodne/ ... toto ma len tak narychlo napadlo, moznosti je naozaj neurekom...
p.s. ak tu knihu chce kludne jej ju daj, ale osobne by som to doplnil niecim inym
ccimo
Star
Star

Príspevok od používateľa ccimo »

som tu zase..podarilo sa mi nieco naskrabat a tak co poviete na fen plus strieborny nahrdelnik? moze to byt alebo by sa zislo este nieco?
ColdRain
Addict
Addict

ccimo napísal:som tu zase..podarilo sa mi nieco naskrabat a tak co poviete na fen plus strieborny nahrdelnik? moze to byt alebo by sa zislo este nieco?
podla mna to bohate staci, netreba to zasa prehanat :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

ccimo napísal:som tu zase..podarilo sa mi nieco naskrabat a tak co poviete na fen plus strieborny nahrdelnik? moze to byt alebo by sa zislo este nieco?
Strieborný náhrdelník stačí. Fén je už len praktické plus :)
TROLCO
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa TROLCO »

kto etste stale nevie co kupit partnerke tak tu je nieco

http://www.ajtaci.sk/product/nic-247/

urcite hu to potesi...
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

TROLCO napísal:kto etste stale nevie co kupit partnerke tak tu je nieco

http://www.ajtaci.sk/product/nic-247/

urcite hu to potesi...
:DDDD tak toto snad na buduce vianoce fakt kupim ale tieto sa uz strasne rychlo blizia a ja este nic nemam .... :o
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Ja len tak, že moja bosorka sa spodnému prádlu potešila, ale teraz čakáme kým príde nová veľkosť na výmenu :D
Ešteže tým príveskom s retiazkou na Vianoce už nemôžem nič pokaziť. :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

begbeee napísal:Ja len tak, že moja bosorka sa spodnému prádlu potešila, ale teraz čakáme kým príde nová veľkosť na výmenu :D
:lol: teraz neviem ze ci si ju precenil, ci podcenil :wink:
//Kratke? A to je zle? Tipujem, ze to nebolo urcene na kazdodenne nosenie, iba na dni ked chce begbeee-mu spravit radost..
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

no vyber si z veľkosti S/M a L/XL keď si si istý, že by jej bolo dobré M/L len také nevyrábajú :D
Inak bolo jej to dobré, len krátke :)
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Kupil som striebornu retiazku na krk s priveskom, dufam ze som nic nepokazil...? A este by som chcel nejaku sprostost, vedeli by ste poradit? Nieco take na zasmiatie, taka prkotina....
Napísať odpoveď